• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem’in Dilek’i öne sürmesi CHP’yi karıştırdı

Hırsızlık, yolsuzluk zanlısı Ekrem İmamoğlu’nun Silivri’den siyaset mühendisliğine devam etmesi CHP’de tansiyonu yeniden yükseltti. İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu’nu Cumhurbaşkanı adayı olarak lanse etmesi Özgür Özel ve Mansur Yavaş’ı strese soktu. Dilek İmamoğlu formülü, Özel ve Yavaş yanlılarını infiale sürükledi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Zeki

Bu sülün Osman tam bir Yunan projesidir bunlar ne yayarlarsa yapsınlar utanmazlar CHP yi ele geçirdi halktan çaldığı paralarla şimdi içeri düşünce eşini cumhurbaşkanı adayı yapacakki belediye ler yetmedi hem kendini kurtarmanın hemde Türkiyeyi ele geçirmeye çalışıyor amacı bu sülün Osman’ın .
  • 1 Ay Önce

Alı

CHP bu adamın sulalesınden ve etrafındaki hırsızlardan kurtulmadıgı surece turkıye ıcın buyuk tehlıke olusturuyor aklı biraz calisan bu partıye oy degıl gunahını vermez
  • 1 Ay Önce

hasel

Anlaşıldı.EKONUN bıraktığı,çalma,çırma,rüşvet VB melanetlerini kaldığı yerden devam ettirmesi için eko tarafından görevlendirilmiş helvacı.
  • 1 Ay Önce

Ahmet Kar

Bence Ekrem İmamoğlu meselesi bitmiştir,bu kadar gündeme getirmenin arkasında başka planlar olabilir,Bu kadar yıpratıldak sonra bunu sahaya sürmek akıl tutulması olur.
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23