• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yerli otomobil sonrası Tesla'dan Türkiye hamlesi

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, güncellediği haritasında Türkiye'de 10 farklı noktaya "Supercharger" adındaki hızlı şarj istasyonlarından kuracağını açıkladı. Buna göre İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Konya, Antalya, Edirne, Sakarya, Balıkesir ve Aydın'da hızlı şarj üniteleri inşa edilecek.

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bunlar haçlı kafası

Bu haçlı haçlı şirketleri ülkeden kovmak gerekir her konuda milli ve islami usullere göre hareket edilm eli tesla denilen şirket gavurdur kullanılması yasaklanmalıdır. Yerli ve milli arabamiz İslami usullere göre kullanılmalıdır.
  • 6 Yıl Önce

alonecanary

 oldu mu bu şimdi?
  • 6 Yıl Önce

Mehmete

Mehmet kardeş alkış. Bizde önce üst yapı gelir, sonra altyapı. İşin zoru varken, neden kolayına gidelim. Önemli olan zoru başarmak. Mesela önce binalar dikilir ve sel geçtikten sonra kanalizasyon düşünülür. Veya toplanma alanları, veya Metro vs. Neden? Biz gösterişe, görünene önem veririzde ondan. Arabayı gördükya, tamam. Yüzde 50, 70, 100 yerli milli ne önemi var. Orada bir araba var, bizim araba. Binali Alman şirketleri Mercedes, Bosch, Siemens, Medya Markt... yerli yapmadımı? Binali Türk'ün aklının kopyacı Çin'in aklından daha üstün olduğunu kanıtlamış oldu.
  • 6 Yıl Önce

yerli milli ve bağımlı

Tesla'nın T'si, onun yüzde 100 yerli milli Türk olduğunun kanıtı.
  • 6 Yıl Önce

Mehmet

Istasyon kuramayan nasıl araba uretecek
  • 6 Yıl Önce

Muhittin

Bizim yerli elektrikli oto işi sonunda fasa fiso olmaz inşAllah.
  • 6 Yıl Önce

Murat

Vatandașın sesine Kim. Kulak. Verirki. Onlara. Bildiklerini. Okur. Bu. Șarj. Aslinda. Çok. Basit. Bir. Șey. Güneș. Enerjisi de kullaniliyor. 
  • 6 Yıl Önce

Memo

Adam girecek petrole 1 saat şarj bekleyecek. 1 saatte kuyruk bekleyecek. Paranla rezil ol.
  • 6 Yıl Önce

Maviş

Euronews haclı haber kanalı.
  • 6 Yıl Önce

Avini

Şarj yapayım derken / bazı çalışır yerleri bozulma olasılığı fazla gözüküyor tabii ki yerli malı önemli şaşmamak gerekiyor
  • 6 Yıl Önce

yerli milli ve bağımlı

Bir varmış, bir yokmuş. 
  • 6 Yıl Önce

Murat

Bizim. Ulke. Yabancı Lara bu. Pahali. Yaptırıp. Para. Kazandiracaklar. Sonra. Maliyeti. YÜKSEK. Olacak. Bu șarj. İși. O. Kadar. Pahali. Deyil. Nedeni. Bu. Ișler basit. Bir. (SÜPER. KAPASITÖRLER) . ÎLE. YAPILIYOR. BU. MAZEME. OLUYOR. ÇOK. UYGUN TABIKI. DIYELIMKI. MALİYETİ. 10.000TL. DIYELIM. BUNU. BIZIM. ÜLKEMIZDE. BELKI. 200.000TL. FIRMAYA. VERIRLER. VE. BİRİLERİNE. RANT. YAPARLAR. BENDE. BÖYLE. BIR. ALGI. VAR. ÇÜNKÜ. TÜRKIYE. DE. BUTUN. BELEDIYELERDE. BUTUN. PARTILER DE. BÖYLE. RANT. VAR. ????
  • 6 Yıl Önce

zfgfzdg

şiddetle kınıyorum kendimiz yapmamiz gerekir otomobil yapiyoruz ama şarz istasyonunu abd li firmaya yapiyoruz yazikalr olsun kesinlikle redddilmesi gerekir
  • 6 Yıl Önce

Murat

Senin yerli italyan kia oton teslaya ne yapsin
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23