• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gladyo'nun Sözcü'sü Yeşil'i hortlattı

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, kendisini telefonla arayan ve “Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım” olduğunu söyleyen kişiyle görüştüğünü yazdı. İddialar, terörle mücadele süreci ve geçmişteki karanlık dosyalar üzerinden yeni bir tartışma başlattı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

resat

kardeşlik projesi, haketmedikleri ,parçala böl yönetçileri, ve elemanlarını endişelendirdi,sanki başkalarının yöntemiymiş gibi ,akıllarınca malum toroslar la , alakalı bir hatırlatmababından haberler uydurmuşta ,vazifesini yapmış,,
  • 1 Yıl Önce

Boşnak

Niye deniz gezmiş değilde Atatürk değilde yeşil,tamda terör süz Türkiye konuşulurken faili meçhulcu gündeme getiriliyor, sözcü şeytan bile ayağa kalktı sizi alkışlıyor.
  • 1 Yıl Önce

HARPUTİ

Hadi lan Yeşilmiş,Mavişmiş? Maksat Türkiye'nin bölgede istikrar arayişlarina çomak sokup,ortamı tersyüz etmek.Farzedelim yeşil! 73 yaşına gelmiş bir moruk,senin bu yazdıklarının, daha fazlasını Adana MHP eski milletvekili Albay Kürşat Bey açıklamıştı.Mal bulmuş mağribi gibi hemen piar çalışması yapmak,bu oprasyon medyaciliginin bi linen hastalığıdır.Geç bunları hemşo!
  • 1 Yıl Önce

Manset cok isabetli... SIYONIST/EMPERTALIST DARBECI NATOCU VESAYETCILERIN ESKI TURKIYENIN KIRLİ SOZCUSU BUNLAR

.........
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23