• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yürek burkan görüntüler! Küçücük çadırda 16 kişi

Suriye’de devlet teröründen kaçan insanların yaşam şartları yürekleri dağlıyor. Tek çadırda 16 kişi yaşıyor. Teneke sobada eski giysi, plastik ve terlik yakıyorlar. Sadece son 1,5 ayda 110 bin kişi İdlib’ten sınıra kaçmak zorunda kaldı.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Memo

AKP’ liler... evlerini muhacir kardeşlerine açsınlar.Hadi bakalım,sınav zamanı. Alın evinize misafir edin
  • 7 Yıl Önce

saddi maddi

Ulan ufak çadırda 16 kişi imiş. 10 yıldır savaştasın da bu çocukları niye yaptınız? defolup gidin cahiller güruhu. Siz yardıma değil yok olmaya müstehaksınız.
  • 7 Yıl Önce

Lânet Olsun

Suriye'deki bu vahşete sebep olan BOP uşaklarına ve onlara destek olan sürü mensuplarına lânet olsun.
  • 7 Yıl Önce

İsmail

Telefon verin
  • 7 Yıl Önce

Mehmet

Gücünün sınırlarını bilmeli siyasetçi.Gozlem noktaları hariç her taraf bombalaniyor.Sanki arapları yurtlarından etmek gibi bop ta bir anlaşma var gibi.Camide namaz kılacaktık ama adamlar bizim camilere doldu
  • 7 Yıl Önce

namaz!!!

etrafindaki müslümanlar boğazlanırken. cocuklar aclıktan soguktan olurken, kıldığımız namaz kabul olur mu? adamların sıgınacakları evlerı YOK!!!! SEN CAMIDE NAMAZ KILAMAMAKTAN MI YAKINIYORSUN!!!MERHAMETINIZ MI KURUMUŞ. BU NE DUYARSIZLIK. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23