• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İngilizler rezil etti, Türkler suratına tükürecek! 7 Ekim'de İstanbul'a geliyor

İngiltere'nin başkenti Londra'da protesto edilen bebek katili İsrail'in destekçisi Robbie Williams'ın İsrail'in katliamlara başladığı 7 Ekim'in yıldönümünde İstanbul'da konser vereceği öğrenildi. Büyük infiale neden olan skandalla ilgili vatandaşlar yetkililere 'Bu kalleşi Türkiye'ye ye sokmayın. Gelirse suratına tükürürüz' yönünde çağrıda bulundu.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

necati yıldırım

ÜLKEYİ AKP YÖNETTİĞİNE GÖRE İYİ VEYA KÖTÜ, HER ŞEYDEN AKP SORUMLUDUR. 
  • 1 Ay Önce

Reis Sevdalısı

cehapeli organizasyonuyla yapılan bir konser, izleyiciler de cehapeliler olacak zaten. bir müslüman ülke düşünün ki en büyük muhalefet partisi itrail destekçisi olsun ve siyaset yapmaya devam etsin, yazık! Reis çok merhametli davranıyor gerçekten. Tam Hz. Ömer (r.a) adaletiyle yaklaşıyor bu cehapelilere. hayran olmamak elde değil.
  • 1 Ay Önce

HİZİPSAVAR

savaş alanında düşman aramam. okların gittiği yöne bakarım. bunu buraya kim davet etti. annesi ziyaret edilip eli öpülecek olan o.
  • 1 Ay Önce

Delikanlı

Siz erkekseniz ,niye trump'a bu tepkiyi vermiyorsunuz??????? 
  • 1 Ay Önce

Reis Sevdalısı

Reis siyaset ustası. papazı verdi karşılığında Suriye'yi, Libya'yı aldı. bu gittiğinde de çeşitli manevralar yaptı, tabii biz bilmiyoruz bunları. 2 yıl içinde Gazze'yi de alacağız inşallah. siz cehapeliler çatlamaya devam edin.

dsewtre

Bu Konseri kimler hangi şirket ne amaçla organize etmiş bu şirket açıklansın onlarında yüzüne tükürelim. Anca CHP li solcu Ateist Gençlik doldurur bu konseri.
  • 1 Ay Önce

1453

Onun değil onu buraya getiren namussuz münafıkların yüzüne tükürmek lazım
  • 1 Ay Önce

Dertli

Buna kim izin veriyor ya... demekki konser izni çoktan alınmış....
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23