• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Bilgi kirliliği oluşturanları affetmeyiz

5.8'lik İstanbul depremi hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "İstanbul'da bilgi kirliliğinden dolayı tek bir vatandaşımızın burnu kanarsa, bilgi kirliliği oluşturanları affetmeyiz" dedi.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

misafir

Elbette sizin,bizm paramızla yapılıyor tüm devlet işleri ve maaşlarödeniyor.Konu,maaş olarak milletin parasını aldığı halde,milletin parasını milletein gereksinimi olan hizmetlere değil de,olmadığında hayatiyetten birşey kaybedilmeyecek heykel,konser vb.gibi şeylere harcanmıştır chp zihniyetliler tarafından .80 Yıl,isimleri değişik görünse de chp zihniyetli partilerin biriktirmiş olduklarının çözümü yanında 80 yılda elde edilmiş görünen kazanımların 17 katından fazlastnt 17 yılda sağlayan ak partinin parçalanarak vatanın eskisi gibi sorunlar yumağt ve geri kalmışlığa dönmesini isteyenlerin de yazdığı yorumlara tanıklık ediyoruz.
  • 7 Yıl Önce

Baş efendi

Hakikaten sildiginiz tedbirler isd yaşıyor mu..var git angarin keyfini sürün.. bari milletle dalga geçmeyin...sizin saltanat devrimiz hiç unutulmayacak inönü devrine rahmet okutacak hale getirdiniz..Allah sonumuzu hayreylesjn
  • 7 Yıl Önce

Mustafa

Telekom yeniden devletleştirilip, yatırım yapılmalı. Sonra yine, memurlar çalışmıyor, yattığı yerden maaş alıyor deyip özelleştiririrz.
  • 7 Yıl Önce

Imam

Allah'ım sen zekamızla dalga geçenlerden bizi koru yarabbi
  • 7 Yıl Önce

ahvah

Cezaevleri sayenizde doldu taştı. Bu donem en karanlık dönem olarak anılacaktır..
  • 7 Yıl Önce

hıdır diker

af etmeyipde ne yapıyorsunuz? hiç bişi 
  • 7 Yıl Önce

Gel pisi pisi

Yahu ne toplanma alanı ne saçmalıyor bunlar Allah aşkına ??? Istanbula bunlar hiç uydu goruntulerinden bakmamış anlasilan. Silme kiremit Bütün merkezi yerler. Millet bu çürük binalardan sağ cikacakta toplanma alanlarına gidecek öyle mi. 99 depreminin üzerinden 20 sene geçmiş daha demiyorlar şu binaları muteahhitlere adam gibi sağlam yaptıralım , 8-9 şiddetinde depreme dayanıklı olsunlar, Japonya'da uygulanan sistemi binalarimizda uygulayalım. Her depremde yüreğimiz ağzımıza gelmesin. Aklımız çoluk cocugumuzda sevdiklerimizle kalmasın, güvende olduklarını bilelim.  evinizde önlem alın diyor. Millet nasıl yenileyecek binasını. Müteahhit dairenin yarısını istiyor veriyor sana ahır. Kat ver ? Kat yok. Daire sakinleri yıkıp yaptırsın, para yok imkan yok daire başı 150-200 Kim verebilecek. Devlet kredi versin o da yok. Iyı o zaman deprem gelsin, vatandaşin evi yıkılsın gebersin gitsin. Iktidara yakın muteahhitler Ekrem gibi müteahhit belediye başkanları ekmek yesin.
  • 7 Yıl Önce

Doğrucu Davut

Affetmeyiz değil, affetmiyoruz... Millet eylem görmek istiyor...
  • 7 Yıl Önce

Veli-Aga

Yanlis bilgi verenleri, kin ve nefret yayanlari, hirsizlari ve sahtekarlari analarindan dogduklarina pisman etmek gerekir. Öylelerden ne müslüman olur, ne yahudi olur, ne hristiyan olur nede ateist olur. Onlar yobaz hayvandan baska bir sey olamaz
  • 7 Yıl Önce

Hasan

Oktay 14 okul kapatilmis. Kolonlar catlamis fox haberde var ac izle. 
  • 7 Yıl Önce

sallamasyon

25 yılda istanbulu bitirdiniz. hala konuşun.
  • 7 Yıl Önce

Hasan

Hahahahahahah Rezil kepaze oldunuz.bos bombosmusunuz daha telefonlar calismadi.herkes panik 
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23