• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Selvi: Mansur Yavaş cezaevinden korkuyor! Yavaş: Selvi hayal görüyor

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, bugünkü köşesinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında dikkat çeken iddialar ortaya attı. Selvi, Yavaş’ın cumhurbaşkanı adaylığını “Bu yaştan sonra cezaevine girmek istemiyorum” diyerek açıklamadığını, ayrıca aday olursa sadece CHP ve Yeni Parti’nin değil bütün muhalefetin ortak adayı olmak istediğini yazdı. Mansur Yavaş’ın basın danışmanı ise söz konusu iddiaların Selvi’nin ‘Hayal ürünü’ olduğunu açıkladı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

baran34

 nedir bilmem ama kendini bir halt zannetmesi beni delirtiyor, la olum tavşak yavaş sen bildiğin sansarsın senden bırak bir yere aday olmayı sana apartman yönetciliği bile verilmez bu memlekette hel gtün yüyorsa çık tv de iki saat konuşta bilgini ve becerini görelim. MHP seni Belediye Başkanı yaptı bir ilçede kalktın MHP yi CHP lileşti diye eleştirdin mevki makam için koşa koşa CHP kominst partiye geçtin senden adam değil apartmana görevli bile yapılmaz. Cahilin önde gidenisiniz
  • 2 Ay Önce

YILMAZ DURMUŞ

Mansur Yavaş nereden kimin hangi partilerin ortak adayı olursa olsun, seçim sathı mahallinde, RECEP TAYYİP ERDOĞAN aday olursa ancak nal toplar. Şimdilerde çok konuşmak durumunda olmadığı için vatandaş onu adam sanıyor. Hele bir Cumhurbaşkanı adayı olsun RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN karşısında ne konuşacağını bilemeyeceğinden gaf üstüne gaf yapar
  • 2 Ay Önce

Recep Aydın/Sosyal Bilimci

ABDÜLKADİR SELVİ BOS ŞEYLER YAZMAZ MUTLAKA BİR BİLDİĞİ VARDIR! Ankara Siyasetinde İddialar ve Hukuki Dengeler: Mansur Yavaş ve Togo Kuleleri Süreci Türkiye’de yerel yönetimler ve merkezî siyaset arasındaki ilişkiler, dönemsel olarak ortaya atılan iddialar, kulis bilgileri ve yargıya taşınan dosyalarla şekillenmektedir. Bu tartışmaların en uzun soluklu ve dikkat çekenlerinden biri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile eski CHP Milletvekili ve iş insanı Sinan Aygün arasında yaşanan Togo Kuleleri krizidir. Projenin imar planlarındaki usulsüzlük iddiaları, meclis kararları ve mahkeme süreçleriyle başlayan bu süreç, zaman içerisinde tarafların birbirini ağır ithamlarla suçladığı, ses kayıtlarının ve rüşvet iddialarının havada uçuştuğu bir kördüğüme dönüşmüştür. Ankara kulislerini yakından takip eden gazeteci Abdülkadir Selvi gibi yazarların köşelerine taşıdığı iddialar, devletin denetim mekanizmalarının elindeki bilgi ve belgelere dayandırılmaktadır. İdari ve hukuki süreçlerin ciddiyeti, kamunun elindeki müfettiş raporları ve yargı dosyalarının varlığıyla doğrudan ilişkilidir. Kamuoyunda geniş yankı bulan bu iddialar, yalnızca yerel bir imar uyuşmazlığı olmanın ötesine geçerek, tarafların siyasi ve hukuki sorumluluklarını da tartışmaya açmaktadır. Nitekim Sinan Aygün’ün dile getirdiği okul yapma bedeli adı altındaki para talepleri ve buna dair iddia edilen ses kayıtları, yargı makamlarının ve İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin inceleme alanına girmiştir. Sonuç olarak, adli makamların ve devletin ilgili kurumlarının yürüttüğü tahkikatlar, bu iddiaların hukuki zeminde ne derece karşılık bulacağını belirleyen en temel unsurdur. Mansur Yavaş ve Ankara Büyükşehir Belediyesi yönetimi, tüm bu adımların yasal mevzuata uygun olarak atıldığını ve kamu yararının gözetildiğini savunurken; karşı taraf ve konuyu gündemde tutan gazeteciler, iddiaların arkasında somut kanıtların ve devlet arşivlerinde kayıtlı belgelerin olduğunu öne sürmektedir. Türk siyasi hayatı, iddiaların gölgesinde yürütülen bu tür hukuki süreçlerin neticelenmesiyle kamu vicdanında ve yargı önünde nihai bir karara varacaktır.
  • 2 Ay Önce

Hasan

Selvi fitne mi ekiyorsun.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23