• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail Filistinlilerin ana su kaynağını kesti!

Doğu Ramallah'ta Yahudi çeteler, bölgedeki ana su kaynağının devre dışı kalmasına yol açtı. Birkaç Filistinli belde tamamen susuz kalırken ekipler, su akışını yeniden sağlamak için acil çalışma yürütüyor.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hakan TAŞÇI

FİLİSTİNE SURİYEYE IRAKA LÜBNANA BARIŞ GELMEZ Müslümanları yalnızlaştırmak zayıflatma parçalamak için karşımıza engeller çıkartıyorlar.Müslümanlar olarak utanmamız gerekiyor. biraraya gelip ASKERİ güç oluşturamıyoruz.Bencilliği bırakıp birleşmeliyiz.Arap ülkelerinin parasını Türkiyenin Askeri gücünü kendi çıkarları için kullanmak İstiyorlar.Para ve Askeri gücü birleştirip ARAP KÜRT TÜRK KARDEŞLİĞİ İLE Coğrafyamızı kurtaralım. Sömürgeci Yahudiler yahudilerin kuklası olan Abd İngiltere Almanya Fransanın yöneticileri barışı getirmezler.Oyalıyorlar.BÖL PARÇALA BİRBİRLERİ İLE SAVAŞTIR SİLAH SAT BORÇLANDIR.BARIŞ YAPAR GİBİ GÖRÜN.BARIŞI ENGELLE ATEŞİ HARLA.DAHA ÇOK İNSAN ÖLSÜN DAHA ÇOK BORÇLANSIN.İsteseler Ukrayna Rusya savaşı,Pakistan Hindistan ve Afrkadaki çatışmaları BİTİRİLEBİLİR.Yıllarca süren Ermeninin Karabağı işgali Karabağın kurtuluşu Pkknın bitirilmesi güçlü Türkiyenin Azeri Kardeşliğinin eseri.BÖLÜNMEYELİM PARÇALANMAYALIM.PARÇALANIRSAK YOK OLURUZ.AMAÇLARINA ULAŞIRLAR.
  • 1 Yıl Önce

Hakan TAŞÇI

Barışa rağmen neden bu saldırılar?TERÖRİST SALDIRGAN İSRAİL NEDEN DURMUYOR?FİLİSTİNLİLER HALA İSRAİL TARAFINDAN KATLEDİLİYOR.Yeter artık tiyatro oynamayın.silah vermeyin ablukayı kaldırın FİLİSTİNLİLER insanı ihtiyaçlarını karşılasın.Silah bomba verin kendilerini savunsun.Abd ingiltere Almanya Fransa Irak kuveyte saldırdığı zaman jet hızı ile güç oluşturup saldırdığınızı gördük Rusyaya yaptırımlarızı Ukraynaya silah bomba yardımılarınızı görüyoruz Enerjide ,ticarette ekonomide güçlenmememiz için Müslümanlar yalnızlaştırılıp zayıflatılıp karşımıza engeller çıkartıyorlar.Müslüman olarak bizim utanmamız gerekiyor. biraraya gelip güç oluşturamıyoruz.Bencilliği bırakıp birleşmeliyiz.Arap ülkelerinin parasını Türkiyenin Askeri gücünü kendi çıkarları için kullanmak İstiyorlar.Para ve Askeri gücü birleştirip ARAP KÜRT TÜRK KARDEŞLİĞİ İLE Coğrafyamızı kurtaralım. Sömürgeci Yahudiler yahudilerin kuklası olan Abd İngiltere Almanya Fransanın yöneticileri barışı getirmezler.Oyalıyorlar.BÖL PARÇALA BİRBİRLERİ İLE SAVAŞTIR SİLAH SAT BORÇLANDIR.BARIŞ YAPAR GİBİ GÖRÜN.BARIŞI ENGELLE ATEŞİ HARLA.DAHA ÇOK İNSAN ÖLSÜN DAHA ÇOK BORÇLANSIN.İsteseler Ukrayna Rusya savaşı,Pakistan Hindistan ve Afrkadaki çatışmaları BİTİRİLEBİLİR.Yıllarca süren Ermeninin Karabağı işgali Karabağın kurtuluşu Pkknın bitirilmesi güçlü Türkiyenin Azeri Kardeşliğinin eseri.BÖLÜNMEYELİM PARÇALANMAYALIM.PARÇALANIRSAK YOK OLURUZ.AMAÇLARINA ULAŞIRLAR.
  • 1 Yıl Önce

el hüseyni ĞAVIS

Manavgat'ın suyu nereye gidiyor?
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23