• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’li İBB’de ihale çetesi patladı! Eski çalışan 40 milyonluk vurgunu itiraf etti: İşte İGDAŞ’ın içini böyle boşaltılar

CHP’li tutuklu Ekrem İmamoğlu’nun kurduğu suç örgütü ile talan ettiği CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İGDAŞ, tüyü bitmemiş yetimin hakkının yandaşlara akıtıldığı devasa bir yolsuzluk skandalıyla sarsılıyor. Kurumun eski kıdemli network uzmanının yaptığı kan donduran açıklamalar, CHP bünyesindeki kirli çarkı ve siber yağma düzenini bir kez daha gündeme bomba gibi düşürdü. Siber altyapıyı bahane ederek "cihaz değişimi" kılıfıyla hayali ihaleler düzenleyen şebekenin, İGDAŞ'ın içini nasıl boşalttığı ve yolsuzluğa ortak olmayan namuslu personeli nasıl kapının önüne koyduğu tek tek deşifre oldu!

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

okuyup kaçıyorlar

her konuya yazan troller yok,
  • 1 Ay Önce

Chp eliyle fetö vurgunu

Fetö bunlara boşuna yatırım yapmadı! Rüşvetle yerleştirdikleri siyasi & kamu kurumlarının asli unsurlarını tasfiye edip elbirliğiyle soyup soğana çevirmek için yerlestirdi kriptoları!!!!
  • 1 Ay Önce

Alı

Bu hırsızlar yuzunden ıbb gorulmemıs bır sekılde borc batagında bu sadece bilinen hırsızlıkları bırde hala bilinmeyen neler var Allah bılır
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23