• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyonist, tarlayı iyi sürmüş meyvesini yiyor Alman devleti çocuk katili ile ortak

Almanya'da Volkswagen’ın İsrail için silah üreteceği haberleri bölge sakinlerini tedirgin etti. Osnabrück'te yaşayan Hasan Bozan: "Birçok çocuk ölüyor, buna şu anda Alman devleti de ortak olmuş oluyor. Ben buna karşıyım ve böyle bir şeyi istemiyorum"

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmet

volkswagen batar inşallah.
  • 2 Saat Önce

Fahri

Şimdi dahada iyi anlaşılıyor müslümana O marka otomobili satan yine müslüman mı? Bilinmez lakin temel de deformasyon a maruz kalmışız
  • 4 Saat Önce

Ali

Bana Batıda tek büyük fabrika gösterin Yahudiler ortak olmadığını tek bir tane Öyle birşey yok Medya zaten yahudi elinde Fabrikaları gizli ortaklar Borsa siyonislerin elinde mi elinde Para kimin elinde ? Bugün istedikleri alır bak Tic toc alımı zorla alındı niye ? Bir Çinli mecburen devretti bir yahudi ye ? Çünkü büyük kütleye ulaşmak istediği Gibi toplumu yöneltmek. Bunu Facebook gördük flistin harbinde . Almanya zaten yüzde 25 yahudi bilmese bile kanı DNA yahudi. Almanya her fabrika şu an istendiği zaman silah fabrikası olabilir . Çok barıştan konuşanlar Perde arkasında en büyük kan dokenlerdir.
  • 4 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23