• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alçaklar yine vurdu: Gazze'de yardım bekleyenler hedef alındı!

Soykırımcı İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde insani yardım bekleyenlere saldırısında en az 20 Filistinlinin öldüğü, 246 kişinin yaralandığı bildirildi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

DÜNYA HALA IRKÇI, VAHŞİ YAHUDİ MİLLETİNİ HALA ANLAMADI İSE, HIRİSTİYAN ALEMİNE DE SIRA GELDİĞİNDE UYANMALARI FAYDA ETMEYECEK, BU YAHUDİ MİLLETİ ALLAH'IN LANETLEDİĞİ MİLLET OLDUĞUNU ÇOK GEÇMEDEN ÖĞRENMELİ VE GEREKEN TEDBİRLERİ GEÇ OLMADAN ALMALIDIR.
  • 5 Ay Önce

taner hekimoğlu

Putin söyledi, dediklerine göre, Hac ta kesilen kurbanların etleri, Arabistan daki ABD üslerindeki domuzlara verilmiş, Çevresinde müslümanlar açlıktan ölürken.
  • 5 Ay Önce

sddk

Yüce ALLAH yardım etsin Müslümanlara amin
  • 5 Ay Önce

ümemtciler gazzeye

ümemtciler cihada bekklmeyein filsitinli kardeslerimiz ölüyor :)) ölenlere alalh rahmet etsin diyor din tüccarlığı yapanlara oy toplayanlara yazıklar olsun diyor herkesi saygıyla selamlıyorum
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23