• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Al birini vur ötekine: Yolsuz Eko ile uçkur düşkünü Yalım aynı karede! CHP’de aynı zihniyet, aynı rezalet

Yolsuzluk ve kara para aklama suçlarından demir parmaklıklar ardına gönderilen CHP’li Ekrem İmamoğlu ile 21 yaşındaki belediye çalışanıyla otel odasında rüşvet operasyonuyla basılan Özkan Yalım’ın bir arada çektikleri seçim videosu yeniden gündemde! Videoda "İstanbul modelini eşleştireceğiz" diyerek birbirlerine gülücükler dağıtan ikilinin; meğer yolsuzlukta, uçkurda ve metres skandallarında aynı zihniyeti paylaştıkları tescillendi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

EMEKLİ

Biri UÇAKTA , Biri UŞAK'TA tencere-kapak yakışmışlar...
  • 1 Saat Önce

hasel

Ahlaksız parti,ANAMUHALEFET olamaz.Reddediyoruz.
  • 3 Saat Önce

asa

baskasinin kaprisini çalanın kaprisini calarlar...burasi turkiye.....gerci bunlar icin onemli degil...bu tarzla medeni oldugunu sanıyor buchp liler
  • 3 Saat Önce

Yüksel

cayapa bir siyasi parti mi?
  • 4 Saat Önce

Deli İbo

Adamlar için fuhuş ve zina sınırsız gantezilerle icraa ediliyor. Kimisi Görele'de 16 yaşında bir kizcağıza sapık a arzu ile, kimisi Paris'e seyahat düzenleyip uçakta, kimisi 21 yaşında çıtır ile otelde Uşak'ta. kimiside 70-80 yaşında olmasına rağmen sekreteri ile kucakta, CHP olmuş DALLAS dizisi, fantazide sınır yok.
  • 4 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23