• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ceren’i kim öldürdü?

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Boz ok

Hocam ellerinizden öperim hislerimize tercüman oluyorsunuz
  • 5 Yıl Önce

O.U.

Kaleminize yüreğinize sağlık evet güzel bir soru 
  • 5 Yıl Önce

Bayram Yaman

Egemenlik kayıtsız şartsız milletin ise, devlet halk oylaması düzenleyerek bize gelecek seçimlerde şu üç hususta görüş beyan etme imkanı versin: 1.Taammüden insan öldürme cezası ne olmalı. 2.Terör organizasyonlarını doğrudan ve dolaylı reddetmeyen partilerin kurulması ve kapatılması Bu şartın her parti tüzüğünde yer alması zorunluluk olmalı. 3.Avrupa topluluğuna giriş veya çıkış. Akabinde bütün partiler halkın kararına saygı duymalılar. Biz varken, Meclis bu konularda kendisi karar vermemeli. Karar sonucunda hiçbir parti kaypaklık yapamaz. Böylece siyasetçileri her türlü tereddütten de kurtarmış oluruz
  • 5 Yıl Önce

Eeeyy ehl- i dünya:

Olayın hep acıklı ve haksız yanına bakıp ağlıyorsunuz! Bir şey diyemem! Evet, Ceren' i öldüren bir ayıydı; da: dansöz ve balerinler her gün kaç kişiyi öldürüyorlar? Bundan haberiniz yok tabii, çünkü onlar toplumu aydınlatıyorlar(mış)..
  • 5 Yıl Önce

Vatansever

Yönetim kadrosu değil mi bu batının kapitalist düzenini Ülkemizin başına saran. AVM’ile dört bir yanı , amerikan menşeli hızlıyemek dükkanları ile her bir köşeyi ve amerikan tvleri önüne türk koyup milyonlara izlettiren KİMLERDİR? Sen amerikada açabilir misin İngilizce Akit tv? Kendi elimizle yapıyoruz her bir haltı bu Ülkeye.
  • 5 Yıl Önce

Sarpan Aynalı

AKP, kasten insan öldürmeye karşı idam cezası için referandum talebini geciktirmeden bir an evvel Meclise getirmeli. Bu konuda ne iktidar ne de muhalefet töhmet altında kalır. Halk kararını en iyi bir şekilde verecektir.Sonuca herkes rıza gösterecektir. Bizim can güvenliğimiz hakkında vekillerin bir yasa hazırlayarak idam cezasını yürürlükten kaldırması söz konusu olamaz. Erdoğan bir ara bu hususta esip gülüyordu, fakat devamı gelmedi. Hiçbir vatandaşın can güvenliği yok gibi. Üstelik hapishanede bizim vergilerle katil beslensin.... Her yurttaş her an sokaklardaki belirsiz canilerden tedirgin. Herkes birbirine kuşkuyla bakıyor.
  • 5 Yıl Önce

ahmet koçak

evet hocam hükümetimiz sizin gibi aile üzerine titreyen,sayın maranki gibi sağlıklı ve yerel beslenmeye özen gösteren alimlere kulak kabartıp dediklerini önemseseydi ,gereken tedbirler alınsaydı,gerçekten ihtiyacımız olan güvenli yolları inşa ettiğimiz gibi ,insanı cennete ,iyi insan olmaya götüren ahiret yollarıda yapabilseydik belkide bu kadar kötü bir halde olmazdık.
  • 5 Yıl Önce

ATATURKCU HIDIR

Devleti kuran CHP nin Avrupadan aldigi yasalar degismedikce bu ulkede pozitif anlamda hic bir sey degismez.Cunku Avrupa yasalari magduru degilde sucluyu koruyor benimsedikleri ya da yerlestirmeye calistiklari farkli ve yanlis dunya felsefelerinden dolayi.Brevik adinda bir hayvan yetmise yakin gencecik cani dogradi simdi 4 yildizli konfora sahip bir hapishanede 20 yil prosunu tutturerek ciktiktan sonra yeni dograyacagi canlarin hesabini ve senaryosunu yaziyor.Avustralya caniside oyle..Caniler dunyanin her yerinde oyleler,aynilarBizim kayi boyundan gelen CHP li ermeni farkli mi sanki? Ayni.250 insani olduren binlercesini sakat birakan ruh hastalarinin birakilmasi icin atmadigi takla kalmadi serefli ustun kadin cocugunun.Genel olarak materialism insanlari icinden hic bir zaman cikamayacaklari bir bok kuyusunun icine atti ve kan ve irin diz boyu dunyada ve bundan hic bir zaman kurtulamayacagiz cunku bu bok foseptiginin kapagini sikica kapadi(kaynatti)Ilimunati hepimizi burada bogmak icin.
  • 5 Yıl Önce

Ahmet

Çok doğru tespitler yapmışsınız en ufak olayda bile gençler boşanmaya kalkıyor olan çocuklara oluyor iki arada bir derede kalıyor dengesiz bir insan olup çıkıyorlar tabiiki çok önemli sebebi olup boşanmak zorunda kalanları ayrı tutmak lazım ne yazikki insanımız çok tahammülsüz her şey güllük gul istan lik olsun istiyor evliliklerinin de öyle bir dünya yok ufak tefek sebeplerden bosanan çok insan var etrafta yok kafamı uyumali ok bilmemne sonuç aile kavramı yok ediliyor buna bazı st lar basın çanak tutuyor
  • 5 Yıl Önce

Hakan

Hoca, hiçbir şekilde anlaşamayan bir çifti kanunla zoraki bir arada mi tutacaksınız? Koca ; alkolik, kumarbaz, zani , cani, zorba olursa kadın neden evliliğe devam etsin?
  • 5 Yıl Önce

Sıla

Bu ülkede; DIŞARDAN emir gelmeden, hiÇbir şey yerinden OYNAmıyor. Sömürge valisinden BİR şey beklemeyin. Oancak ailesinin VE yandaşlarının valisi.
  • 5 Yıl Önce

İZMİRLİ

Tamamen haklısınız üstadım.. Fakat adamlar üç asırdır öyle yozlaştırdılarki, köşe başlarını öyle işgâl ettilerki..İşimiz çok çok zor. Selâmlar.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23