• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türk market zincirleri İtalyan süper marketi kadar olamadı: İsrail ürünlerini raflardan kaldırdılar!

İtalya'nın en önemli süpermarket zincirlerinden biri, Filistin ile dayanışma kapsamında İsrail'in Gazze'deki soykırımını protesto etmek için İsrail ürünlerini raflarından kaldırdı. Market yönetimi önemli bir adım daha atarak süpermarkette geliri Filistinlilere bağışlanmak üzere Filistin ürünleri satacağını açıkladı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

adalet

Türk insanı çok duyarsız okumaz araştırmaz cahil bilgisiz kaba saba pasaklı kafasını fazla çalıştırmayan sadece menfaat ve çıkarlarına göre hareket eden bencil bir halk haline geliyor Dininden uzaklaştıkça.
  • 5 Ay Önce

Cezmi

Demekki italyada bizden az hainvar .
  • 5 Ay Önce

Murat

Yokmu bizde böyle bir Babayiğit? hani Bim? hani A101? hani Şok? Hani
  • 5 Ay Önce

marketdeki ürünmü pahalı silahmı

göztermelik işler silahları satın israile sonrada markette 3 kuruslık malzemeyi gösterin bir füze markettedkilerin hepsini alır kandırıyor avrupa
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23