• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Abdullah Gül: Irak bölünürse, hakkımız doğar

Irak - Şam İslâm Devleti adlı örgütün Musul'u ele geçirmesi üzerine medyada Türkiye'nin Musul ve Kerkük üstündeki hakları konuşulmaya başlandı.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

burhn

çok iyisin okur yazar...
  • 12 Yıl Önce

ali şen

hayalperest olmaya gerek yok biz daha kürtlerin hakkından gelemedik iraka girmek neyimize biz oraya girersek ıraklılarla değil kürtlerle savaşırız i̇srail bize yedirmez kürtleri destekler buda büyük bi savaşın başlangıcı olur ama ne olacaksa benim gençliğimde olsun baba kanımızın son damlasına kadar savaşırız biz kimmiyiz çeçeni̇z baba kafi̇r dedi̇nmi̇ bi̇z ordayiz haydi̇ allaha emanet olun kafa keser adamin aklini aliriz
  • 12 Yıl Önce

Günhan

"okur yazar" (ama boşa okur boşa yazar,hiç bişey anlamaz) isimle şahsiyet; bir cemiyete girerken şu cehalet ceketinizi kapıda çıkarın bari. musul ve kerkük bizim değilken bile ıraktan çok bizimle içli dışlı. binlerce türkmen katledilmesine ve bölgeye kürt yerleşimcilerin göçü teşvik edilmesine rağmen, musul ve kerkük'ün bizimle organik bağı vardır. zira oradaki türkmenler de bir gün bölgeye tekrar sahip çıkacağımız umuduyla beklerler. musulun kerkükün haritada yerini bilmezsiniz ama lafa gelince bülbül gibi şakırsınız boş tenekeler.soğan cücüğü kadar beyninizle ahkam kesmeye kalkmayın. kemalist çöplüğünün gdo'lu hormonları bozmuş hepinizi.
  • 12 Yıl Önce

mert

mehmetali haklı suriye ve ırak mantıklı sınırların genişlemesi lazım..
  • 12 Yıl Önce

Mert

bu nasıl bir yaklaşım? musul u alsak bölünme için alt yapımı olur :) komedi dükkanındanmı mezun oldun sen ?
  • 12 Yıl Önce

mehmetali

aslında artık türküye bize dar galiyo sürüyeyi ırakın yarısını bizimalmamız lazım
  • 12 Yıl Önce

Okur yazar

bu hassas bir terazi gibi kefe şu an bizden yana ağır olabilir ancak musul'u türkiye'ye eklerseniz kefeler dengelenir ve kazanç zannedilen şeyin bölünme için gereken altyapıyı hazırladığını görürsünüz.. petrol gelsin, toprak onlara kalsın ayrı devlet isteyen gitsin oraya yerleşsin. ekonomik bir uydu olabilir ancak fiziki olarak ülke sınırlarına musulu eklemek uzun vadede felaket olur.
  • 12 Yıl Önce

Burak

inshaallah, oradanda mujahid kardeslerimize dahacok destek veririz. avrupanin, abd bide israelin. planlari bozulmus olur. :d
  • 12 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23