• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Anasınıfta kaynak kitap soygunu

Milli Eğitim Bakanlığı’nın genelgesine ve uyarılarına rağmen fahiş fiyatla satılan kaynak kitaplar, okullar ve öğretmenler tarafından, öğrencilerden talep edilmeye devam ediliyor. Akit’e konuşan veliler, Sancaktepe Okul Müdürü Dilaver Sarıgül’ün öğrencilere zorla kitap sattığını belirterek, “Kaynak kitap için 200 TL istiyorlar” dediler.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Siyasi kavun

Dijital çağda ki bu kitap israfına karşıyım. Bunun önüne neden geçilmiyor. Neredeyse tüm okullarda var anlaşılan. Milli eğitim müdürleri çat kapı baskın yapsın yığınlarca ek kitaba denk gelecektir eminim.
  • 7 Yıl Önce

bbb

Cevir kazi yanmasin 12 sene sikayet ettim her yere ayni bahane okul muduru ben istemedim aile birligi istedi .aile birligi uyesi kim acaba toplanan paralar okul mudurunun cebine Ustelik okul mudurleri ogretmenleri de satmadin diye tehdit eder. 12 yil bu milli egitim bir halt etmedi
  • 7 Yıl Önce

Cühela

Okul Müdürlüğü eşittir yalancılık oldu resmen.
  • 7 Yıl Önce

Ömer

Atın memurluktan gitsinler. O okuldan alıp başka okula göndermek ceza mı sanki?
  • 7 Yıl Önce

Muammer gül

Ben çocuğumu ozel krese gönderiyorum. Onlar da kayıt parasına ek 400 500 lira kaynak KİTAP 300 400 liralık kırtasiye masrafı ve 200 300 tl temizlik parası istiyor. Devlet okulu olarak o çocukların da ozel okuldan geri kalmaması için kaynak KİTAP alması bence şart. Ama zorlama olmamalı.
  • 7 Yıl Önce

Osman Türk

Aynı durum her yerde mevcut gibi. Ankara Üniversitesi ilahiyat lisans tamamlama (İLİTAM) bölümünde kitapların PDFlerini okul ücretsiz sunuyor. Ancak İslam sanatları tarihi kitabını ilgili hoca PDF olarak sisteme yüklememiş. Zorunlu olarak kendi yazdığı kitabı aldırıyor öğrencilere. Dersi bu kitaptan çalıştırıyor ve sınavda bu kitaptaki konulardan soru geliyor. Bunu yapan tek hoca sanatlar tarihi hocası. Diğer hocalar kitapların PDF sini sisteme yüklediler.
  • 7 Yıl Önce

ahmet

agir cezalar ile bu rantci ve ayrimci soygun duzeni bozulmali
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23