• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

11 Kasım 2025: Günün Âyet ve Hadisi

Sizler için hazırladığımız Günün Âyet ve Hadisi ile Günün Sözü, Günün Fotoğrafını istifadelerinize sunuyoruz... (11.11.2025)

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

omar

her birinizi birinizden üstün kılan olacak irade ve ameli takva ya bağlıyor üstün olmayı böyle yazarsanız yahudiler bizi sizden üstün yaradmışdı der ayetide gösterip zulme başlar ki öyle yapıyorlar
  • 1 Yıl Önce

sibel

"Çünkü İsrailoğullarında ilk fitne kadınlar yüzünden çıkmıştır.”" değildir. Bir erkek bir kadın için birini öldürüyorsa kadınmı suçlu? HADİSİ ELEŞTİRMİYORUM! Yazım hatası olabilirmi çünkü anlam onu söylüyor. halbuki Kabil kardeşini kıskandığından dolayı ve ona uygun görülen kızı kendine istediği için onu öldürmüştü!
  • 1 Yıl Önce

EFE

"Yüzünden" ifadesi her zaman "hatalı olmak" anlamında değildir. Mesela "miras yüzünden birbirini öldürdüler" ifadesinde miras mı suçlu? hayır insanın mirasa yanlış bakış açısı veya miras hakkında yanlış yapılanlar. bunu yapan kim insanlar. yani "miras suçlu değil" insanlar suçlu. Burda da kadın suçlu olabildiği gibi erkekler de suçlu olabilir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23