• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İran'dan ABD'ye sert Cemal Kaşıkçı tepkisi!

İran Dışişleri Bakan Cevad Zarif, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine rağmen Suudi Arabistan'a desteğini sürdüren ABD'ye sert tepki gösterdi.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Zeki anık

AMERİKAYA GÜVENİP MASAYA OTURANLAR. HÜSRANA UĞRAYACAK..
  • 7 Yıl Önce

Remzi

Doğru söylemiş zarif atakta alkış
  • 7 Yıl Önce

Muvahhid

İran devleti binlerce Kürt asti asiyor.Neyin insan haklarından bahsediyor?İşine geldiği gibi...Allah zalimler için cehennemi harlandırsın?
  • 7 Yıl Önce

İlkokul beşte terk

Arap ülkelerinin yönetim kadroları tamamı yahudi uşaklarıdır. Ülke kaynakları paraya tapan yahudilere aktarıldığı müddetçe ne yaparlarsa yapsınlar aralarında dururlar..ne dersek ne yaparsak nafile. Rabbim er yada geç mazlumların ahını bunlardan alır. Rabbim yeryüzündeki tüm yahudi değirmenine su taşıyanları ahirette yahudilere haşreyle. Yorumcu kardeşlerim bolca amin diyelim. Amin amin amin
  • 7 Yıl Önce

İNSAN HAKLARI VE İNSANLIK ONURUNU ANMA GÜNÜ

çok uçuk veya radikal bulunabilir konuyla alakasını da çözemeyebilirsiniz belki ama bir müslümanın adı ister doğu ister batı ister kuzey ister güney olsun hiçbir kafirden alacağı hiçbirşey yoktur kafirlerin her işi boşa gitmiştir Müslüman boşa gidecek faninin peşinden koşmaz ölmeyen dirinin ve onun ebedi kıldıklarının peşinden koşar kafir yalnız ancak müstakbel ümmet müstakbel kardeştir bu duruşu sergilemeyen hiçbir Müslüman insan haklarından hayvan haklarından doğa sevgisinden çevreden iklim değişikliğinden bahsetmesin bu duruşu sergilemeyen Müslüman allaha rasulüne ve bütün kainata gerçekte zulmetmiştir allahın affı ve örtüsü sizi aldatmasın allaha emanet olun
  • 7 Yıl Önce

İsmail

Amerika batı ülkeleri kendi çıkarlarına bakar insan hakları hukuk bu kavramlar diğer ülkeleri manipüle etmek sömürmek için kullanılır kaşıkçı imiş mursi imiş fazla önemli değil yeterki petroller kendilerine aksın gerisi o kavramlar sömürü aracıdır.merhum ali şeriati kitaplarında güzel izah eder.
  • 7 Yıl Önce

İlhan Aydın

Bu tür haberlerin Akit'te yayınlanmasına Fatin Dağıstanlı'nin tepkisini çok merak ediyorum doğrusu.
  • 7 Yıl Önce

uyan dünya

zaten orta doğudaki olayların baş çıbanı ısrael vede yahudistan abd yi yöneten yahudilerdir. gerek daeş -pkk -pyd-dhkpc - fatöş vesaire terör örgütleri bunların besleyip tc nin vede orta doğunun başına bela ettikleri piçleridir. kahrolsun pislik yahudiler ısrael vede sömürge piçi abd. tc içindeki hıristiyan bilhassa yahudileri çok sıkı denetleyin. chpkk parti değil tc nin içine yahudiler tarafından yerleştirilmiş yahudilerin truva atıdır. chpkk hıristiyanların kurduğu bilhassa yönetiminde yahudilerin türk isimleri altında yönettikleri partidir. atatürkçülük maskeleridir. (gerçi atatürk'de sebetay selanik yahudisidir) . chpkk bilhassa bu yahudilerin vede hıristiyanlar destekledikleri partidir. Bu gün yada 50 sene önce iş bankası atatürk hisseleri chpkk da olmasaydı bu gün yada 50 sene önce chpkk diye bir parti olmayacaktı. iş bankası ve bankanın ortaklıkları 450 küsur büyük fabrikalar chpkk nın en büyük arpalığıdır. Atatürk'e dışarıdan yahudilerden gelen emir üzerine , hazineye ait olması gerekirken atatürk hisselerini yönetmesi için chpkk ya devredilmiştir.Atatürk' yahudi olmasaydı zaten yahudiler tc nin kurulmasınıda engellerlerdi. (osmanlıyı yıkan içimizdeki ve dışımızdaki vatan haini yahudilerdir.)
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23