• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hani bu millet açtı! Türkler yurt dışında harcamada yabancıları ikiye katladı

“Millet aç, geçinemiyor” söylemleri gündemden düşmezken Bankalararası Kart Merkezi'nin 2026 yılının ilk 6 ayına ilişkin verileri dikkat çekici bir tablo ortaya koydu. Türk vatandaşlarının yurt dışındaki kartlı harcamaları yüzde 57,7 artarak 472,5 milyar liraya ulaştı. Yabancıların Türkiye'deki kartlı harcamaları ise 226,1 milyar lirada kaldı. Türklerin yurt dışında kartlarından geçen para, yabancıların Türkiye'de harcadığının 2 katını aştı.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Neriman

Evet açlar GÖZLERİ AÇ.Açlıktan ne yaptıklarını,ne harçafıklarını ne yiyip içtiklerini biliyorlar.ZAVALLILAR yakında kendilerini yiyecekler birbirlerini yiyorlar zaten.
  • 1 Saat Önce

Okur

İran Suudi arabistandaki ABD üslerini vurursa ne yapacaksınız?İran'a mı vuracaksınız bu anlaşmanın hertarafından siyonist planı fışkırıyor
  • 1 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23