• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MHP, AF Teklifini neden beklemeye aldı?

Devlet Bahçeli'nin 'Af' teklifimizi beklemeye alıyoruz açıklamasını değerlendiren AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

abdrhman

hele bir af çıksın akp en az % 10 oranında oy kaybına uğrayacak
  • 7 Yıl Önce

Serdar

Çok iyi idare ediyorsunuz memleketi NUMAN KURTULMUŞ.CEREN İ KATLEDEN ADAMIN 10 LARCA DOSYASI VAR SİZ O KÖPEĞİ AÇIK CEZAEVİNE ALIYORSUNUZ HADİ ÇIK GİT ARTIK DER GİBİ MEMLEKETTE CEZA SİSTEMİ Mİ KALDI Kİ SİZ HALA İNDİRİM DİYORSUNUZ. 
  • 7 Yıl Önce

FERASETTİN

Bunu isteyenler neyi amaçlıyor anlamış değilim. Bu yasa sonunda ne kadar katil, uyuşturucu baronu, ırz düşmanı varsa dışarı salar. 
  • 7 Yıl Önce

Me he

MHP oyu arttı haberiniz olsun AKP. İran bu harpta bile af veriliyorken.... Artık oyumuz MHP ye Oylar MHP
  • 7 Yıl Önce

KADİR

İstediği olmadı da ondan neden olacak. Onun istediği olursa halkın istediği olmaz. Reis doğru yapıyor.
  • 7 Yıl Önce

Kazım

Af anlamına gelebilir ne demek ordudaki sıyrık cani akıllandırmıyormu ortalığa bir sürü amok manyağı cani sürüsü salma sevdanız sizi yiyecek.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23