• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İBB Hortumcularının Jet Aşkı Çatladı: Rabia Karaca Sessizliğini Bozdu!

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) üzerinden çevrilen kirli çarklar ve "Hafriyat vurgunu" soruşturmasında yeni bir perde açıldı. İBB döküm sahalarından elde edilen paraları özel jetlerde, kumar masalarında ve fuhuş partilerinde harcadığı iddia edilen firari şüpheli Murat Gülibrahimoğlu’nun eski metresi Rabia Karaca, yayınladığı itiraf videosuyla skandalları bir kez daha tescilledi. Karaca, "2 sene aşk yaşadım, kötü bir adammış. O jete de Murat’ın hayatına da tanık oldum" diyerek ihanet trafiğini deşifre etti.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Talib Agbi

GÜL IBRAHIMOGLU Soayadindan bellidir bir Sebatayist Yahudisi. ROSE ABRAHAM Isimleri ve Soyadlarini Yabanaci dile Cevirin Yahudi oldudugu anlasiliyor zaten. Mal Verliklarin Topuna el Konulmalidir. Vatandasliktan Atilmalidir.
  • 3 Ay Önce

YILDIRIM BAHADIR

KIZIL SAÇLI SAVCI VE VOLEYBOLCU DERYA KİLİDİ ÇÖZECEK İSİMLER...EKOSİSTEMİN İKİ ÖNEMLİ BAĞI BAĞLANTISI ÇÖZÜLMEDEN GERÇEKLER TAM OLARAK GÜNYÜZÜNE ÇIKMAYACAK
  • 3 Ay Önce

Fikret Türk

Haram zıkkım olsun haysiyetsizler yediklerini zi çıkaramayın inşallah
  • 3 Ay Önce

kel hasan

asgari ücretli fakirin garibanın paralarını yerken düşünseydin hayat hep güzel gitmez dikenli olur
  • 3 Ay Önce

KAYNAK

he yaw heee anlat heyecanlı oluyor
  • 3 Ay Önce

Fatih

Allah belanızı versin. İğrenç yaratıklar.Hiç mi haya, iffetiniz kalmadı.
  • 3 Ay Önce

Gerçekler...

Zinanın,Fuuşun adı aşk olmuş, genelevdeki hayat kadınları kendine aydın süsü veren ve aşk adı altında, zina fuuş yapanlardan daha şerefli ve onurlu.
  • 3 Ay Önce

Manşet

Manşette Başkan İmamoğlu'nun resmi var ama hem haberde ismi geçmiyor, hem de konuyla alakası olmadığı bin kere tescillendi. Bu durumda o resmi oraya koyan foseptik ruh halinin ne acınası halde olduğu da ortada. Ne zavallı bir durum. Allah o azgın azınlığa bu ettikletini misliyle yaşatsın insallah.
  • 3 Ay Önce

İDDİANAMEDE

çetenin başı diye geçtiğinden olmasın,,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23