• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Üniversiteleri kaşıyorlar

Kaostan beslenen seküler yobazların başını çektiği zihniyet, üniversite kampüslerinde kavga, kargaşa ortamı oluşturmak için yeniden marjinal sol ve sapkın örgütleri öne sürmeye başladılar.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Zeki

Şamil tayyar beyde Bülent Arınç olma yolunda galiba bir gereksiz gündem oluşturmadan yerinde duramıyorlar bu vatana ihanet eden kim varsa ne onun makamına bakılmalı nede mevkisine devlet hemen hemen hangi kurumda makamda hangi konumda olursa olsun fetö ile mücadele ediyor şamil bey bildiklerin fetö cü kim varsa devletimize bildirmen kafi bu vatanı seviyorsan boş açıklama yapmayın.
  • 5 Ay Önce

Bal

Üniversite değıl, bilim yuvası değil, adeta devşirme ve mankurtlaştırma merkezleri. Fuhuşa ve zinaya ve ahlaksızlığa yönlendirme merkezleri. YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE. Müdahale ve temizlik FARZ.
  • 5 Ay Önce

Yasemin

Üniversite yönetimi gözaltına alınsın aciz değiliz Dini Milli değerlerimize saldıramaz suç duyurusunda bulunuyoruz Devletimize şikayet ediyoruz CEZASIZ kalamaz Üniversitesi kapatılsın CEZA verilsin özgür özel jön Türk olduğunu söyledi Tarihçi yazar errol Gelardin ifadesidir ATATÜRK yahudidir jön Türkler yahudidir tarihçi yazar errol Gelardin ifadesidir özgür özel avrupa lgbt dernekleri ile antlaşma yapmış 29 Şubat 1 Mart gazeteler yazdı lgbt haklarını koruyacakmış lut kavmi temsilcisi özgür özel jön Türk
  • 5 Ay Önce

Bal

O zaman herkes istediğini yapsın, yanına kâr kalsın ve sonra elini kolunu sallayarak gezsin mi embesil VAYY VAAYY? Gerekirse yeni kodesler inşa ederiz olur biter, bu kadar basit. Sen avucunu yalamaya devam et.

Vay vay

İçeri ata ata hapishanelerde yer kalmadı...neyse pkk lilari bırakırlarsa icerde bunlara yer açılır...

A g

Demekki i.nelesiyorlar
  • 5 Ay Önce

3.Abdülhamid

Bunların sesini kesecek delikanlı bir adam yok mu bu memlekette acaba, hala piyasadalar.
  • 5 Ay Önce

ziyaretçi

ODTÜ denilen melanet yuvası kapatılmalı veya tüm çalışanların işlerine son verilmelidir. Memlekete kârdan çok zararları dokunuyor. Kurulduğu günden bu yana bütün pisliklerin ana karargahı bu melanet yuvası olmuştur.
  • 5 Ay Önce

asker

kapatilip gidsin o 2 universe bol bol cikiiyor
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23