• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkler ABD'nin hız sınırını aştı

Yunan kaynakları, sistemin özellikle Ukrayna Savaşı’nda gözlenen elektronik harp tecrübeleri dikkate alınarak geliştirildiğini vurgularken “Türkiye, bu alanda ABD üretimi JDAM-ER’i dahi geçti. ABD yapımı kit 75 km menzile ulaşabilirken, KGK-84’ün optimize edilmiş yeni kanat yapısı bu sınırı aşmış durumda” denildi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ali Ceyhan

Komşuluğun anlamı çerçevesinde yaşamak gerekir. Komşudan korkarak ona karşı güç biriktirerek değil güçleri birleştirerek birlikte yaşamayı becermek, İngiliz oyununa gelmemek gerekmez mi?
  • 1 Yıl Önce

OSMAN AYDIN

YUNANLILAR BIZDE DAHA GUN GÖRMEMIŞ KIMSENINDE BILMESINE GEREK DUYMADIĞIMIZ SILAHLARIMIZ VAR SIZ BORÇLANMSYA DEVAM EDIN BIZDE DAHAIYILERINI CEVHER MUHENDIMIZLERIMIZLE YSPMAYA DEVAM EDELIM ELDEN GELEN ÖVUN OLMAZ ODA ZAMANINDA BULUNMAZ KENDINIZ YAPABILMEDIKTEN SONRA ISTERSENIZ DÜNYANIN SISTEMINI ALIN YINEDE SIZI VE BIZE DÜŞMANLIK BESLEYEN KIMOLURSA OLSUN ALT ETMESINI BILIRIZ ÇÜNKU BIZ 7 DEN YETMIŞE HEPSAVAŞCIYIZ DEVLETIMIZ ZOR DURUMA DÜŞMEDEN KOŞARAK ASKERIMIZE DESTEĞE KOŞAN BIR MILLETIZ SIZINKILERDE KEÇILERI MAKINALILARA BAĞLAYIL KACANLARDAN KIBRISTA OLDUĞU GIBI BIZDE KAÇMAK YOK YA ÖLEREK ŞEHIT OLURHZ YADA GAZI BUNDAN ÖTESIDE YOK VATANIMIZ İÇIN CANIMIZI ORTAYA KOYARIZ SIZDE YAPALIRMISIZ DIYECEKSINIZKI BIZDE O CESARET YOKTUR TABANA KUVVET KAÇARIZ
  • 1 Yıl Önce

Sedemir

Ne nüfus ne silah gücü ne asker gücü... Önemli olan akıllı politikalar ile üstünlük sağlamaktır...
  • 1 Yıl Önce

Kazim

Türkiye, bölgesel bir güçten küresel bir güce doğru hızlıca evriliyor. Türkiye,her çeşit savunma ürünleri üretiyor ,ihracatını yapıyor,dost müttefik ülkeleriyle işbirlikleri yapıyorken,Yunanistan'ın Türkiye'ye karşı hasmane davranış içerisinde olmasıyla borçlanarak ekonomik olarak kendi sonunu getirdiğinin hiç farkında değildir.
  • 1 Yıl Önce

hasel

EY YUNAN,aklını başına almazsan,daha çok şey GÖRECEKSİN.Hatta,seni desteklemeyen batı ülkelerine SÖVECEKSİN.
  • 1 Yıl Önce

osmanli

Madem butun bunlari bu kadar detayina kadar biliyorsunuz, niye ozaman hala Turkiyeye kafa tutmaya calisyorsunuz? ne uerttiginiz bir sialh ne askeri gucunuz var ama surekkli Turkiyeye tehditler savuyorlar. anlamak mumkun degil.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23