• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Gürlek'in tapu kayıtlarını sorgulamıştı: Tapu müdürü gözaltına alındı

Afyonkarahisar'ın Çobanlar ilçesinde, Adalet Bakanı Akın Gürlek'in tapu kayıtlarını usulsüz şekilde sorgulayan tapu müdürü gözaltına alındı. Emniyete götürülen tapu müdürünün sorgusu sürüyor.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Maliye bakanlıgı size bir soru var

Sistemde bankalar kişilerin kişisel tapu bilgileri nasıl elde ediliyor diye
  • 2 Ay Önce

Saim genç

Ömer arıyorsunuz al size Ömer
  • 2 Ay Önce

Abdullah Biri

Tüm Türk milletinin tapu kayıtları da böyle, kanun bu. Kimsenin bilgisine herkes giremez. Artık AKP milletin haklarını hatırlatıyor. Bu bir bakan için deyil Tüm tapusu olanları kimse hatta bankalara bile bildiremez. Amamasonik yapı bankalar herşeyi bilsin diye bir düzen kurmuş buda iptal edilmeli.
  • 2 Ay Önce

Ali Dinar

Bu tüm milletimiz için gecerli. Tapuda siçil kaydına giren kimse hemen ilgili birime sebebini belgeli verneli. Tapular osmanlı gizli yerlerde arşivlerdi unutuldu. Özellikle yabancı menşeli bankalar bunu nasıl öğreniyor buda engellenmeli.
  • 2 Ay Önce

Erçelik

Yabancı menşeli bankalar ve sigortalar içimizde çoktandır var. "Nasıl öğreniyorlar"; bu soruyu özellikle MALİYE BAKANLIĞINA sormak lazım.

Cengiz

Bunlar içimizde beşinci kol faaliyetinde bulunan etki ajanlarıdir.incelerseniz feto pkk veya chp bağlantısı çıkar
  • 2 Ay Önce

Erçelik

Ajan ve ispiyon olarak muamele görmelidir. Amacı körler için bile ortada.
  • 2 Ay Önce

Ekrem müdafaa

İçimizdeki ajan bunlar en az 30 yıl verin
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23