• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Joker de Çukurlu mu?

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hasan Kale

Teşekkür ederim. Güzel bir analiz yazısı. Gerçekten toplumun psikolojisi her geçen gün daha da bozuluyor. 
  • 6 Yıl Önce

şenay doğan

ANLAMI:ey bütün ruhların ve çürüyüp toprak olan tenlerin cesedlerin rabbi öyle cesedler ki bütün damarları ile toprak olmuşlardır ayrıla parçaların toplanıp tekrar ceset olmasında ve ruhlarının geri dönmesinde nüfüz eden fermanın kelimelerin hürmetine içlerine ruhları dönen cesetlerin birbirlerinin cümle haklarını kaza eyle öyle ki kimsenin kimsede hakkı kalmasın varınız cesetlerinize giriniz buyruğun hürmetine sana yalvarıyorum gözümde nurlar parıldasın hakkı göreyim hakkı zikredeyim salih amelle rızıklanayım ALLAH VAR GAM YOK allaha emanet olun ya habiballah
  • 6 Yıl Önce

Alper e cevap

Politik düşüncelerini kendine sakla.. Senin zihniyetin çözüm değil durumdan istifade eden o senaristler gibi.. Herkesi kör sahtekar, kendini uyanık sudan çıkmış ak kaşık mı zannediyorsun..
  • 6 Yıl Önce

şenay doğan

Allahümme rabbel ervahı vel ecsadil baliyeti.Es'elüke bitaatil ervahir raciati ila ecsadiha. Ve bitaatil ecsadil mülteimeti bi urukıha.Ve bi kelimatiken nafizeti fihim.Ve ahzikel hakka minhüm vel haliku beyne yedeyke yentezirune fasle kazaike ve yercune rahmeteke.Ve yehafune ikabeke en tec'alen nure fi basari.Ve zikreke billeyli vennehari ala lisani.Ve amelen salihan ferzukni Muhammed Mustafa sav (delail hayrat syf895)
  • 6 Yıl Önce

Sevgi

Dizilerdeki pırıltılı hayatlar.Evlenmeden dogan babasiz cocuklar. Evlenmeden hamile kalmis kizlarin etrafnda donen konular.Dikkat edin her dizide boyle bir cocuk.Genc kizlarimiza evlenmeden bu islerin normal oldugu gosteriliyor.
  • 6 Yıl Önce

erhan0678

her zaman ki gibi güzel bir yazı için teşekkürler. inşallah herkes elinden geleni yapar kurtulur,kurtarır.
  • 6 Yıl Önce

Alper

Yazdıklarınızın tamamına katılıyorum. Dizi senaristleri ülkenin içinde bulunduğu kaotik durumu ve ümitsiz gençleri sermayeye çevirerek şeytani bir şey yapıyorlar. Peki sana bir sormak isterim sayın yazar, ülkenin bu durumu aşabilmesini yalancı sahtekar iktidar sahiplarine meşru ve hukuki yollarla başkaldıran ve sonunda iyiliğin kazanmasına vesile olan bir kahramanın hikayesinin anlatıldığı bir dizi çevrilmek istense acaba o dizinin senaristinin ve oyuncularının sonu ne olur bu iktidarın gözünde? Ben söyleyeyim, fetöcü olur, pkk lı olır, komünist vatan haini olur, kısacası bi idam etmedikleri kalır. Ve böylece çukur yaşamaya devam eder.
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23