• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Canlı yayında birbirine girdiler! Ankara’nın derdi stüdyoyu gerdi

CNN Türk ekranlarında yayınlanan bir tartışma programında, seviye adeta yerlere serildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın başarısız yönetiminin tartışıldığı sırada, gazeteci Gürbüz Evren ile Melik Yiğitel arasında çıkan kavga, izleyicileri hayretler içinde bıraktı.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hasel

G.EVREN,CHP zihniyetinde.M.YAVAŞ'A toz kondurmamaya çalışan tip.MELİH YİĞİT BEY, haklı olarak 7 senede bir belediye başkanı nasıl su sorunu çözemez diyor.ANKARALININ su sıkıntısı neden çeksin diyor.Millet Ankarada MELİH GÖKÇEK beyi aradığını söyledi.Haklı istek.ŞAHSEN:Birdahaki seçimde HİZMET İÇİN ,Melih GÖKÇEK beyin tekrar aday olmasını isterim.Saza,caza vb yerlere gideceğine hizmete gitseydi.
  • 5 Saat Önce

Çağırmayın bunu kardeşim

Zaten bu gürbüz ü anlamadık gitti bir sağa dönüyor bir sola her kanalda başka.
  • 6 Saat Önce

Akp melih Gökçeke sahip çıkmıyor

Benim anlamadığım 7 yıldır Ankaraya hizmet yapmayan Mansur yavaş. Ee niye melih Gökçek linç yiyor.
  • 6 Saat Önce

Cevabı

bilinen sorular..burda çaktırmadan sorarak aslında Reis ve Cumhur ittifakı karşıtlığı yapıyorsun

Ofli hoca

Yarın pişmanlık duyacağın şeyi söyleme Allah iki kulak ile bir ağız verdi. Niye? Bir düşün. İki dinle ,bir konuş ne kaybedersin kardaşum.
  • 17 Saat Önce

Çuvaldız

Gürbüz Evren 2004 yerel seçimlerinde DSP'nin Ankara Etimesgut adayı olmuştur ama seçimleri kazanamamıştır. Memleket Partisi kurucu üyesi ve Parti Meclisi üyesidir.Kendisi Mansur Yavaşın 1 numaralı destekçisi, tarafsız gözüküp Ak Partinin altını oymaya çalışmaktadır.
  • 18 Saat Önce

Organize işler

Ve cnn türkü mesken tuttular.

k.a

melik yiğitel haksız yere asla sinirlenmez. sinirlendirmek için senin adetindir diye hakaret ediyor, bununla yetinmiyor bir de terbiyesiz diyor. ne yapsın yani sussun mu?
  • 18 Saat Önce

YILMAZ DURMUŞ

Melih Yiğiel, bazı programlarda haddini aşan hırçınlık gösteriyor. O konumdaki bir gazetecinin milyonlar önünde o kadar hırçınlaşmasına hem gerek yok, hemde hiç yakışmıyor
  • 18 Saat Önce

Vatandaş

Melih yiğtel adam gibi adam bir gazeteci koçum.

Murat

eski yalaka gazetecilerin yalanları ile halkı kandırdılar jahudi kamalı da başımıza kurtarıcı yaptılar malesef eski hamam eski tas.
  • 1 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23