• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CEO'su açıkladı! Yerli otomobilin ismi ne olacak?

Türkiye'nin merakla beklediği yerli otomobil Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle tanıtıldı. Yerli otomobilin adının ne olacağı ise merak konusu oldu. Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Ceo'su Gürcan Karakaş Gebze'deki lansmanda yerli otomobilinin adının akıbetini açıkladı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Şaban

Yerli ve milli kardeşlerime tavsiyem, Alper Kanca TAYSAD başkanı 04.04.2019de Manager Magazine verdiği demeçi okumaları. Ne diyor TAYSAD başkanı Alper bey? Bilhassa Alman ve Fransız otomobil parçası üreten firmalar ile çalışmamız var onlardan parçalar tedarik ediyoruz. (Kim bu şirketler? Bosch, Continental, Valeo.. . Demekki neymiş? Yerli milli havalarına giren Türk battı dediği Batısız yapamıyormuş). Ve otomobilin alıcı kitlesi, hedef kitle orta sınıf aylık geliri 1000€-1800€ olan kesim diye açıklıyor. Anlayacağınız şekilde aylık 6500tl üzeri maaş alan. Yani asgari ücretli yerli milli Türk vatandaşlar Şaban'ın cama ekmek sürttüğü gibi, arabanın camına sürtünüp dursunlar.
  • 7 Yıl Önce

samim

devrimi yaptırmadı o pis zihniyet ammmmmmma gün oldu DEVRAN DEVRAN DEVRAN döndü bir adam bir yiğit çıktı UNUTMAMAK İÇİN GEÇMİŞİ DEVRAN olsun ismi
  • 7 Yıl Önce

hizipsavar

ya haci fiyat da fısıldasan azcık yine zneginler mi alacak biz bakacazmı
  • 7 Yıl Önce

ali

gayet tabi

otto

Fiyat nasıl açıklansın? Neye göre maliyet çıkarılacak? Daha fabrika bile ortada yok. Şu an ki maliyeti dudak uçuklatır. Tama kapasite üretim başladığında hesap kitap yapılır ve fiyatı açıklanır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23