• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’de adaylık tartışması alevlendi

Hırsızlık, yolsuzluktan tutuklu eski İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “İnşallah kadın bir Cumhurbaşkanı da olacak” çıkışı CHP’yi karıştırdı.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

göktürk

Kostantinos tasulas tan sonra İmamoğlu çok yakışır....
  • 1 Ay Önce

HİZİPSAVAR

DÜNYADA HİÇ BİR REZİLLİK KEPAZELİK OLMASIN Kİ için cihipi geçmesin bulunmasın. benim bildiğim türk milleti ilke seçimde bu şer yuvasını sandığa gömer. yaşanmış tecrübeyi yaşamaz. 10. kattan düşen ölür bunu için ordan atlmaya gerek yok.
  • 1 Ay Önce

YILMAZ DURMUŞ

Hırsızın karısı da değirmenin suyunun nereden geldiğini bilip, ses çıkmadığı için o da hırsızlar kategorisindedir. CHP'li seçmenin şirazesi bozuk olduğu için tuvalet terliğine bile oy verebildiklerinden CHP'nin oyu anketlerde çıkan oranların çok altında seyretmesi icap ederken % 25'lerde olması dünya tarihinde görülmemiş bir durumdur. Cumhur ittifakının çok daha fazla ve mümkün mertebe yatırımları kısarak emeklilerin ve çalışanlarının piyasa şartlarına göre ayarlanması gerekiyor. Çünkü Dünyanın mevcut konjoktürde enflasyon ateşinin düşürülmesi çok zor. Ayrıca sebze ve meyve için HAL YASASI biran evvel çıkarılmalı, tarladan tezgaha olan serencamı zaptı rapt altına alınmalıdır.
  • 1 Ay Önce

heyecanlı cansız bekleyiş

sarışın biri olsun yapay ya da dikey farketmez; çünkü ne de olsa diğer renkler daha az aptal oluyorlar..
  • 2 Ay Önce

KÖKSAL

RUVEYBİDA EKREM,,, kimi kastediyor DERYA'MI - DİLEK'Mİ??? tencere - tava hep aynı hava, kendileri çalıp oynuyorlar... ÇAL BELLA ÇAL ÇAL ÇAL...
  • 2 Ay Önce

Ahmet Kar

Anlamadım Bukadar olanlardan sonra İmaoğlunun Cumhurbaşkanı adaylığı bençe artık beyhude bırakın artık İmamoğlu iyice yıprandı,şansı artık yok,bundan böyle partiye zarar verir,sanki başka adam kalmadı kariyer olarak müsait değil.
  • 2 Ay Önce

M B

Bu kadar büyük bir hırsızlığın arkasında olan E. İmamoğlu’nun, karısının da her dönen dolaptan haberi olduğu gün gibi aşikardır. Böyle bir durumda CHP’lilerin şaibeli bir kişiyi Cumhurbaşkanı adayı yapmayı düşünmesi bile partililerin düştüğü aciziyeti göstermiyor mu?
  • 2 Ay Önce

Blondepate

Dilek İmamoğlu ile CHP kendini iyice bataklığın dibine sokacak.....
  • 2 Ay Önce

Adayın Önemi Yok

Hırsızın karşısında kim varsa oyum ona.
  • 2 Ay Önce

Turan

Sayın Selin Sayek Böle...
  • 2 Ay Önce

Kml

Bu ülkede yalnız müslümanlar değil bizlerde varız diye zat mı olacak? O zaman Miçotakis ya da macron da olabilir hatta peşinyan da olabilir. Fark etmez..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23