• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ankara'da iki çocuğu parçalayan köpek de sahibi de serbestçe geziyor!

Türkiye'de yasaklı bir ırk olan pitbull cinsi köpek, iki çocuğu yaraladı. 2 çocuğun pitbull cinsi köpeğin saldırısında yaralanmasına ilişkin görülen davada tutuklu yargılanan köpek sahibi kadın, adli kontrol şartıyla tahliye edildi. Kadının tahliye edilmesi sonrası tepkiler büyürken baba ise isyan etti.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bunların şımarıklıkığı yüzünden daha kaç yavrumuz parçalanıp, ölecek?!!@

Sahip çıkamayacağın iti beslersen, sonuçlarına katlanırsın! Bu sapık itperestler yüzünden daha kaç evladımız parçalanacak, evlatlarımız, insanlarınız ölecek?! Beslediği köpeğe bak: pitbull. Yuhhh!!! Dünyanın en tehlikeli köpeği! Pitbull yetmez ulan, panter besleyin, aslan besleyin, timsah besleyin!!!! 8 yıl bir şey olmamışmış. 8 yıl boyunca pimi çekilmiş bombaya mağruz bıraktım insanları demiyor da... Yurt dışında sabıka kaydına kadar inceliyorlar pitbull ırkı köpek sahibi olmadan, onca kanunu, cezası, testi mesti var. Köpek sahibi, hayvanın verdiği her zarardan, ziyandan sorumludur. Bizdekilerde bir gösteriş budalalığı, bir taklitçilik. Kardeşim bu kadar da mı yakışmaz bir millete evinde köpek beslemek, elinde tasmalı tasmasız köpekle gezmek! Yakışmıyor işte! Hem yakışmıyor, hem de beceremiyorlar! Verin 20 yıl hapis cezası, bakalım bu it taparlardan kaçı gerçekten seviyormuş köpeğini!
  • 1 Ay Önce

Neco

Bu karari veren hakik savcının bir yakınınin akrabasının yada tanıdığının başına böyle bir şey gelse bu kararı verir miydi .Türkiye'deki adaletin durumu
  • 1 Ay Önce

Dfffdd

Adalet köpeğin bile hakkından gelemiyorsa şapkayı önümüze koymamız lazım
  • 1 Ay Önce

eyüp

bundan böyle köpek yetiştirip sevmediğim veya hassım olduklarıma köpekli saldırı yapmak kolay ve paticiler mama satma da milyonları götürmede yarışsınlar bizim gariban çocuklara da bir ısırık atmış ÇOKMU ABİ YAŞASIN PATİCCİLER MAMA SATACILAR hakim amcalar daha çok göz yumarlar
  • 1 Ay Önce

Sdt

Bunu serbest birakanin da basina gelsin. Ama cocuguna degil kendisine.
  • 1 Ay Önce

Cengiz selçuk

Burası Türkiye
  • 1 Ay Önce

Ali

Apartmanlar it yuvası parklar it pisliği doldu kim bu hale getirdi acaba yazık lar olsun birikerine, ölen onca insan kimsenin umrunda değil zaten, kafir bir ülkede dahi yok böylesi, huzur bitti.
  • 1 Ay Önce

Şener

Bu cins köpeklerin beslenmesi art niyet zaten! Saldırması beklenmedik olay mı?
  • 1 Ay Önce

Mehmet

Sokakta kopeklerin agzinda kafes olmadan gezdirilmesi yasasi ciksin cezalar artsin sokak kopekleri icinde acil cozum bekliyoruz
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23