• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özür dilerim Ekrem Bey, AK Parti bunları hakediyormuş!

170 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gerçek Akpartili çok az

. Ak Partideki üst yöneticilerin çoğu yarın iktidara Dhkpc gelse Anında taraf değiştiririler. Ak parti hiç bir zaman kadrolasamadi. Sahte partililere yönetim verdi, onlar da bu işin içini oydu. Her ilde böyle. Yarın iktidara Dhkpc gelse Akpartililerin çoğu , en iyi militan biziz ,diye Dhkpc ye dolusur.
  • 5 Yıl Önce

irfan gençer

Kripto FETÖ cü ya da destekçisidirler de ondan Ak Parti dönemini savunmuyor dur bu bürokratlar
  • 5 Yıl Önce

MUSTAFA TAŞKIRAN

maalesef açıklama yapmasını beklediğiniz müdürlerin nerdeyse tamamı karadenizli. Taa Mesut Yılmaz döneminden beri karadenizliler türkiyeyi aralarında bölüştüler anlaşmaları var. O yüzden Ekremi Binaliye tercih ettiler , ederler
  • 5 Yıl Önce

Suat

Hizmet aracı denilen hasta araçları be zamandan beri sin model jip oldu acaba
  • 5 Yıl Önce

Tayfun Adacan

Sağol varol Aziz ol eline kalemine sağlık
  • 5 Yıl Önce

Gazanfer aslan

Allah senden razı olsun senin gibi yazarların sayısını artırsın
  • 5 Yıl Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Kaleminize..sağlık..Bizler..sustukça..Yalancılıkta..Arsızlıkta..iyice..azdılar.
  • 5 Yıl Önce

Enver Şahin

Ağzınıza sağlık.Doğru tesbitler. Gerçekleri dile getirmişsiniz. Ak parti kendine gelmezse önlem almazsa kendinden önceki partiler gibi tarhe gömülür. Ülkeye yazık olur.
  • 5 Yıl Önce

tarafsız

sayın yazar umarım yorumları okursunuz. vatandaşın ne kadar haklı olduğunu görürsünüz. youtup ta mevcut. yaylada bir otelin açılışında helikopter pistinin yapılması talimatı veriliyor bakana. otel büyükşehir belediye başkan yardımcısının. üstelik o yaylada başka otel vs de yok. kişiye özel yani. masa başı gazeteciliğ değil de. araştırmacı gazetecilik yapsanız. yapılan yanlışlıkları vatandaş kadar siz de görürdünüz.birgün görmeniz dileğiyle.saplantılı tarafgirlik yerine yanlışa yanşıl doğruya doğru diyebilirseniz işte o zaman mesleğinizin hakkını vermiş olursunuz.
  • 5 Yıl Önce

Mesut

MURAT kardeş keferenin hangi dilden anlayacağını çok güzel yazmışsın . Korkaklarla sümsüklerle menfaati için anasını bilr satanlarla oyu sağ kesimden alıp solculara hizmet yapanlarla mümine aslan kesilip solak laiklere gül uzatanlarla yalını bizden yeyip laik solakların tasmasını takanlarla gerine gerine benim anayasam kuran diyemiyen münafıklarla REİSİN atadığı liboş laik bakanlarla gelinen en son nokta burası ötesi chpkk hdp ALLAH bu milletin yardımcısı olsun REİS önce ÖMERLERİ BAKAN YAPSIN ÖMERLERİ danışmanı yapsın etrafındaki adamları ÖMERLERDEN SEÇSİN sonra alt tabakaya ömer tavsiyesinde bulunsun . ALLAH için bakanlardan kaç tane ömerin izinde ? ...
  • 5 Yıl Önce

Turgay

Araba kiralama şirketi de başka bir damadınmış. Yahu ne şanslı damatlar varmış be. Tarih bugünler için DAMATLAR DEVRİ diye yazacak.
  • 5 Yıl Önce

Mehmet

İyi de adamın show-men olduğunu anlatmak için böyle bir şov yapması lazımdı... Napolyon der ki "Rakibin hata yapıyorken rahatsız etme"   Bu tür bir şov ilk kez oldu hakkını vermesi lazım... Diğer ihaleler ki her daim oluyor isteyen inceleyebilir: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/Ortak/IhaleArama/index.html Asıl soru şu bu çıkıştan sonra belediyeye yeni araç kiralama veya alımı yapılacak mı? Fazlalık varsa mevcutlar kullanılsın...
  • 5 Yıl Önce

Mehmet

İyi de adamın show-men olduğunu anlatmak için böyle bir şov yapması lazımdı... Napolyon der ki "Rakibin hata yapıyorken rahatsız etme"   Bu tür bir şov ilk kez oldu hakkını vermesi lazım...
  • 5 Yıl Önce

Kayaman

Ak partili gözüküp seçimde Işten çıkarılmasın diye CHP oy verenler sayesinde secim kaybettirildi. Kısaca sırtımızdan vurulduk. Cok kisi 3 makam arabasi meselesinin dogru oldugunu soylemekte. Asiri derecede degil ama % 40- 50 gercek payi var. CHP lilerin durumlari iyi oldugundan digerlerine simdiye kadar goturulen hizmetler fakirlere ve AKP gönüllülerine gittiği için ne yardım arabası nede diğer yardımlar kesilmiştir. Yanı benden olmayayana yardım yok. Onlara göre insanlık çoktan çöpe atılmıştır.
  • 5 Yıl Önce

mülayim

konunun dindarlarla ne alakası var yolsuzluk meselelerini nasıl dine bağlıyorsun ben dindarım beni hiç rahatsız etmiyor hırsızların hırsızlıklarının anlatılması.
  • 5 Yıl Önce

garip

Çıkıp bunların hepsi kocaman bir YALAN denmiyorsa (denilemiyorsa), siz de tecrübeli bir gazeteci olarak bu konuları tam olarak araştırmadan bu konuyu köşenize taşıyorsanız ne demeli. Bence anlatılanları bir araştırmalı ve ACABA doğru olabilir mi? olasılığını göz önünde bulundurup, biraz tarafsız düşünebilmeye çalışmalısınız.
  • 5 Yıl Önce

Kamil

Hayri Baraclıda 3 arac var ben biliyorum.
  • 5 Yıl Önce

Çetin

Ak partililer seslerini çıkarmıyıp acılarını chpye oy vererek çıkardılar intikamı. Canı yanan ses çıkarabilirdi kim diyebilir yanlış oldu diye bir tek şeye yanlış diyeni eleştiri hakkini kullanıyor diye hoşgörü demokrasinin gereği diyen oldumu. Hiç mi bir kusuru hatası yok gören olmadimi. Diye bilirmi.adamı oyarlar ..acılarını böyle cıkardılar
  • 5 Yıl Önce

Muaz

Adamsın!!!
  • 5 Yıl Önce

Jeo.Muh. Behzat Gönül

Gelecekte olacak mg:7.4 civarı İstanbul depremi olsaydı bu araçların durumu ne olurdu? 2002 yılında İBB' ne deprem zararlarını azaltmak amacı ile deprem tespit projesi talebinde bulundum. Belediye binasında genel sekreter odasında bir ekip ile görüştüm, bana verilen sözlü cevapta; sana niye para verelim, nasılsa söylemek zorundasın, gidecek yerin yok dendi. Sonra elden dilekçeyi kayıt no ile verdim ve yazılı cevapta çalışmalarını Üniversitele inceletir belki yaparız deniyor. Deprem araştırmalarında da masraflar var! (Jeoloji Müh. Behzat Gönül. Kocaeli).
  • 5 Yıl Önce

Recep

Böyle subaylarsa haksız ithamlara karşı bu gün belediye,yarın iktidar kaybedilir.
  • 5 Yıl Önce

fetösavar

gençler kafanızı yormayın. alan memnun veren memnun. devam....yemeye devam. bal tutan parmağını yalar. devam. ekrem beylerle devam... gelen ağam, gidene paşam. bu lafın geçmediği tek yer burasıdır. burası da bize yetiyor...
  • 5 Yıl Önce

Samet

Cevap veremediler. Çünkü yapılanlar DOĞRU.
  • 5 Yıl Önce

???

Aynı düşüncedeyım. Ama bu amirler Ak parti zamanında alınsa feryat ederlerdi. Ben İstanbul da değilim. Anadolu da böyle cumhurbaşkanlığı vr millet vekili secimi bir tanesi ortada yok. Amirler dorum değişirse koltuk nasıl bakı olurdaydılar. Çoğu vekil adayı her ilçeyi dahi dolaşmadı. İlçe il teşkilatı ölmüş. Bir adım yok. Sanki secım yok sanki görülmüyelimdeydiler. Bu münafıklar, secim bitti. Birden piyasaya çıktılar. Çoğu aleyde çalıştı. CHP illere işlere soktular. Bunu ben söylemiyorum. Bu gün İstanbul da işten atılan chpliler var dedi. Habertürk CHP vekili, sayın ekrem bey bence dava açmalı ve icra göndermelidir. Bizim bir hikâye mız vardır. Nasrettin hoca timur, köylüler ve filler hoca olayı çözmüş. Yetmez demiştir. Saygılarımla
  • 5 Yıl Önce

Mustafa Yelken

Diyemiyorlar çünkü o bürokratlar ak partili değil akpli ve nemalanmaya ihalelerden pay almaya devam edecekler.Ses çıkaramıyorlar çünkü her tarafları rüşvet,haraç ve harama bulanmış.Hemen hemen hepsi Yalakalıkla yavşaklıkla yollarına devam edecekler.
  • 5 Yıl Önce

Garip

Ali bey kardeşim o koca yüreğine sağlık. Güzel tespitler.
  • 5 Yıl Önce

çıkarcı açıkgöz

Ahmet Y. kendine pay çıkarıp fetva sallama.bilmediğin şeye helal haram deme.bu bir itikad meselesidir unutma.
  • 5 Yıl Önce

Yusuf

Haklısınız. Yazıklar olsun. Algılar a muhatap olupta cevap veremeyen. Akpartili Kişilere. Yöneticilere. Allah reisimize güç kuvvet versin.
  • 5 Yıl Önce

Hasan

Neyi yorumlayayım ki ? Ak Parti İstanbul Büyükşehir belediyesinde görevlendirdiği bürokratın kaçı Ak Partiye oy veriyor birileri bunu araştırsa çok şey ortaya çıkar.Seçim sonunda Ankara’da Ak Partinin bakanlıklarda görevlendirdiği bürokratların oturduğu lojman sakinlerinin oy kulandığı sandıklarda Ak Partiye kaç oy çıkmıştı ?
  • 5 Yıl Önce

Hakan Celik

AKPartili Bld Yöneticileri sanirim Bu Oyuna bilerek Sessizler. Nedenmi? Cünkü Gül ve Davutoglu Beyler,Fetö+Sermaye Bunlari susturdu.Yani SUS Payi aldilar ve AK Partiyi iceriden vurdular.Yazik RTE Gece Gündüz Memleketimiz icin calişsın ve Güvendiği Dağlara Kar yağsın. REIS çok Yalnız Çok.
  • 5 Yıl Önce

mustafa

titanik gemisi batarken kaptan ölecegini bile bile geminin dümeninden ayrilmiyor... bide buadam dinsiz imansiz..yok arkadaş dava adamı yok bu memlekette. maalesef gidiyor ülke sola doğru
  • 5 Yıl Önce

Mustafa Erdoğan

Komünistlerden oportünistlerden özür dilemeyin! Biz Ak Partili bürokratlar dururken ne kadar komünist- kafir varsa boş kadrolara AKP’li bakanlar tarafından atandı. Biz homurdanınca da bize “2 kişiden birinin oyunu aldık, elbette Solcu kardeşlerimize de kadro vereceğiz!”diyerek savunma yaptılar! Biz göreve talip olunca “Görev istenmez verilir!” Dediler. İktidar olduk; boş kadrolara atanan seyyar kıbleli bu şerefsizler yüzünden muktedir olamadık. Bu Kanserli Hücre şeklinde faaliyet gösterenlerin temizlenmesi mümkün değil. Dolayısıyla tüm bu yapılanları biz fazlasıyla hak ettik! Bir şey söylemeye hiç hakkımız yok! Reis yeniden partiye çeki-düzen verecekmiş! Hepsi hikaye, gemi batmak üzere! Sanayi ve Teknoloji bakanlığında 55 yaş altındaki Ak Partili 50 üst düzey bürokratı emekliliğe zorlamak için doğuya sürerken 70 yaşındaki bürokrasiden bihaber adamı Bakan Yardımcısı yaptılar! Bu sürgünlerde AKP’li bakanın imzası vardı, CHP’nin değil! Onlar, şerrinden emin oldukları için, dostlarını kendilerinden uzak tuttular. Kendilerine bağlamak ve kazanmak için de; düşmanlarını yakın tuttular. Yakın tuttukları düşmanları dost olmadı. Ama uzak tuttukları dostları düşman oldu. Herkes düşman safında toplanınca yıkılmaları mukadder oldu. Selvi gibi ümitler Döndü birer iğdeye, Geçti Bor’un pazarı Sür eşeğini Niğde’ye!
  • 5 Yıl Önce

Murat

Dingilin bir tanesi ak parti heryerde çalmış yüzü yok diyor şimdi mesela melih gökçeğin bir belgesi vardı yuvacık barajı cehapeli sefa sirmen yapıyor cehapeli sözen fahiş fiyatla alım garantisini veriyor bak işe sen ki 100 milyon dolara bitecek baraj 4.2milyar tlye bitiyor o günkü kurdan devlet dolar alsa koysa kenara sanırım bugün ne olacağını an ahmak adam bile anlar bu sadece bir örnek anlamak isteyen anlar ama dingiller anlamaz ama benim esas değineceğim konu başka para kaybedilir kazanılır ama bu ülkede aponun p...lerinin seramonisini yapanlara yaltaklananları onların yanlarına gömecekler tabi fetönün oğlanlarıda bunlardan farkı olmayacak mesele bu kadar basittir yolsuzlukla ilgili örnek çok ama iki sorun var ilki ak parti içindeki yüreksizler ve menfaat için sesini çıkarmayan kancıklar diğerleride anlamamakta ısrar eden bunu meziyet sayan ama sonunda kanırta kanırta anlayacak olan ideolojik kabızlar
  • 5 Yıl Önce

hoşhaber

Ekrem'den değil,alın teri yenen insanlardan,öldürülen kadınlardan,intihar eden insanlardan,suçsuz yatan insanlardan özür dile.özür dile ki insanlık ölmesin,din ölmesin.
  • 5 Yıl Önce

Ibrahim cakir

Bu Kadar akapenin sozcusu olmus biri ,boyle goruyorsa "yolsuzluk kur'an da "Var ,,demekle esittir ,bosuna yazmis
  • 5 Yıl Önce

Sedat kalfa

Tek kelimeyleEZİK bunlar maalesef .hakkını koruyamayan insanları maalesef yönetici yapmışlar .YAZIKLAR OLSUN
  • 5 Yıl Önce

Tamer Eren

Sayın Dilipak üstü kapalı da olsa bin kere söyledi ve uyardı bu konularda. Bazıları adama demediğini bırakmadı. Bizdendir dediğimiz adamlar maşallah söğüşlemirlerde semirmişler. Tıs çıkmıyor. Yüzümü yere baktıranlara hakkımı helal etmiyorum. O işparkta ki villa sahibi herif medyaya düşünce yok canım olmaz bu kadar demiştim. dur bakalım daha neler göreceğiz.
  • 5 Yıl Önce

ibrahim can

Senelerdir ayni seyi bende kendi cevremde soyluyorum ama Ap Parti malesef algilari bertaraf etme konusunda hicbirsey yapmiyor. Simdi 50 tane milletvekili diyarbakira gitse HDP den cocuklarini isteyen analarin yaninda dursa bu ses getirmezmi. Getirir ama Ak Partide tin yok. CHP kaz daginda olmayan 20 yillik izinli altin madenini kazdagi gibi gosterip milleti toplamadimi. Buyuk bir algi olusturmadimi. Artik Ak Partininde aklini basina alip millet vekilleri ile teskilatlari ile herzaman tetikte olmalilar. Gerektigin buyuk ses cikarmalilar. IIstanbul belediyesinin onunde isinden olan iscileri desteklemek icin su anda binlerce kisi toplanmaliydi nerede. Sonrada istanbul Ankara niye gitti diye yakinirsiniz.
  • 5 Yıl Önce

Millet Ittifaki

AKP lilere bayagi akil vermissin...
  • 5 Yıl Önce

Hakan

Herkes ektiğini biçer. Bu bürokratların liyakatla seçilmediğini bilmiyormuyduk... Şu bir gerçek AKP aslını kaybetti. Çünkü artık partide başkaları borusunu öttürüyor....
  • 5 Yıl Önce

Mertürk

Hayatlarında bir bakkal dükkânını bile idare edemeyecek ,ehliyetsiz ve liyakatsiz kişiler ,particilik ayağıyla her türlü, en yüksek makam ve mevkileri elegeçirip , haksız yollar ile zengin oldular. En kötüsüde bu tür insanlar ak parti gibi İslam referanslı bir partide ,İslami düşünceye sahip olmasalar da ,dava adamı gibi görünerek her türlü menfaati elde ettiler. Bundan daha vahimi ise ,ak parti üst yönetiminin bu durumu bilmesine rağmen bir şey yapmamasıdır, çönkü bunlar o kadar fazlaki ,artık hiçkimsenin bunlara güçleri yetmez. İpin ucu bir kere kaçtımı ,artık tutamazsınız.
  • 5 Yıl Önce

serdar

Savunacak tarafı olsaydı cıkarlardı meydanlara merak etmeyin? secim iptalindeki yaptıkları gibi. hayırda şerde Allahtan. Allah bu ülkeyi bölmek isteyenlerin planlarını ters cevirsin inşallah.
  • 5 Yıl Önce

Mesut

REİS kapısında kurt değil çakal tilki beslemiş demekki 25 yıldır istanbuldan nemalanankar çıkıp ekrem yalancı doğru söylemiyor deyip mahkemeye verip haddini bildirmiyor veya gursaklarında haram lokma var . Ak parti sayesinde yıllarca ekmek yeyipte şu sahtekar ALLAH düşmanlarına haddini bildirmeyen veya emanete ihanet edenlere yazıklar olsun yedikleri lokma zehir zıkkım olsun ganaralar ekmek düşmanları.
  • 5 Yıl Önce

Tjğrul

Her seçim yenilgisindensonra mesajı aldık, gereğini yapacağız diyorlar...! Biraz zaman geçince yine ahpap-çavuş ilişkileri devam ediyor... Artık bunları Tayyip Erdoğan'ı sırtında taşıyamıyor. Allah selamet versin...
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Ev de bakımı yapılan bir tek Chp li var mı ...
  • 5 Yıl Önce

Ali abi

Belki hep birlikte bunlar teşkilat. Yalana dolanan cevap vermeden oh ne ala makam Mevki koltukta oturmaya devam. HALKIN PARASIYLA SALTANAT SÜRENLERE LANET OLSUN.ALLAH ONLARI BILDİGİ GİBİ YAPSİN. YALANCI VE HIRSIZ KİM VARSA YAZIKLAR OLSUN.
  • 5 Yıl Önce

Diyarbakırlı Ahmet hoca

Ağzınıza sağlık, şuanda Diyarbakır da mevki ve makana, yönetime getirilen brokratlar Akpartiye küfretmeye başkadılar. Aman dikkat. Atanırken yağcılık yapık kırk takla atıp camilere koşuyorlardı.Allah Akpartiyi bunlardan muhafaza etsin.
  • 5 Yıl Önce

Hiç

Yazıklar olsun.Bu edepsiz herife pirim veriyorlar.AK parti Dut yemiş Bülbül gibi sesleri çıkmıyor.Yalana dolana tıs yok.Yüce Dinimiz ne diyor Haksızlık Zülüme ses çıkarmayan dilsiz şeytan gibidir... Sihir Büyü yapmışlar bu chpkk....inanın. Bunun başka hizahı yok
  • 5 Yıl Önce

kul hakkı

haketmediği halde indirimli kart kullananlardan cezalı olarak faiaziyle para talep ederlerse ne olacak? bu garibanların günahı ne? niye haketmediği halde vermişler?
  • 5 Yıl Önce

Cemal

NE DİYEBİLİRİMKİ AĞZINA YÜREĞİNE ELİNE SAĞLIKTAN BAŞKA. BENİM DÜŞÜNCELERİME TERCÜMAN OLDUNUZ. AKP HAKLI DAVASINDA KENDİNİ SAVUNMADA ACİZ.
  • 5 Yıl Önce

Murat

Ağzına sağlık ali bey az bile yazmışsın ak parti sümsüklerden ödlek korkak şahsiyetsiz ürkek erkek görünümlü karı kılıklılardan kurtulmadıkça kendi partisini yerden yere vurupta can düşmanı vatan hainlerine tek laf etmeyen kancık yönetici ve halkın içindeki ahmaklardan kurtulmadıkça bu iş düzelmez eleştiri yaptığı için değil yol gösterdiği için değil herşeye sadece muhalefet olmak için karşı çıkan engellemeye çalışan ama tek alternatif sunmayan namertlere bu ülke dar edilmedikçe bu iş düzelmez gezinin piçleri etrafı yakacak elini kolunu sallayarak gezecek ekonomik darbe yapacak askeri darbe yapacak ve gezecek onların değil beşikteki bebeklerinden bile hesap sorulmazsa bu iş düzelmez yedi düvele biz kimseyle uğraşmıyoruz ama bizimle ısrarla uğraşırsanız ananızdan doğduğunuz yere sizi ve adamlarınızı geri sokarız kavilinden gerekli cevabı icraatle vermezseniz islam hoşgörü merhamet dini diyerek hedef şaşırtan ve mazluma zulmu kapatmaya çalışan kutsallara açılan savaşı sıradanlaştırmaya çalışanları hoşgörü ile karşılamak lazım diyen şerefsizler itlaf edilmedikçe bu işler düzelmez buda tek bir yoldan geçer erdoğanın artık belli kesimlere karşı merhametsiz olmasından geçer
  • 5 Yıl Önce

Sarayli

Ekrem baskan daha yeni basladi sirada neler var neler !!!
  • 5 Yıl Önce

AHMET AYDIN

Aynen katılıyorum yazınıza. İBB deki büroklatlar, yaptığınız işlerin hesabını veremiyormusunuz. O makamları ne için işgal ettiniz ki bunca zamandır. Kendi hakkını koruyamayanlar benim hakkımı nasıl koruyabilecekler. Yazıklar olsun bizleri de maskara durumuna düşürdünüz...
  • 5 Yıl Önce

Derman

Chp.li veli agbaba cok kaba ali yazar veli bozar chp ,isi dedi kodu cok aclar doydu iste kazandirdiniz olacagi buydu pejmurde .
  • 5 Yıl Önce

İBRAHİM ÇELİK

BU ÜLKEDE ŞEREFLİLER ŞEREFSİZLER KADAR CESARETLİ OLSALARDI BUNLARIN HİÇ BİRİ YAŞANMAZDI .... ŞEREFLİ İNSANLAR HER DAİM NEDEN SESSİZ,PISIRIK OLURLAR ?????
  • 5 Yıl Önce

Derman

Chp millet vekili icisleri bakanina ,daha birsey soylenmeden burasi dagbasimi ,kayyumu aklina getirme diye yirtiniyor bunlar siyaseti sokakta yapiyor hele bir uygulasin seyyar satici gibi sozde kanunlar avrupadan,hani olcusu alinmadan elbise yaptiran bitane politikaci bu kadar cingar deyil varsa bir hukuksuzluk uygular size iyi uykukar.
  • 5 Yıl Önce

Misafir

Katıliyorum size.Gercekten bizler tum bu tiyatroyu izlerken ne kadar üzülüyoruz anlatamam.Adamlar sadece şov yapıyorlar.Millette bu yalancı namussuzlara saf saf inanıyor.Ak parti niye susuyor şunlara niye cevap vermiyor..inanin ben vatandas olarak tahammul edemiyorum hirsımdan catlayacağim biline.
  • 5 Yıl Önce

Ferit26

Demedi deme İbrahim bu karadenizliler ak partiyi bitirecek. Çöreklendiler devletin üst kurumlarına. Ne yöneticilik var ne hak hukuk adalet. Fetö bitiremedi, Amerika bitiremedi, aralar bitiremedi ama bu karadenizliler bitirecek. Kendi keselerini iyi düşünüyorlar Reis eğer 2023 de seçimi kazanmak istiyorsan al şu adamları görevden. Anadolu insanını ata. Bu adamlar halkı inim inim inletiyor.. Kendileri köşe. Sayın yazar sizde vebal almayın. Tamam engelli arabası olabilir. Ya kendi özel işi için kullanıyorsa. Siz vebali bana dokunur diye nasıl düşünmessiniz.
  • 5 Yıl Önce

Mehmet

Ali İhsan bey, yaraya parmak basmişsiniz. AKP bu yalaka ve sadece kendi çikarini düşünen liyakatsizların önünü actiği için kaybediyor ve kaybedecektir. Bence iyi de olacaktir. Çünkü bu hal artik çekilmez ve yutulmaz bir hal aldi. Artik vatan bekasi gibi argümanlarla bu is yürümez. Vatanin bekasi için sizin yukarida bahsettiğiniz tiplerin artik layik olduklari yerlere geri gönderilmeleri gerekir. AKP arik Türkiyenin değil reis diye çagirdiginiz adamin ve hemsehrilerinin partisi. Dolayisiyla konyalilar kendi partilerini kayserililerde kendi partilerini kurmak isterken onlarari suçlamak doğru değil. Onlar ve etrafida nemalanmak istiyorlar. Devlet deniz. Yatarak keyif sürmek varken neden üretsinler
  • 5 Yıl Önce

hilmi özaydın

NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ DİYE SORUYORSUNUZ.SADECE VE SADECE YAZILIYOR VE KONUŞULUYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.YANİ MAALESEF U MUT SU ZUM
  • 5 Yıl Önce

birisi

erdoğan cevap verecek bekliyorlar. haklısınız açık oturumlarda belki kimse bilgi sahibi olmadığından sizin gibi açıklama yapan yok. derslerini çalışmadan ekrana çıkıyorlar gazeteciler de.
  • 5 Yıl Önce

nurccsa

Diyemiyorlar ama siz ısrarla anlamak istemiyorsunuz
  • 5 Yıl Önce

Abdulvahit

Sayın yazar eline yüreğine sağlık demekki yıllarca bu şirketlerde çalışanlar hep satılık karaktersiz kişilermiş.
  • 5 Yıl Önce

zafer

Ali Bey tek kelimeyle alkışlıyorum sizi, kendi ifadenizle de söylediğiniz gibi sessiz çoğunluğa tercüman olduğunuz, belediye üzerinden suçlanan müslümanları savunduğunuz ve yerelde AKPARTİ'yi savunmak durumunda kalan halka destek olduğunuz için...
  • 5 Yıl Önce

Ergin

Ali bey çok haklisiniz biz AK partiye ölümüne destek verdiğimiz halde bunlardan çit yok emin olun İzmirde yaşıyorum her gün bunlarla tartisiyorum bırak üyeyi yönetim kademesinde olanlar bile cevap vermiyor, veremiyor ondan sonra niye oy kayıp ettim ne yazki daha çok kayıp edeceksin daha bu lele daha lolosu var.
  • 5 Yıl Önce

Libero

Yorumumu neden yayımlamadınız,ilk defa sizinle şu anda aynı fikirde olmadığımı yazdım.Kimin haklı olduğunu yakında öğreniriz inş.
  • 5 Yıl Önce

imamoğlu sözünü tuttu

yenikapıya dizilenler ihtiyaç fazlası yani israf olanlar .. imamoğlu şurda 3 ayda 900 milyonluk israfı kesti .. vatanını milletini seven herkes bu icraatından dolayı imamoğlunun elini öpmeli ..
  • 5 Yıl Önce

Müh.

Müh. Yanlışlıkla yolladım devam ediyorum Allah cc. bı ceza vermek isterse bunu ekrem müdafa gibi bir naylon suratlı adam eliyledir yapar ışte rüşveti alanda verende memnundur yazısını kaldıran adamlar vede bu bakara iyi makara diyen adamlar reisin yanında hala itibar görürse biz asla adam olamayız rabbim inşaallah hakkımızda hayırlısı neyse onu verir ve bize azap etmez selam ve dua ile inşaallah rabbim sizi ve beni sever
  • 5 Yıl Önce

Müh.

Aliihsan bey kardeşim hatırlarsın rahmetli erbakan hocamızın zamanında refah partisi belediyelerı kazandığı zaman bütün başkanların arkasında rüşvet alanda verende melun yazardı bizlerde o yazıya bakıp iftihar ederdiķ sonra ak parti iktidara geldi aynı ekip dedik en önce o yazılar duvardan indi şimdi sen kalkıp ekrem müdafa ya haklısın diyorsun allah cc bir kula yada zümreye ceza vereceğizaman
  • 5 Yıl Önce

ferdi

dingil akp lilerin savunacak tarafımı var,bırak arabayı ülke genelinde,çaldılar cevap veremiyorlar.
  • 5 Yıl Önce

Abdullah

Baştan Sona Katılıyorum. Belkide daha az söylemişsin kardeşim. Zaten ak Partiyi ve de Reisi Yıpratanlar İşte Bu ŞARLATANLATDIR...........
  • 5 Yıl Önce

Mesut Sarp

Belediye mecbur mu istanbullunun parasıyla basın kartlıya bilmem neye arac alıp vermeye? Bunlar besleme degilde nelerdir? Bırakın bu tür beslemeleri savunmayı, istanbulludan bu vergiler alınıp böyle sacma sapan yerlere ödeme yapılmasının nesini savunuyorsun ki? 1 adet araba dahi fazla! Ödedigim parayı ahirette bu müsebbiplerine haram ediyorum, ahirette yakalarındayım. insaallah bu dünyadada hayrını görmesinler.
  • 5 Yıl Önce

Kasım yayla

Tamamen katılıyorum çok yazık kendini savunamayan hizmetleri anlatamayan insanlar idare etmişler
  • 5 Yıl Önce

Erdinç Karahan

Salak ile avanak filmini hatırlar mısınız? Salaklığı ve avanaklığı kendilerine özel bahşedilmiş bir durum olarak gördüklerinden her ikisi de hiç bir zaman salak ve avanak olduklarının farkına varmayarak yaşayıp giderler. Biri siz, biri benim.
  • 5 Yıl Önce

Mehmet

Israrı herkes kendi çevresinde görüyor.Maalesef ekrem yalan söylesede zihinler kabul etmiyor.Kisacasi tuz koktu artık ak partili biri halkı ikna edemez
  • 5 Yıl Önce

Ahmet Sular

Bir de işe bu tarafından bakın sayın yazar.. Susmak onaylamaktır. İlgililer itiraz etmediğine göre demek ki doğru.
  • 5 Yıl Önce

Ertug han

egemen bağış Çekya ya büyükelçi olarak atanmış .Bu memlekette bu görevi yapabilecek başk bir kişi yokmu ki?
  • 5 Yıl Önce

İsmail

Egemen Bağış prag büyükelçisi olmuşobelediyearaçlarından birinin egemen bağış şoförüyleberaber tahsis edildiği söylendi maalesef hayır diyemediler.
  • 5 Yıl Önce

Ruhan yavuz

Hayirli cumalar,kabul edelim bizlerinde bildikleri var davamiz adina bugune kadar sustum.Adam kayirmaca,ihale ,rant ve israf var mi var.Allah adina susalim ve biran once tövbe edelim.Bu boyle devam ederse onunuzdeki secimlerde oy veremeyebilirim.Suriyelliler gercegi kanima dokunuyor kanima
  • 5 Yıl Önce

Tamer Eren

Çok haklı bir tesbit. Sen oyumuzu, vergimizi, rızkımızı, çoluk çocuğumuzun namusunu teslim ettiğimiz adamları muhalefete bırakmayıp kendin sopaya çekmezsen daha çok okuruz böyle şovları. bu yolsuzluklara bulaşmamış olsalar yeri göğü inletmeleri lazım ama "tıs" yok. ayıptır günahtır.
  • 5 Yıl Önce

Kubilay

#HerşeyÇokCuzelOlacak... Demişti... Çok güzel oluyor... imamın oğluna helal olsun!.
  • 5 Yıl Önce

Libero

Bu konuda haksızlık yapıyorsunuz,önce iddiasını ispatlasın,1400 MAKAM aracını Yenikapıya dizsin bakalım.Zaten bulamadıklarını söylemeye başladılar.Sadece Sn.Baraçlının 3 arabası nerede onu göstersinler,gerçek olarak...
  • 5 Yıl Önce

Rahmi Gürsoy

Sen içimizden geçenleri seslendirdiğin için Allah razı olsun Yalan yalan nereye kadar
  • 5 Yıl Önce

D. Mehmet Şahin

Haklısınız Ali Bey, hemde çok.
  • 5 Yıl Önce

Celal

Yazıklar olsunu kabul etmiyorum Asıl bunun cevabını veremiyenleri lütfen siz bir parkta toplayın Biz onlara tükürelim
  • 5 Yıl Önce

Toros

Güzel bir yazı tebrik ediyorum.
  • 5 Yıl Önce

dadaş

ali bey ilk önce cumanın hayrı ve bereketi müslümanların üzerine olsun fırsat buldukca yazılarınızı okuyorum bazı yazılarınıza katılmadıgım gibi bazılarına katılıyorum bu yazınıza katılıyorum şimdi dünya menfaat dünyası olmuş başımızdaki zatlar israfı unutmuşlar hizmet etmek israf değilmiş ben işim gereği cok gezen bir insanım cok gezdim okadar israflar görüyorum ki cok üzülüyorum hiç ölmeyecekmiş gibi topraga yatırım yapıyorlar o yatırımları insana yapsaydılar. eskilerin bir sözü vardı ne oldum delisi oldular kısacası şımardılar azdılar menfaat için birbirlerin kuyusunu eşiyorlar bencede ekrem bey haklı siyaset bu onlarda aynısını yapmazmı yaparlar hani müslüman müslümanın acığını görmezdi nerdeler zengin olan yandaşlar onlardan da bahsetsen biraz yazılarından sevap kazanırsın keyif catıyorlar adalet var mı sizce şu an ben ce zerre kadar yok adaleti uygulayacak gercek anlamda doğru insan varmı zannetmiyorum yürek lazım cesaret lazım her şeyi göz önüne alacak ölümü bile hakkın huzuruna gittiğinde ben senin huzuruna adeletle geldim diye bilecek varmı cok zor bizler sadece birbirimizin acıgını arar kuyusunu eşeriz allah bizi affetsin. allaha emanet vessalam.
  • 5 Yıl Önce

erhan

Chp li belediyelerin yönetiminde olan il ve ilçelerdeki hiç bir haksızlığa hukuksuzluga yoksulluğa yolsuzluğa çevre orman rantına başarısız projelere tanık olmuyormu akp il ilçe gençlik kadın kolları örgütleri ..
  • 5 Yıl Önce

Adsız

İsrafın Clio'su, Mercedes'i olmaz. İsraf israftır!Bitti
  • 5 Yıl Önce

adem

Yahudi inancına göre yahudinin yahudiye faiz uygulaması dolandırmadı kandırması haramdır. Ama diğer dinlere bu yapılabilir. Bu arkadaşda kendilerine yapılmadığı sürece yolsuzlugu helal sayıyor sanırım
  • 5 Yıl Önce

ihsan

eleştirdiğiniz yöneticiler haklı olsalar sizce bu kadar sessiz kalırlar mı?
  • 5 Yıl Önce

azer

1Ocak 23Haziran arasi ise alinanlari cikartiyorum onlar bankamatik memuru diye,
  • 5 Yıl Önce

Dr. Abdullah Tuğrul

Allah razı olsun kardeşim. İşte davası uğruna dik duruş budur. Bahsettiklerin gemi batarken gemeyi ilk terkeden farelerdir. Aramızda bunlardan çok var.. Selam ve dua ile.
  • 5 Yıl Önce

kibarcik

elınekalemıne ölmüşlerine rahmet eyyyy reıs bak senın adam sandıgın ne beyınsiz senın gibi yueklı olamıyan ne becerıksız ehlıyetsızler sarmış beldıyeyı reıs ankaray gecınce yalaklar işi ele almış yazıklr olsun zehır zakkum olsun bu gıbıler sanmayın sadece ehlıyetsız kışiler ıstanbulda dıger beledıyelerde var sıyasette 50 yıldır devam eden sulaller var hala koordınator vs ısım altında allah mustehaklarınıversın vesealam
  • 5 Yıl Önce

Zeynep 06

Bir iktidar düşünün ki bölücü eli kanlı örgütün uzantısı olduğu açık açık orta da olan, parti binalarını PKK terör örgütüne militan göndermek için kullanıyor ama iktidar hiç bir şey yapmıyor yargı yapmıyor. analar parti önünde yelme yapma cüretini gösteriyor ama ne iktidar ne yargı bu partiye '' sen nasıl terörö örgüte yardım ve yataklık yaparsın '' demiyor partiye kilit asmıyor. Yargıya bu terör yuvası parti kapatılsın diye müracat etmiyor sadece gazel okuyor.. B,r iktidar düşünün kü üst kadrolara atadığı fetocular darbe yaptı ama hala feto uzantılarını besliyor , bşak maskeler altında barınmalarına devlete yerleşmelerine göz yumuyor, kardeşelerini yakınlarını bakan büyük elçi yaparak mükafatlanıdıryor. Bir iktşidar düşünün ki bütün icraatlarında adam kayırma, devlet malını sövüşleme ,ltimas var. Develeti soyan eski bakanları yüce divana göndereceğine büyük elçi yapıyor. Devletin kurucularına dil uzatanları, küfü edenleri mükafatlandırıyor. Bir iktdşar düşününi muhafazakarlık taslıyor ama bakara akara diyen çikolatalar içinde rüşvet almaktan suçlanan eski bakanı b. eliçi yapıyor. Ahlşak sizin nerenizde her tarafınız kokuşmuş irin akıyor.
  • 5 Yıl Önce

tarafsız

kanun yok nizam yok denetleyen yok her iki tarafta yöntem çok herkes taraf benim tarafım temiz karşı taraf tu kaka böyle ülke yönetilmez kanun ve uygulayacak adil kanun adamları bu ülkeye lazım vesselam.
  • 5 Yıl Önce

Berfu

Bu ak parti neden böyle susuyor
  • 5 Yıl Önce

ismail

yalan söyleyen neden yeterli sekilde cezalandirilmiyor? bilen varmi?
  • 5 Yıl Önce

ORHAN İNAN

SİZİN OLAYLARA DEĞİŞİK YÖNDEN BAKABİLME BECERİNİZE HAYRANIM..YAZDIĞINIZ KONULARI BEN DAHİL ,O KADAR ÇOK ÖNEMSEYEN OLMASINA RAĞMEN ,BU İŞİN BU GÜN YAZDIĞINIZ TARAFINA HİÇ BAKAN OLMADI..SİZ YAZDIKTAN SONRA HIZLI BİR ŞEKİLDE BU "EKSİKLİK" MUHAKKAK GİDERİLECEK AMA DAHA EVVELİNDE BUNLAR OLMALI Kİ,İŞ SICAĞI SICAĞINA AYDINLATILMIŞ VE YANLIŞ PROPAGANDAYA MEYDAN VERİLMESİN..ELLERİNİZE SAĞLIK..ALLAH(CC) KALEM GÜCÜNÜZÜ ,İMKANLARINIZI VE SAĞLIĞINIZI DAHA DA ARTTIRSIN,İNŞALLAH..SİZLERE BU MİLLETİN VE ÜMMETİN İHTİYACI VAR..
  • 5 Yıl Önce

OZKAN.M

Sn. Yazar nasıl da kıvranıyor. Gerçeği bir türlü teslim edemiyor. Eğer o arabaların tamamı evde bakım içinse, bu Devlet (S G BAKANLIĞI) ev de bakım yapıyor zaten. İBB ninkiler sanırım yoldaş peşinde koşuyor. BİRGÜN GELİR İNŞALLAH. Bir Cumhurbaşkanı çıkar ve şu Cumhurbaşkanlığı 16 Uçağını da bir yerde sergilerde o lüksü toplu halde görürüz.
  • 5 Yıl Önce

TAM İSABET

AKPARTİ DE VE BÜROKRASİDE KÖKLÜ BİR DEĞİŞİKLİK ŞART. MAKAM VE MENFAATİNDAN BAŞKA BİRŞEY DÜŞÜNMEYEN NE KADAR İDARECİ, YÖNETİCİ VE BÜROKRAT VARSA İHRAÇ EDİLMELİ VE YERLERİNE VATANPERVER, DAVA EHLİ, İHLASLI, BİLGİLİ VE KABİLİYETLİ OLANLAR YERLEŞTİRİLMELİDİR. ALLAH CUMHURBAŞKANIMIZIN YARDIMCISI OLSUN. İŞİ ÇOK ZOR.
  • 5 Yıl Önce

T.K.

BUNLAR KARALAMA KAMPANYASI OLSA İDİ BİRİLERİ ÇIKIP KENDİNİ AKLAMA GEREĞİ DUYARDI NEYİN NE KADAR DOĞRU VEYA YANLIŞ OLDUĞUNU MUKAYESE ŞANSIMIZ OLURDU
  • 5 Yıl Önce

Karamanlı

Bir gece vatandaş kümesten tavuk civciv ve yumurta çalarken jandarma tarafından suçüstü yakalanır kümes sahibi şikayetçi olur ve adam hakim karşısına çıkarılır. Anlat der hakim. sanık ben avukatımı bekleyeceğim savunmamı onunla beraber yapacağım der. Hakim -Evladım bir koltuğunda tavuklar, bir koltuğunda horozlar, bir cebinde civciv diğerinde yumurta varken almış jandarma seni avukat ne diyecek duruma!!! Adam cevap verir - Ben de onu merak ediyorum hakim bey
  • 5 Yıl Önce

Levent S

Bunların hepsi gerçek olduğu için kimseden ses çıkmıyordur belki de? Bir de çok yüksek sesle itiraz gelseydi hemen ikna mı olacaktık?
  • 5 Yıl Önce

Gerçek adalet

Araba israfı yalan olsaydı kendilerini savunurlardı. Savunamıyorlar çünkü doğru. Oturduğum sitede üzerinde büyük şehir yazan arabası var beşde geliyor o arabayla eşini çocuklarını heryere götürüyor. Görevli araçların mesai sonrası şahsi kullanıma kapalı olması lazım. Bizden olunca göz yumup başkası yapınca karşı çıkmayalım. Hakan adaletten uzaklaşmayalım hiçbir siyaset partisi dinimizi temsil edemez dikkatli olalım uyumayalım yapılanları sorgulayalım. Bizler Allah a hesap vereceğimizi unutmayalım. Selam ve dua ile...
  • 5 Yıl Önce

erhan0678

yine yeniden çok haklısınız. derdimiz bu sünepeler. iğrenç. REİSS senden başka ademoğlu yok orada.
  • 5 Yıl Önce

İlhan EGE

Ali abi bütün yazdıkların tastamam doğru. Hatta bu durumu taşra için de rahatlıkla söyleyebiliriz. Savcı Sayan Ağrı’dan bunlara ağzının payını veriyor...Ak parti’den Sayın Cumhurbaşkanımız hariç kimseden gık çıkmıyor. . Bu kadrolar yerleştirilirken dava şuuru olan insanlar hep ötelendi. İl başkanı, milletvekilleri, bakanlar bu atamalarda en etkili isimler. Lakin onların da bir çoğunda dava şuuru olmadığı için durum bu. Maalesef ama daha kötü olanı ise bu atamalarda hâlâ aynı rezillik söz konusu. Kim dur diyecek çok merak ediyorum. Korkarım bu partinin sonu Anavatan partisi gibi olacak. (İnşaalah gözlerdeki perde kalkar olanlar görülür) En son bildiğim kadarıyla Talim Terbiye Kurulu Başkanı görevden alındı. Rabbim fersaet basiret versin. Amin
  • 5 Yıl Önce

SAYGILAR

Siz olayın gerçekliğinden ziyade sözde algı yaratılmaya çalışılıyor ve bunlar eski belediye çalışanları sessiz ya da yeterince iyi cevap vermiyor diye tepki sunuyorsunuz. Öncelikle cumhuriyet tarihi boyunca mevcut tüm belediyelerde yapılan yolsuzluklardan haberiniz var ve A partisi B partisi hiç önemli değil. Hepsi aynı şekilde bunu bir gelenek gibi sürdürdü. Torpille kadrolaşma ve yine torpille kendi destekçilerine bu tür ihaleleri peşkeş çektiklerini biliyoruz. İhaleler gerekli veya değil. Gerektiği kadar ya da fazlası. En genel tabirle israf yapılıyor mu? yapılmıyor mu ? bunu sorgulayın bence. Doğruluğunuz kişi ya da kişilerle sınırlı kalmasın. Burada açık bir şekilde taraflı tutum sergilediğiniz belli.
  • 5 Yıl Önce

Demir

İçimiz yanıyor malesef gerçek akp lileri kapıdan baktırdılar soysuzlara daire başkanlıklarını verdiler seçim sabahı erdoğanın resimlerini indirdiler bunlarmı hak savınacaklar halen fetöcülür işe alınıyor bu söz lafolsun diye söylenen söz deyil
  • 5 Yıl Önce

Aytaç

Allah senden gani gani razı olsun Ali Bey!
  • 5 Yıl Önce

İsmail

Mevlüt uysal başkanlık yapamadı İstanbulu yönetemedi. İsrafı yolsuzluğu İmamoğlu bilgilere ulaştık a açıklıyor sevinme iz lazımken parti mensubiyetiniz yüzünden üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Adil olun çalınan paralar bir zümrenin değil hepimizin. Vakıflara aktarılan paraları bile eleştiremediniz kime sormuşlarda vermişler. Ovakıflarda kalmakta paralı belediye eliyle yurt yaptırmak paralı öğrenci kabul etmek neyin nesi gözünüzü açın eleştirin sorgulayın Akit te bu günaha ortak olmasın.
  • 5 Yıl Önce

seko69

adam bir yardım derneğinde üst düzey yetkili. tatil için memleketine gidiyor, yol masraflarını (uçak ile) dernek karşılıyor. bu işin dindarı dinsizi yok. makamlara gelenler öyle götürüyorlar ki aklımız dahi almaz. sayın yazar adamlar neyi inkar etsinler? neyi yalanlasınlar? saltanat, makam mevki düşkünlüğü israf öyle had safhada ki insanın aklı dahi almıyor. siz de bu aklın almadığı durumlar ile karşı karşıyasınız.. bütün kamu kurumlarında kiralama yoluyla en az 3 araç var. ihtiyaç olduğu için mi? hayır,.., sırf birileri malı götürsünler, makam verdiğimiz şahısların itibarları yerinde olsun diye.. ne demişti Reis; İTİBARDAN TASARRUF OLMAZ...sen reise vuramıyorsun, eleştiremiyorsun çıkmış kelime geveliyorsun. bu suskunluklar bu rezillikler aliyi veliyi değil direkt dini vuruyor. deist ve ateist sayısında bu nedenle artış var.
  • 5 Yıl Önce

sukru

Adam müthiş bir algı operasyonu yapıyor,ak parti bürokratları gözüne far tutulmuş tavşan gibi bakıyor.Bunların o işgal ettikleri makamları haketmedikleri çok açık.Yahu adam 82 milyonun gözünün içine baka baka valiye itlik yapmıştır dediği halde üç gün düşünüp ben basitlik yapmıştır dedim diyerek aleni şekilde yalan söyledi ve üstüne seçim kazandı.Aynı yalanı bir ak partili söyleseydi CHP ülkede dorian kasırgasından beter kasırga estirmezmiydi.O ak parti İstanbul il başkanı kimdir,torpili nedir bilmiyorum ama ona yazıklar olsun diyorum.on tane ak partiliyi ekremin peşine takıp yalancı Ekrem diye bağırtsa Ekrem şimdi aldığı oyun yarısını alamazdı.
  • 5 Yıl Önce

serdar61

EVET TESPİTLER VE YAZI GÜZEL.. YERİNDE İNCE VE KALIN SESLERLE DOKUNUŞLAR HAYKIRIŞ..KENDİNİ SAVUNMA.. KARŞIYA SALVOLAR..KIZGINLIK..İŞİN ÖZÜ DOĞRU SADECE TEK BİR YERE TAKILDIM AKP YOLSUZLUK YAPMAZ AMA DEMENİZE BU TESPİTİNİZ HARİÇ
  • 5 Yıl Önce

Vızıltı

Belliki iddialar doğru, muhatapların savunacak en ufak bir şeyleri olsa emin olun Ekrem'i Atina'ya kadar kovalarlardı.
  • 5 Yıl Önce

hacı emin nevruz

Vallahi de billahi de Adam arabalar gibi hepinizi sıraya dizdi.Ben bunu bilirim.Yetimin paralarının hesabını veremeyeceksiniz sanmayın işte bu görüntüler ile Hesap dönemi başladı.
  • 5 Yıl Önce

Mehmet Ali Arslan

Çok doğru söylüyor Sun.Dava şuuru olmayan, cüzdan dan başka güç tanımayan,omurgasız insanlar.gelen ağam giden paşam.
  • 5 Yıl Önce

Necmi

Ne şiş yansın, ne kebap. Bu yazının özeti budur: AKPli bürokratlar yanlış yapmıştır yapmasına ama, Ekrem Başkan da yazarın taaa baştan beri ifade ettiği “yalancılığı” da önemlidir, be hatta bu yazı AKP’yi eleştirirken, aman “şimdiki başkanın yaptığı iyi birşey de var” algısı oluşmasın diye çaba var. Doğruya doğru, eğriye eğri (bir takım gerekçelerden dolayı) “ama”’sız “fakat”’sız dillendirilemediği sürece, böylesi yazılar olacak ne yazıkla!
  • 5 Yıl Önce

Alt-Üst

Neden biliyor musun PISIRIKLIKLARI? Cünkü altindan daha beter pislik cikacak ta onun icin...O dümbük AKP li yöneticiler simdi "oh, sadece arabayla kurtulduk" diye seviniyorlardir.Bekleyelim görelim beyler...Daha cok pislik cikacak...
  • 5 Yıl Önce

Darwin

Hepiniz 5 kuruş etmeyen musilmansiniz. Ve sizleri ya asimile edeceğiz ya zamanda yok edeceğiz. SÖZDE KALITE YOK SADECE ISLAMIN ADINI KIRLETEN SARLATANSINIZ
  • 5 Yıl Önce

Ahmet Y.

Allah razı olsun Ali Karahasanoğlu Kardeşim, bırak seçmenini, kendini savunmaktan aciz bir siyasi partiye ve lidere, neden sandığa gidipte oy verelim ki? Yüce Mevla, bu millete ve devlete yakışır, yeni bir lider ve yeni bir siyasi oluşum gönderene kadar sandığa gitmeyeceğiz. Çünkü şer ile mücadele de ZAAF gösteren siyasi oluşum ve lider de, en az ŞER GURUBU kadar sorumludur. Bu milletin haklarını şerre yediren, siyasi oluşuma oy vermekte, en az şerre oy vermek kadar haramdır.
  • 5 Yıl Önce

Hakyolcusu23

Yok Ali Hocam,onu da Reis yapacak,Bizim Ak Milletvekillerinin ve Diğer Ak Gravatlı yetkililerin işi çoook bilurmisun a uşağum, Karadeniz de Salıncaklar varmuş...
  • 5 Yıl Önce

Rüknettin

Dogru söze ne desin belediye?
  • 5 Yıl Önce

ferdun KAMURAN

""Öküzün trene baktığı gibi"" Ali kardeş!! iyi güzelde.....Hilkat ın yarattığı ""öküz"" ün bakışını mesnet olarak kullanman...cok ama cok büyük bir ""arızayı"" işaret ediyor!!...öküzün t irene baktığı gibi derken...nasıl bakması gerektiğinide öğretseydiniz....kainatın mimamarı ona öyle bakmasını emretmiş!! oda emre itaat ediyor!! böylesine cehalet kokan!! işportaya düşmüş ici boş hipotezleri terkedin...yazılarınızda...ve özür dileyin!! hem öküzden!! hemde okuyucalarınızdan!!
  • 5 Yıl Önce

Abdurrahman İnan

Bravo Ali İhsan bey
  • 5 Yıl Önce

Oğur

Allah razı olsun süper yazmışsın Reis iki yüzlü insanları Ak partiden atmalıdır.
  • 5 Yıl Önce

Hayaller... Hayatlar....

Siz hiç kül kedisi okumadınız mı..! O clio lar saat 12 den sonra Mercedes e dönüşecek.. :) hayaller yazlık kışlık ilkbahar sonbahar lık makam aracı.. Hayatlar.. Yatalak hasta hizmet aracı... :) :) :)
  • 5 Yıl Önce

Fatihkuzucuk

Agzınıza kaleminize sağlık hocam Allaha emanet
  • 5 Yıl Önce

Kocasolak

Ak partiyi işte bu akp liler ile doldurdular. Adamın emeği YOK bu davada, çıkarı için geldi, çıkarı bitti GİDİYOR, işte bu kadar. Reis mesajı aldık diyor, tamam düzeltecek diyoruz ama, tabanı değiştireceğiz deyiveriyor. Taban nedir yahu, TAVAN akınca taban ıslanıyor, buna bakıp ıslak tabanı değiştirsen, yenisinin de ıslanması kaç gün sürer? Acil olarak milletin içine girip YİYİCİLER temizlenmez ise, KAYBEDİYORUZ. Bizim içimiz yanıyor adamlar İŞ PEŞİNDE, 15 temmuz da sela okuyan imamlara sahip çıkamayan adamdan ne bekliyorsun ki. Nurettin yıldız ve İhsan şenocak için ZART diye konuşan mahir ünal neden diyanet işleri başkanımıza saldıranlara GIK diyemiyor??? D. Perinçek in laikçi müşrikleri, kilit KÖŞE BAŞLARINDA cirit atıyor, bizimkilerin GIK dediği yok. 15 temmuzda BİZ durdurduk o haçlı ajanlarını.........
  • 5 Yıl Önce

mustafa

Sayın Ali Karahasanoğlu biliyorum okumayacaksınız sadece şu kadar yorum yapılmış deyip geçeceksiniz ama ben yinede herkese hayırlı cumalar dileyerek başlamak istiyorum.Yazıyı okudum ama bu bugün imamoğlu yalan yanlış bişey yapınca dile getirildi.Ben Ak parti iktidar olduğu daha doğrusu balkon konuşmalarının olduğu ilk günden beri dile getiriyorum.Benim sizin gibi köşem olmadığı için ancak sosyal paylaşım sitelerinden yazdım kim duydu hiç kimse sadece eşim dostum okudu. Balkon konuşmalarının kazanılanlarında herkes kendine pay çıkarır peki 31 mart balkon seçimi için sizden bişey rica etsem.Ankara da kaç tane bakanlık kaç tane kurum kaç tane kurum baskanı kaç tane başkan yardımcısı kaç tane daire başkanı kaç tane müdür var ve yine kaç tane genel müdür kaç tane genel müdür yardımcısı kaç tane daire başkanı kaç tane müdür var diğer hiçbir kadroyu saymıyorum.Hesaplayın bakalım kaç kişi yapıyor birde balkonun altındakileri sayın. Evet Ali bey nerdeler hangi balkonun altındalar bunlar. Balkona gelenler Ankaradan altındağlılar,sincanlılar,etimesgutlular, hiç bir hizmet almayan zenci mahallesi mamaklılar geri kalan nerde, kılıçdaroğlu misali hepsi evde tv den izliyor nasıl olsa onların REİS i var. Ahh REİS ahhh Allah ömrünü bereketli ve uzun eylesin inşallah.
  • 5 Yıl Önce

Ali

al birini vur ötekine....olan yine gariban vatandaşa....Millet aç aç....
  • 5 Yıl Önce

ahmet raif ekinci

Bu ülkenin insanlarına sesleniyorum güzel bir ülkede yaşamak istiyorsanız. adaletli, dürüst, şeffaf, güvenilir yasaları getirip yönetin. ülkenin malını babasının çiftliği gibi kullanan, çalma, çırpma, hırsızlık, yolsuzluk adam kayırma devlete zarar verme Yalan atan her kim olursa tespit edin. Görevinden alın. ülkemizi seviyorsanız gelin bütün siyası partiler birleşin bu yasayı çıkarın ve uygulayın bakın bu güzel ülke nasıl bir cennet bahçesi oluyor görün
  • 5 Yıl Önce

Celal yilmaz

Istanbula yeni hile ile secilenler mutlaka onceki doneme ait butun sozlesmeler iptal edilecektir bunlar babalarin hayri icin kendilerini oraya atmadilar tabiiki acik ihale olsun yatirimlar olsun kendilerine dusen payi alacaklar ben sahsen bu millete ne soylesen anlatsan millette yeterli tepkiyi goremiyorum
  • 5 Yıl Önce

Cengiz

Adam bas bas bagiriyor 1Ocak 23Haziran arasi ise alinanlari cikartiyorum onlar bankamatik memuru diye,Bir tane Ak partili cikipta aciklamiyor o tarihlerde ise alinan varmi yokmu diye.
  • 5 Yıl Önce

Engin Topcu

Öyle ya , REİS : Ben Bu Mücadelede Yalnızım Derken Boşuna Demiyordu.. ALLAH Yardımcısı Olsun..
  • 5 Yıl Önce

Veli

ikinci fil gibi ikinci Ekrem de sipariş verilmeli
  • 5 Yıl Önce

Osman Türk

Eline sağlık, üstadım. Kızdıkça kızasım geliyor bu korkaklara. İSPARK çalışanına, araç kiralayan şirketlere lafım yok. Adamlar senelerdir gelir elde ettiği altın yumurtalı tavuğu boğazlamaz. Lafım sözde AK Partililere. Ağzında dili olmayan, konuşmadan aciz pısırık korkak sözde siyasetçilere.
  • 5 Yıl Önce

goralı

Dede vasiyetidir. " DEVLETE İŞ YAPMAYIN ,DEVLETTE İŞ YAPMAYIN. " vebali ağırdır ödeyemezsiniz.
  • 5 Yıl Önce

Leyla

Ağzına sağlık kardeşim diyarbakır daki anneler için gidip de onlara yardım eden bur ALLAH in vekili varmı chpkk li vekiller yüzlerce militani kiytirik batıl davaları için gönderirken uyuyan güzel bakan ce vekilleri giriyoruz aile bakanı sıla denen şeye müdahil olurken çocuk ları dağda kaybolup giden bu aziz ailelere lütfen gidemiyorlar da binlerce kez yaziklar olsun
  • 5 Yıl Önce

Hayrettin

Bu yazıyı okuyan Chp'li birisi, yazdıklarının hepsi doğruda ondan sesini çıkaramıyor derlerse, söyleyecek hiç bir şey bulamayız.
  • 5 Yıl Önce

halil

SAYIN BAŞKAN BU İMAMOĞLU NASIL BİR BAŞKAN ANLAYAMADIK BAŞKAN SABIRLISINDIR BİLİRİM AMA ALIN ARTIK BUNU YAZIK OLUYOR İSTANBULA
  • 5 Yıl Önce

F nişancı

Aklımızdan geçenleri aktarmışsınız Ali bey Teşekkrlr
  • 5 Yıl Önce

mali

ak parti buna laik Ali Bey; Çünkü bürokrat diye ehil olmayan cahil, sünepe kişileri o makamlara getirdi ve kaybetti
  • 5 Yıl Önce

Ahmet Yılmaz

Gerçekten çok yerinde bir tespit. Ekrem bey sürekli ortaya bir yalan atıp onun yarattığı algıyla insanları etkileyen biri. Bu profesyonel bir şekilde işleniyor tabi. Ama karşısındakiler aynen sizin belirttiğiniz gibi beceriksiz, pısırık. Olan iyi niyetli saf inançlı insanlara ve onların inandığı değerlere oluyor. Elinize sağlık güzel bir yazıydı.
  • 5 Yıl Önce

Alaettin KARAMAN

Maalesef bu pısırıklık devam ettiği müddetçe adamlar yalanı doğru gibi söylemeye edecekler ve kandırmaya devam edecekler.
  • 5 Yıl Önce

ayşe gül

pısırıklar! bıktım artık. ak partinin ekmeğini yiyenlerin vurdum duymazlığından. bu kadir topbaş bile hiç hesap vermiyor. açıklama yapmıyor. dilerim bir gün bu solcular yönetime gelsin de inim inim inletsin halkı. ne diyorduk.? her şer de hayr vardır. bize cem küçükler, zafer şahinler gerek. hep hücum.
  • 5 Yıl Önce

Manda devrimlerini anlatamadılar

Bunlar manda devrimlerini tutturmak için adaletsiz istiklal mahkemeleri kurdular. İslam için savaşan kişileri manda devrimlerine isyan etmekten idam ettiler. İsyan etmeyenleri komplolar kurarak isyancı gibi göstererek yok ettiler. Savaşılan ülkelerin kanunlarını alanları kahraman, vatanını dinini korumak isteyenleri isyancı gösterdiler. Manda devleti yapılmış ülkeyi sanki kurtulmuş gibi kurtuluş günleri düzenlediler be hala düzenleniyor. Bunlar bu ülkede hesap vermesi gerekirken sürgün edilmesi gerekirken yönetime getiriliyor.
  • 5 Yıl Önce

zenginlik

Ne kadar zengin bir ülkeyiz ki yorum yapan arkadaşlar clio markasını beğenmeyip, bende mercedes veya audi zannetmiştim diyor. Arabanın markası önemli değil, önemli olan maşallah herkesin altında bir arabanın olması. Sayın yazar, eleştirdiğiniz yöneticiler haklı olsalar sizce bu kadar sessiz kalırlar mı? Madalyo'nun birde diğer yüzüne baksanız.
  • 5 Yıl Önce

RTE53

Sn Yazar, sızlanmanıza gerek yok, kuvvetle muhtemel ki AKP için Belediyedeki iddiaların çoğu doğru,sükut ikrardan geliyor... Yarın birgün Yenikapı'ya toplanan araçlar iade edilir ise , Bayraktar 'ın damadından artık ( araba fiyatının 1 yıllık kira bedeline eşit oluğu için ) araç kiralamaları durdurulur ise ne yana kıvıracaksınız ? Ayrıca 31 Mart ile 23 Hazairan arasında kaç aracın hangi Belediyelere aktarıldığının da ortaya çıkması ile tövbe edecek misiniz ? Hiç sanmam, sizde o yüz yok.. Saygılarımla.
  • 5 Yıl Önce

emrah

imam hatipliyim. katsayı mağduruyum. chp zihniyeti bize hiç bir şeyi layık görmedi. akp de beni 10 a yakın mülakattan (kaymakamlık, hakimlik vb.) eleyerek hiç bir şeye layık olmadığımızı gösterdi. akp ye göre böyle makamlara layık görülenler de hep çapulcular, yağcılar, yalakalar vb. olduğu için sonucun böyle olmasının normal karşılanması lazım. Zarara kendi rızasıyla girene merhamet edilmez. akp de zarara kendi raızasıyla girmiştir.
  • 5 Yıl Önce

Pay

""BU ÇEŞMEDEN SU İÇMEK HER KULA HELAL MÜSLÜMANLARA HARAM ""
  • 5 Yıl Önce

Zekeriya GÖKÇE

Allah bazen rızkı bollaştırıp bazen azaltır. Bazen hesap sorulamaz nimetler verir bazende olmayan nimetlerin hesabını sorar. Bir yalanı ispatlamak İçin... mahkemelerimize dava açıp kişilik haklarım rencide ediliyor maddi manevi tazminat davaları açılabilir. Unutmayalım ki bu davalarda İmamoğlu vereceği tazminatları belediyenin kasasından verecek olan yine İstanbulluya olacak . Belki bu durumu göz önünde bulunduruyordur ak partinin İstanbul bürokratları. Kim bilir. Sahi bu gün susarlarsa yarın daha fazla yapmadıkları işleri yapmış gösterenler 10 yıl 100 yıllık davalar açmaz mı ?
  • 5 Yıl Önce

Serap

Haklısınız Ali Bey, fetöcuların eksiklikleri belli oluyor....iyi çalışıyorlardı,şimdikiler haklı olduklarında bile hakkını aramaktan yoksunlar...
  • 5 Yıl Önce

ahmed

bravo size ali bey bu pısırıklık malesef her yerde karşımıza çıkıyor, bu pısırık insanlarla yola çıkanlara da bir çift laf gerekmiyormu.
  • 5 Yıl Önce

ÜŹGÜN

"Türkiyede onlar yiyeceğine ben yiyeyim diye hareket eden insanların hepsi asaletini kaybetmiştir. Çünkü aslolan hak yememektir.Ismet ÖZEL"
  • 5 Yıl Önce

slymn gnnc

bakınız,bu araç sergileme ve basit ama etkili karalama kampanyaları birtek şey için yapılır.cahili kandırmak için.Bu araölar sergilenirken biraz görmüş geçirmiş adam bu duruma gülüp geçer..koskoca İBB belediyesi bu..devlet içinde devlet..Bu araçlar neki az bile der..veleyki araçların tamamı İBB ye ait olsada akıllı bir insanın diyeceği budur.Düşüneceği ve etrafına söyleyeceği budur.Cahil ve bahana arayan kesim ise - a bak bu adam doğru diyormuş,arabalara bakasana ne kadar araç varmış diyerek-girer söze ve oluşturulmak istenen algıyı yutar..İstanbulda 3 dakikada yolun sadece bir şeridinden geçen araç sayısı kadardır İBB nin sergilenene araçları ancak toplu durdukları için göze çok görünür.Bu solcuların başarısı değildir.Bu, cahillerin kendilerine asla biçemedikleri amacıdır,yaşantısıdır.İMAM çocugunun yaptığı ise bu kesime yönelik bir şovdur.Bu şovu ,biraz bilgili kişiler hayatta yemez..Evet Ali Bey,yazınızda iyi bir noktaya temas etmişssiniz gerçekten..En azından bir nebzede olsa AK Parti kadrolarındaki ilgili kişilerin vurdumduymazlıklarını anlatmışssınız..Unutulmasın,AK partinin seçimi kaybetmesinin tek sebebi kafa yapısına ve kapasitesine göre insanların seviyesine inememesidir.Şimdi o algıyı bakın chp yapıyor.Amma ellerinde koz olmadığından,hizmet olmadığından,bunu farklı bir şekilde yapıyorlar.imamoğlu saç modelini değiştirip oy alacak,gülüp oy alacak,iftira atıp oy alacak,ucuz şovlarla oy alacak,terorist destekçisi zibidileri ziyaret edip oy alacak..daha hizmet adına birşey duyan oldu mu?zam duyduk,işten çıkarmalara hak yemeler duyduk.hizmet olmayacak çünkü hizmet mantığı yok..işte bu cahillere ama oyu olanlara yönelik bir operasyondur.ama unutulmamalıdır ki,cahilinde,cesurunda oyu aynıdır.AKP l kadroların uzun nzamandır hastalığı bu..oy kaybettiler o kadar tv programlarında dile getirildi..Ancak tedbir yok..Çünkü kapasite yok..Kapasiteleri devlet yönetmek için değil..Belediye yönetmek için hiç değil...Belediye yönetmek daha zor..Devlet yönetimizde zaten reis var..Belediye de ise belediye başkanı gibi onun üstyünde sürekli baskı unsuru oluşturan ve ne idüğü belli olmaz milletvekilleri var..Tabiki imamoğlu ucuz şovları yapacak bu durumda.ben eminim o araçları oraya aldıranda belediye içinde bir CHP li idarecedir.Belkide son 2 ayda alınan araçlardır..Ama bunun peşinde ki var,kim ilgilenipte gereken cevabı verecek..Sessiz kalırlar tabiki.Nedenini cahil olmayan herkes bilir..--Ne olur ne olmaz, ahiretimizi yaktık, sonsuz (!)dünya hayatında yarınımızı kaybetmeyelim bari...Bakarsın Ak parti biraz sendeler,bizimde arkada yedeğimiz olsun...Yatay geçiş dikey geçiş yaparız diğerleri bize lazım olur--diye düşünenlenlerden çeker bu ülke herzaman..
  • 5 Yıl Önce

H.Y.E

Tesekkur ederim Ali Bey.Simdi konuyu tam yerinden yakaladin.Goruyoruz ki biz hakli oldugumuz onlarin da yuzde yuz haksiz oldugu durumlarda algi nedense onlardan tarafa olusuyor.Cunku bu tarafin insani korkak urkek pisirik yanlis tevekkul anlayisiyla hakkini bile savunamiyor.Bize reis gibi cesur burokratlar lazim.Ne yapalim bu da bizim kaderimiz herhalde.Bir de icimizdeki ezikler var.Bize karsi arslan kesiliyorlar ama muhaliflere karsi kedi gibiler.
  • 5 Yıl Önce

Yasin

Ben de Mercedes’ler Auidiler bekliyordum cliolar hyundailer dolu. İmamoğlu inandırıcı değil ama tekrar söylüyorum muhalefetin iyi ya da başarılı değil. Ak parti kendi hataları nedeniyle iktidarı kaybedecek.
  • 5 Yıl Önce

Abdullah

Sn yazar ilkeleri Savun...Bu gün ömerler aranıyor hani,bir Hz ömer penceresinden bakabilirmiyiz Gerisini siz düşünün.
  • 5 Yıl Önce

hasan

Türkiyede sol kesim medyayı ve sokağı çok iyi kullanır işte bu yüzden her olayda zeytinyağı gibi hep üste çıkarlar...bizmkiler pısırık,bizimkiler korkak,bizimkiler bana dokunmayan yılan bin yaşasın,bizimkiler kendini ifade edemez....işte bu yüzden,25 senedir iktidarız ama bir türlü iktidar olamadık müktedir olamadık olamadanda gideceğiz,hala onlar ötüyor,halkta bağıran haklıdır mantığıyla onlara inanıyor...yazık
  • 5 Yıl Önce

Hatice

Bence hdp chp ve ekremin adamlari tarafindan satin alinmislardir veya tehdit edilmislerdir veya hala bu adamin yalan dolan ve uc kagitciliginin sokunu yasiyorlardir bu adam daha once karakol basmadimi bu ekremmi ne zikkimsa basti bu adam herkesi susturmaya calismistir bu adam oraya kin kusmaya geldi efendilerinin dediklerini yapiyor bunlar kurdular cetelerini algiyi iyi yapiyorlar ama bu yaptiklarini allah affetmitecektir bu adam beylikduzunude mafyavari yonetmedimi yonetti istanbuluda oyle yonetmek istiyor ama bu sefer oyle olmayacak insallah konstantia yani istanbul yeniden fethedilecek cunku istanbul gibi mubarek sehri allah cetelere bizans ve pontus artiklarina kafirlere birakmiyacaktir insallah
  • 5 Yıl Önce

Ömer Tayyar

Yarın iktidar elden gidinceye aynı şu olacak neden çünkü bakan olan bakan yardımcısı olan üst düzey bürokrat olanlar oraya hakkı üstün tutmak için oturmuyor sadece baki hayatlarında kendilerini tatmin edecek makam ve unvan peşindeler. Bir yere vardıklarında ışte eski .... bakanı yardımcısı genel müdürü denilince kendilerinde onurlanacaklar. Gaye dünya menfaati. Ama gorev yaptiklari donem ile ilgili yalan bir iddia ortaya atılınca yok böyle birşey yalan söylüyorsunuz deme cüretini göstermezler neden göstermezler. Görünürde ak partili zahirde o da onlardan onlar gibi düşünüyor sadece menfaat için ak parti safinda koltuk gidince safi belli ertuğrul günay vardı bakanlık gitti oda ak partiden gitti neden geldi nediye milletvekili yapıldı bakan yapıldı hala anlamış değilim. Ak partinin icinde cok curuk yumurta var koltuk gidince curukler ortaya çıkıyor. Bunların hepsi hakkı istemeyen batilin tarafında olan insanlar. Onun için bizde 3 makam arabası yok 1 tane vardı onunda plakası şuydu demezler.
  • 5 Yıl Önce

Mecidiye

Cok dogru bir tespitte bulunmuşsunuz.Zaten yalanlara karsı dogru bir algı olussaydı İstanbulda bu kadar oy farkını bırak rahatlıkla seçim alınabilirdi.Ama biz yinede her iste bir hayır var diyelim...
  • 5 Yıl Önce

Adil

Sayın Ali bey Okuduğum en güzel yazıniz hem nalına hem mihina vurmuş ic sesimizin sesi olmussunuz.Elinize kaleminize sağlık
  • 5 Yıl Önce

Atilla

Ali abi az bile yazmış , söylemişsin...Savcı Sayan Ağrı’dan bunlara ağzının payını veriyor...Ak parti’den reis hariç bir Allah’ın kulu çıkıpta bu cibilliyetsizlere haddini bildirmiyor... Bizimkiler öküz’ün trene baktığı gibi bakıyor.Partide adam gibi adam yok yalanları karşıdakilerin yüzüne çarpacak.
  • 5 Yıl Önce

Gerçek

Ben akite diyorum bunu haber yapmayın Karadeniz ittifakı var açık net. akit boşver bu ekomeni sen çiçek böcek haberleri ver. Elinde ne kötülük geliyorsa yapsın bir tane bile haberini yapmayın akrep gibi kendini öldürür bu yeteneksiz gszman.
  • 5 Yıl Önce

pınar demir

evet söylediğiniz gibi belediyede çalışan hala iktidarda olan bir partinin adamları niye susarlar işlerini kaybetmektenmi acaba ....sürülen çamurları temizlemezler....ruh sağlığı yerinde olmayan derdi başkanlık olan memleketi karıştırmak kaos yaratıp hdp haçlı fetö ne varsa bize düşman onlara göz kırpmak olan adamı baş getirip canım istanbulun ve milletin başına bela edenlerin payıda yadsınamaz...hizmetle alakasız boş beleş günü kurtarma işi dışında herşeye maydanoz olma şov işleriyle ilgileneceğini belediye gibi bir gündeminin olmadığını çok tehlikeli olduklarını...son zamanlardaki hareketleriyle sergilediği şımarıklığı ve arkasına aldığı güçleri sorgulamak gerekiyor...osmanlıyı yıkanlar başa geçenler daha sonra azgınlaşıp halkın başında boza pişirenler yakasından düşmeyenler darbelerle hizaya getirip terör ve yokluk belasıyla terbiye edenler ALLAH bizi sizden korusun ...dinimize bize ecdadımıza tarihimize ne varsa elimizde köprümüze yolumuza trenimize metromuza ticaretimize reisimize herşeyimize düşman olanlar güruhundan olanlara ne demek gerekir...ALLAH büyüktür sizin tuzağınız ve hileniz varsa bizimde ALLAHIMIZ var... belediye araçları ile ilgili elinde belgesi istatistiği kaydı olanlar ALLAH rızası için konuşsun ve açıklasın buna son versinler lütfen...
  • 5 Yıl Önce

Ahmet

Bu basın Ekrem şunu yaptı Ekrem bunu yaptı dedikçe Ekrem daha çooooook popüler olur. Allah aşkına yer vermeyin artık şu adama sayfalarınızda. İftira atılanlar da sessiz bir şekilde hukuk yoluyla adamın yalanını ortaya koyup tekzip ise tekzip ceza ise ceza almasını sağlamalı.
  • 5 Yıl Önce

Haydar

Ağzınıza sağlık
  • 5 Yıl Önce

Cengiz

Onlarin hepsi Reis ne dediyse biz onu yaptik diyecek dahada baski yaparsan Ali bey.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23