• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ankara kulislerini sallayan gelişme! Cumhur İttifakı'na bir parti daha mı ekleniyor?

Ankara kulislerinde Cumhur İttifakı ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Fatih Fatih Ergin, Cumhur İttifakı'nın genişletebileceğini öne sürdü.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

KESKİNLİ

Ülke ve insanımızın geleceğinin söz konusu olduğu yerde Sayın Bahçeli gerekeni yapacaltır.. KİMSE OLUMSUZLUK HESABI YAOMAYA YATMASIN BOŞ YERE...
  • 5 Yıl Önce

YunusAli

ittifaka chpyi de alın . Zaten bir farkı yok .
  • 5 Yıl Önce

mehmet soylu

bbp ve yrp
  • 5 Yıl Önce

Asi

Doğu Perincek bile bugünkü duruşuyla yer alabilir bence..
  • 5 Yıl Önce

Yakup soner

O dedigi parti yeni refah zaten o partinin amacı saadet partisini bölmek akp ye yanaşmak kendini dayamak
  • 5 Yıl Önce

Adını sen koy

İttifakları belirleyecek dünya üzerindeki en önemli unsuru yazıyorum. 1- Azerbaycan Ermenistan arasındaki savaş Türkiye’deki ve dünyadaki Ermeni bloğunu yok edecek Ermenistan çökecek. Bunun Türkiye’deki etkisi PKK ve destekçilerinin Türkiye’nin güneydoğu bölgesindeki fikir ve düşüncelerini yok edecek Türkiye’de yaşayan Kürt halkı mevcut iktidarı destekler buda millet ittifakı bloğuna merkez sağ partilerin gelmesini sağlar iyi parti gibi refah Saadet vatan gibi partiler yok olur bunun bir diğer etkisi hdp PKK nın siyasi uzantısı Kürtlük değerini bırakıp sosyal demokrat kimliği altında yüzde 1-2 oy oranıyla siyaset arenasından silinir.geriye CHP kaldı CHP marjinal bir şekilde CHP manifestosundan uzaklaşıp partiyi tamamen Atatürk ilkeleri dışına taşıyarak ciddi bir nüfus oranına sahip Alevi vatandaşlarımızın partisi haline getirecektir getirmiştirde. ama bunu siyasi bir denkleme oturtmaya çalışıyorlar lider önemlimi gereklimi vs falan hedefleri 2023 kadar oluşturmak benim fikrim genel başkan Kılıçdaroğlu aynen devam eder Akdeniz’de doğalgaz buluşumuz dış politikada Avrupa’nın çökmesi anlamına gelir buda Avrupa ülkelerinin Polonya üzerinden Ortadoğu’yu dizayn etmesi sürecini hızlandırır buda Rusya’yı ve Türkiye’yi güçlendirecek tabi İngiliz desteğiyle Avrupanın en güçlü devleti Polonya olur ve böylelikle bloklar oluşturulur Türkiye’ye etkisi sosyal demokrat bloğunun merkez sağ iktidarla ittifak yapmasına neden olur dış tehdit unsurundan dolayı iAzeri şia akımı İran’da güç sahibi olacak ve Türkiye’ye destek sağlayacaktır bunun Türkiye’ye etkisi CHP içindeki Alevileri birbirine düşürecek fakat sonucu kestirmek zor iyice küçülen CHP dağılma noktasına gelecektir ama İmamoğlu Davutoğlu Babacan gibi figürleri kullanarak yurt içindeki merkez sağ blok seçmenini etkilemeye çalışıp mevcut bloğu dağıtmaya çalışmaları devam edecek önemli bir dipnot Yunanistan 2023 e kadar bu gelişmelere bakarak güçlenen Türkiye’yle birlikte olma kararı alacak muhtemelen Avrupa’daki küçük çaplı ilk savaş bu yüzden Polonya Yunanistan arasında yaşanacak fakat denge unsuru Türkiye komşusu Yunan’ı koruyup dış politikada komşu müttefik kazanacak iç siyasete etkisi bu durumun akp için büyük kazanım olur Türkiye daha çok birbirine kenetlenir bağlanır ve birleşir İmamoğlu Davutoğlu Babacan gül figürleri fırtınaya kapılmış flika gibi merkez sağ partilerine yaklaşmaya çalışır özetle dış dünya politikası Türkiye içindeki siyaseti ve ittifakları belirler. Dünyadaki Ermeni lobisinin yok oluşuyla başlayan süreci hep beraber izleyelim.
  • 5 Yıl Önce

eflatun

fatih erbakan olmasındı yoksa.?!
  • 5 Yıl Önce

Gargamel

İki parti kurtarmıyor artık
  • 5 Yıl Önce

gara garga

mevcutlar yeter de, ne olur ne olmaz, gara gargalara bırakmamak için garantiye almak lazım.pek anlamlı girişim.seçim sathı mahalline girince patlatın gitsin.Gagırdaşıp dursun gara gargalar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23