• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li Belediye Başkanı hakkında tutuklama kararı!

Eşme Belediyesi’ne yönelik irtikap soruşturmasında Belediye Başkanı Yılmaz Tozan ile iki çalışan tutuklandı, dosyada festival harcamaları, ruhsat işlemleri ve işletmeler üzerinden menfaat sağlandığı iddiaları yer aldı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

alperen

Her gün bir CHP'li..Ancak oy oranları hala Cumhuriyet tarihinde ulaştıkları en yüksek oranda herhalde,düşmüyor düşmüyor..Millet demek ki bu haberlere önem vermiyor hatta CHP'yi mağdur görüyor..
  • 1 Ay Önce

Semih Can

Belediyeler ya kaldırılmalı ya da vâlilik ve kaymakamlıklar yönetmeli.
  • 1 Ay Önce

Deli İbo

Semih Can, insanların seçme ce seçilme hakkı gasp edilemez, ancak seçilerek görev verilen kişide görevi kötüye kullanmamalı, bu bir ahlak ve inanç anlayışı olmalı. İnsanlar kul hakkına, beyt-ül mal'a hassasiyet göstermeli. Buna rağmen bu işe tevessül eden olursada, sonucu ben yaptım oldu bile şeklinde değil, yaptırımı çok ağır olmalı, tüm varlıklarına, hatta 2.-3. derece akrabalarının dahi mal varlıklarına el konulmalı.

Veli

Çok doğru belediyeler gereksiz israf vali ve Kaymakamlar yönetebilir zaten iki tane seçimde çok saçma bu çift başlılık acilen kaldırılmalı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23