• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zafiyet TSK’da değil muhalefetin hastalıklı zihniyetinde! Gördük izledik vurduk

Hava sahamıza giren ve Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı F-16’lar tarafından kontrollü şekilde düşürülen menşei belirsiz İHA, Türkiye’nin hava savunmasının ileri bir düzeyde olduğunu göstermesine rağmen, malum zihniyet serseri bir drondan zafiyet çıkarmaya çalıştı.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mehmet

İşin garib tarafı bu iha neden karadeniz den Ülkemizin hava sahası sınırlarından içeri ilk girdiğinden mudahale edilmemiş te taa kastamonuya kadar nasıl gelmiştır.
  • 1 Gün Önce

hasel

Türkiyede MUHALEFET yok.Herşeye MUHALİF var.Kazara MUHALİFLER yönetimde olsaydı,savunmada gelişim asla olmazdı.Biz ABD ve Avrupanın uydusu olmuştuk.AMA,İnsansız ihanın karadenizi asıp.ülkemize girmesi ZAAFİYETTİR.Karadeniz üzerinde iş bitmeliydi.
  • 1 Gün Önce

yasar degerli

Bu nasil gormek. 280 km turk hava sahasinda ucuyor. ankaraya kadar geliyor. radarlarimiz. hava savunma sistemlerimiz gormuyor
  • 1 Gün Önce

Proff

Çankırı da ne işi var oraya kadar nasıl geldi mantığa aykırı
  • 1 Gün Önce

Abdulla

Ulan tek bir dron çankırıya kadar gelmiş anca vurmuşuz. Demek ki 100 tane gönderseler ülkeyi işgal ederler.
  • 1 Gün Önce

Saffet

18bin TL alan vatandaş mirasını koruması için en az 50binTL Ödüyorsa bazı adliye binasına girişinde pantol kemeri cıkartılıyorsa Muhalefet ne yapsın diye düşünüyorum
  • 1 Gün Önce

okur

iyide iha kimin?
  • 1 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23