• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alihan Kuriş hakkında karar verildi

Alihan Kuriş Suç Örgütü’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, örgüt lideri Alihan Kuriş’in de aralarında bulunduğu 38 şüpheliden 32’si tutuklandı.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

sule

Insanlari Allah ve Kuran ile yada Ataturk ve Laiklikle aldatmayin artik. Projeleriniz nedir?? Halka refah ve mutluluk getirecek planlariniz nelerdir? Iceride kardesligimizi disarida barisi nasil guclendiririz onerileriniz varmi? En millet bunlara inanmayin artik, kanmayin!!
  • 2 Ay Önce

hasel

Bütün yanlışlıkları,pislikleri açığa çıkarılmalı.
  • 2 Ay Önce

Tevbe Suresi 107-108

münafıkların İslam topluluğuna zarar vermek amacıyla kurdukları fesat yuvasını (Mescid-i Dırar) ve Hz. Muhammed'in bu mescitte namaz kılmaktan men edilmesini anlatır. Tevbe Suresi 107. Ayet: Müminlere zarar vermek, nifak sokmak, aralarını ayırmak ve daha önce Allah ile Resûlû'ne savaş açanlara karargâh hazırlamak için bir mescit yapanlar vardır. Bunlar, "Biz sadece iyilik yapmak istedik" diye yemin ederler. Allah, onların kesinlikle yalancı olduğuna şahitlik eder. Tevbe Suresi 108. Ayet: Ey Resûlüm, o mescitte asla namaza durma! İlk günden beri takva (Allah'ın rızası ve bilinci) temeli üzerine kurulan mescit (Kuba Mescidi) namaz kılman için çok daha uygundur. Orada arınmayı seven adamlar vardır. Allah da arınmaya çalışanları sever.
  • 2 Ay Önce

Ali

Müebbet
  • 2 Ay Önce

İki gözümün çiçeği

Hemen hükümete bela okuma seansları başlatın Alihan mi ne zıkkım ise ve ekibi içinde sanah akşam hatim indirin bu süreçten çıksın diye kalbinizdede hep şu olsun bu bir imtihan haşa peygamberlerde de böyle oldu hatta şimdiden Alihan ve ekibine moral için bir kaç adet değerli bölge tapusu hediye edin 138 Tapuyu düz hesap olsun diye 150 ye tamamlayın
  • 2 Ay Önce

Zeki

Diyanet başkanlığı artık her önüne geleni din eğitimi veriyorum diyenlere izin vermemelidir devletimizde izin vermemelidir yeter artık bazı fetö gibi alçakların dinimizi istismar edilmesine müsade adilmemelidir devlet okulları olduğu gibi devletimizle diyanet din eğitimi okulları açılmalıdır neyi düyü belli olmayan eline bastın alan kafasına takke takan ben din eğitimi veriyorum adı altında her türlü istismara izin verilmemeli.
  • 2 Ay Önce

Asil Ender

2 Nebî tasarrufu vardı, şimdi birde gardiyan tasarrufu eklendi.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23