• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP bu ülkede darbeciliğin vücut bulmuş halidir! Darbecilik CHP'nin milli sporudur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı’nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kendisine yönelttiği suçlamalara da cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de darbeciliğin ve cuntacılığın kitabını CHP'nin yazdığını hatırlatarak, "Bu ülkenin Cumhurbaşkanına, çok seviyesiz şekilde dil uzatmak, çok çirkin ifadelerle hakaret etmek ana muhalefetin başındaki zat dahil kimsenin hakkı da değildir, haddi de değildir. Darbecilerle kol kola yürüyen CHP'dir. Darbecileri aklamaya çalışan yine CHP'dir. Darbecilik CHP'nin milli sporudur... Darbeci ve cuntacı sıfatı karşısında CHP yazar. CHP bu ülkede darbeciliğin vücut bulmuş, somut bulmuş halidir" dedi. Belediyelere yönelik yolsuzluk operasyonlarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çalanın, soyanın yanına kar kaldığı günler artık geride kaldı" açıklamasını yaptı.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hasan

yedirirsek size mi yedirelim
  • 1 Ay Önce

CHANG

YOLSUZLUK MESELESİNİN ÇÖZÜMÜ, PİS PARA ÜRETEN EKONOMİK SİSTEMİN KÖKÜNÜ KAZIMAKTAN GEÇER. DÜRÜST ÇALIŞMAK, YÜKSEK KALİTELİ ÜRETİM VE ÜRETİLEN DEĞERLERİN HAKKANİYET ÖLÇÜSÜNE GÖRE PAYLAŞIMI GEREKİR. HİLELİ İŞLER, HİLELİ ÜRÜNLER VE ÇIKARCI SÖMÜRGECİ YAKLAŞIMIN HAKİM OLDUĞU İNANÇ VE AHLAKİ DEĞERLERİN OLMADIĞI SİSTEM, PARA KAYNAKLARINI KİRLETMİŞTİR. BU PİS(HARAM) PARA, HER TÜRLÜ GAYRİ AHLAKİ YÖNTEMLER KULLANILARAK PİS İNSANLARIN CEBİNE GİRİYOR VE PİS YERLERE HARCANIYOR. AKSİ ÇABALAR SAMİMİYETSİZ VE BOŞUNADIR.
  • 1 Ay Önce

milli görüş

önce ahlak ve maneviyat ancak milli görüş iktidarında vücud bulur renksizlerle değil yolsuzluk yoksulluk yasaklar yalanlar değil milli görüş iktidarı inşaALLAH.
  • 1 Ay Önce

osmanli

Yorumlara baikyorumda o CHP nin eski cuntaci gunleri hala arayanlar var. belediyeleri yemek yetmedi, kadina kiza fuhus yetmedi simdide ulkenin iktadari olmaya aday bu sersem grup. InsaAllah CHP kazanamaz yoksa bu ulke batinin yasadigi karanlik caglara girer. 22 yilda yapilani imamoglunun yaptigi gibi bir senede bitirirler mazaAllah.
  • 1 Ay Önce

Hep aynı hep ayni

Hep aynı laflar hep ayni
  • 1 Ay Önce

hasel

Sayın Cumhurbaşkanımızı dinledim.Mükemmel tespitler ve mükemmel konuşma.Ağzına sağlık.CHP,AYNEN darbeciliğin hamisidir.İslama soğuktur.Manevi değerleri sevmez.Bu ülkenin hayrına birşey yapmayıp;adeta ülkenin KABUSÜ olmuştur.Ortalığı ARPALIĞA ve AHLAKSIZLIĞA batıran DARBECİ VE KENDİLERİNİ adeta dokunulmaz sanan zihniyetten ülkemize şimdiye kadar fayda gekmedi;bundan sonra da GELMEZ.
  • 1 Ay Önce

Durmak yok yola devam

Hedef 2073 inşallah daha güçlü olacağız 2073
  • 1 Ay Önce

2071 olsa olmaz mi

Acaba..

Fikret Türk

Reis çalanın yanına kar kalmaz dersin ama ne zamana kadar baksana her cuhapeli belediye de gün olmuyor ki hırsız çıkmasın hangi birine yetişilecek
  • 1 Ay Önce

Yakışıyor

15 Temmuz darbecisi gene başkalarını darbecilikle suçlamış. Şaşırmadık hırsızlık ve ihanetle de suçlamıştı, hatta Yahudi dölü bile demiştir. Kendini bu kadar iyi tarif eden başka bir mahlukat yoktur.
  • 1 Ay Önce

Hamza

İslam düşmanlarını temizleyin artık ülkeden çok pasif davranıyorsunuz. Sonra eski günlere üzüleceğiz benden demesi.
  • 1 Ay Önce

ne desek acaba

en iyisi secimler 2028 baska caremiz yok tariha yolculuk olması dileğiyle
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23