• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diğer mahkumlar sanki köşkte kalıyor? Özgür Çelik'ten Ekrem'e ayrıcalık talebi

CHP eski İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, “Seçilmiş Belediye Başkanlarımız daracık hücrelerinde, imkansızlıklar içinde, daracık alanlarda plastik sandalye ve masa üzerinde savunma hazırlamaya zorlamak, savunma hakkının ihlalidir.” diyerek komik açıklamalarda bulundu.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

kjuı

Ekrem Abi yi yormayın CHP binasının en üst katında bir oda verin kullansın dursun. Yok canım CHP yi değil odayı.
  • 1 Yıl Önce

ABDULCEBBAR

CHP ESKİ İSTANBUL İL BAŞKAN YIRTIĞI ÖZGÜRÜN AMCASI OĞLU 2. ÖZGÜR ÇELİK eski İstanbul Belediye başkanlarımız “Seçilmiş Belediye Başkanlarımız daracık hücrelerinde, imkansızlıklar içinde şu an CHP'DE 60 milletvekili, DIŞINDA ESKİ BAŞKAN KEMAL KILIÇTAROĞLU bildiri yayınlıyor. diyorlar ki < ESKİ İSTANBUL UTANMAZ İLBAŞKANI VE BAŞTAKİ TAYFALAR AÇILAN İDDİANAMENİN İÇERİĞİYLE EMİN OLDUK Kİ HEPİNİZ HIRSIZ, DOLANDIRICI, ÜÇKAĞITÇI, DEVLETİN ARAZİSİNE EL KOYARAK RUHSATA AYKIRI LÜKS REZİDANSLAR YAPANLARSINIZ. BUNLARI PARTİDEN ATIN ....> DİYORLAR. BU HIRSIZLARIN NORMAL HIRSIZLIK TA TUTUKLU ŞAHISLARDAN NE ÜSTÜNLÜĞÜ VAR ? SENİ SEÇİM HIRSIZLIK, DOLANDIRICILIK MI YAP DİYORLAR. TÜRKİYEDE ADALET YOKTUR. ESKİDEN MÜKKEMEL BİR ADALET MEKANİZMASI KARAKOLLARDAN, EMNİYETTEN, SAVCILIK VE MAHKEMELERDE İŞLİYORDU. NE YAPILİYORDU: EKO, ÖZGÜR VE DİĞER HIRSIZLAR GÖZETİM ALTINA ALINDIĞINDA SUÇUNU İNKAR ETTİ. KELPETENLE HAYALARINI SIKIP HAYVANLAR GİBİ BÖĞÜRTÜKTEN SONRA TÜM NAMUSUZLUKLARINI SAMİMİ AÇIKLİYORDULAR. MAHKEMEYE Mİ SEV EDİLDİ, ŞİMDİKİ GİBİ CİNAYET İŞLEYENİ DE DAHİL OLMAK ÜZERE < DENETİMLİ SERBESTLİKLE > TAHLİYE DEĞİL, HAYVANLARIN DAHİ YAŞAMAYACAĞI BİR HÜCREYE BIRAKIRLARDI. ŞİMDİ EKO HIRSIZLI DURUŞMADA SAVUNMA YAPMİYOR. HAKİMLE HİÇ MUHATAP OLMUYOR. SANKİ SEÇİM AREFESİYMİŞTE MİTİNG ALANINDA BULUNAN KİŞİLER GİBİ HIRSIZI DESTEKLEYEN SOYTARILARIN DURUŞMA SALONUNDA ALKIŞ TUTMALARINA HAKİM NERDEYSE ODA ALKIŞLAYACAKTIR. ADLİ MERCİLERİN EN ÜST TEPESİNE KADAR GÖREV YAPAN EMEKLİ BİR HAKİM BEYANINDA DİYORKİ < TÜRKİYEDE 3 YARGIÇ TİPİ VAR.....> GERİSİNİ AKTARMİYORUM. ÇÜNKÜ SİYASİLERİN VE HAKİM- SAVCILARIN NİTELİĞİNİ AKTARIRSAMCEZA EVİNE GİRERİM ? ALLAHINI SEVEN YORUMCU, YAZAR VE GAZETELERİ YAKINDA TAKİP EDEN ŞAHISLARA BİR SORU SORACAĞIM EVEY VEYA HAYIR DEMENİZ YETER. BUNA CUMHURBAŞKANI, ADALET BAKANI, DİĞER BAKAN YARDIMCILARI VE ADLİ TEŞKİLATTAKİ KİŞİLERDE DAHİLDİR. SORUM ŞU : AĞIR CEZA YARGILANAN BİR ÇETE MENSUBUNA AĞIRCEZA REİSİ < SÖYLESENE BİR TANEM...HAYDI ANLAT BİR TANEM...> DERMİ ? BU ADALETİN BİTİŞİNİ GÖSTERMİYORMU ? SONRA NE DİYOR < DİL SÜRÇMESİ OLDU...> BUNU YERLER Mİ ? KİM BİLİR SENİN DİL SÜRÇMESİ NE KAZANMIŞTIR ????????????????????
  • 1 Yıl Önce

Çuvaldız

Mahkemede durumun kötüye gittiğini gördüğünde yurt dışına kaçacağından adım gibi eminim. Hiç güven vermiyor !
  • 1 Yıl Önce

hasel

Yüzyılın soyguncusuna,hırsızına CASUSUNA,ne ayrıcalığı istiyorlar.Sabah-Akşam günde iki kere kö... yalı verilsin.O bile fazla.Ayrıcalık isteyenlerda hiç mi utanma yok.
  • 1 Yıl Önce

Mehmet soylu

İmralı koğuşu boşalıyor, oraya alalım, deniz makaralı hem
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23