• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Toplantının detayları ortaya çıktı: Arınç KHK sözlerini böyle savunmuş!

Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Bülent Arınç'ın, Beştepe'deki toplantıda, KHK ile ilgili sözlerini sunum yaparak savunduğu ortaya çıktı. Buna göre Arınç, KHK'nın değil, bazı uygulamaların yanlış olduğunu söyleyerek, mağduriyetlerin yaşandığını savundu.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

asım

hala o görevde ve maaş alıyor ya. sözün bittiği yerdeyiz.
  • 7 Yıl Önce

Zafer 61

Evet burada var olan bir yanlış gerçekten var.
  • 7 Yıl Önce

Süleyman

Bülen arınçın artık bunları daha net ve daha bir gür sesle söylemesini bekliyoruz
  • 7 Yıl Önce

Süleyman

Bülent arınçın haklılığını bilenilmek için olaylara tarafsız bakabilmek lazım Bülent arınçında artık bunu daha bir gür sesle söylemesi gerekir
  • 7 Yıl Önce

Bükücü

Bülent artık hiçbir şekilde konuştuklarını taklaya getirip kıvırma vatandaş ne söylediğini anlayamıyacak cahil değil sadece adam gibi misketlerini topla git bir dahada bizim mahalleye gelme
  • 7 Yıl Önce

tüter

Reis de bir Arınç zafiyeti var ve bir türlü bağını koparamadı gitti.!
  • 7 Yıl Önce

ömer

Gayet acik ve net neye facia dediği belli idi...Tabii kivirma sanatında durum farklı...
  • 7 Yıl Önce

Vatanperver

Madem oyle kurul da soyleyeceğini niye medyada soyluyon da yanliş anlaşildim diyon kurulda soyle soyleyeceğini
  • 7 Yıl Önce

zafer

KHK'lar faciadır diyerek bütün KHK hükümlerini tartışılır hale getirerek bütün KHK hükümlülerini mağdur durumuna getirmiştir. Bunun neresini düzelteceksin ki ok yaydan çıkmış hatta hedefe varmış bundan sonra neyi düzeltebilirsin.
  • 7 Yıl Önce

Tata Tonga

tornistan ... "khk faicadır" dedi mi demedi mi?
  • 7 Yıl Önce

Muzaffer Ay

Yanlış uygulamalari yapanda FETO culer. Magduriyetlere sebep olup, kendilerini arındırıyor lar. Klasik yöntem. Bu numaraları Reis yutmamalıdir.
  • 7 Yıl Önce

Ömer

Bazı şeyler yanlış yapılıyor. 1- Arınç gibi adamlar, 2- Sözde kadın hakkı adı altında özde toplumun geleneğini, göreneğini ver ahlak yapısını değiştirmeye yönelik adımlar (İstanbul sözleşmesi vs..). 3- Açılım artıklarının ve geçmişte milli duruşu tartışma konusu olanların bir yerlere getirilmesi. 4- Bazı adına oyuncu, şarkıcı vs... denilen milli duyguları olmayanların rahat pozisyonlar alıp başarısız olsa dahi bir yerlere getirilmesi ve ülkeyi sömürmesi. 5- Fetö ve Pkk terör örgütleri yandaşları ile ve ülke menfaatine aykırı hareket edenlerin hemen her gün içeriden çıkması haberleri. AK Parti bu olaylarda yanlışlar yapıyor. Arınç'ın AK partiye getirisi nedir mesela? Bu yanlışlar sinsilesi devam ettikçe milletin desteği azalabilir.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23