• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

DEM Parti’den çarpıcı Erdoğan açıklaması: ‘Bizi sarssın istiyoruz’

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in 12 Temmuz Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önemli bir açıklama yapacağına ilişkin söylemini değerlendiren DEM PArti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, “Ben Sayın Cumhurbaşkanı'nın gerçekten hepimizi sarsan bir söylem kullanmasını kendi adıma ümit ediyorum. Aynı zamanda AK Parti hükümetinin de yeni bir hikaye yazması lazım” ifadesini kullandı.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ha.....tir

Sizin Allah belanızı versin size açılım diye tavizler veren, Türk devletini ayağa düşüren, şehitlerimizin kemiklerini sızlatanların da Allah belasını versin. Toplumun rızasınımı aldılar, referandum yapıp Türk milletinemi sordular. ilk açılımıda amerikanın talimatı üzerine yaptı hükümet 793 asker polisimiz şehit oldu kendi vatan toprağında. Hükümet sorumlu bu şehitlerimizden. ikinci açılımı gene Türk milletinin rızası alınmadan Türk milletine karşı amerikanın talimatıyla yapıldı. Bebek katili muhatap alındı, koskoca devlet bebek katilinden medet umdu, katile itibar kazandırıldı. Teröristler hapisten salındı. Türkiye yüzyılı dedikleri bu işte. Yzauklar olsun. Onlar istedikleri kadar sizi affetsin biz affetmiyeceğiz, zıkkım olsun sizin kardeşliğiniz. Hükümet istiyor diye öyle zoraki emri vaki kardeşlik olmaz. Şehitlerimizin kanını unutacak kadar kansız değiliz lanet olsun hepinize. Anayasa değiştirecekler daha Allah belanızı versin. Sivil anayasa dedikleri ne? Bunlar bubyasayla c.başkanı, başbakan olmadı mı? yoksa tavizler verilip koltuğu bırakmamak mı amaç.
  • 4 Ay Önce

Aaa

Daha ne sarsacak ülkeyi bölüp federe devletemi geçecek
  • 4 Ay Önce

Ömer

Soytarılar kıt akıllarınca taviz istiyorlar .
  • 4 Ay Önce

Kudret

chp nin yeni bir hikaye yazacak kalemi kalmadi
  • 4 Ay Önce

Aahh ahh

Kimleeeerr kimlerle beraber.
  • 4 Ay Önce

Adamın biri

İnşallah bu kan durur da bundan sonra hiç bir ana ağlamaz.
  • 4 Ay Önce

Artık kanka bile olabilirsiniz ...

Birlikte yeni anayasa yapacaksınız....
  • 4 Ay Önce

adalet

İlk defa tam Demokratik bir Anayasa olacak. Eğer bu işler CHP ile olsaydı Ülkem Afrika Ülkeleri durumuna düşerdi. iyi ki varsın Reis.

Nur

Çok bilyorsunuz yaa hala taviz ümüdiniz var
  • 4 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23