• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şoför Servet Yıldırım'dan olay itiraf: Televizyon satın aldı

Türkiye'nin en büyük yolsuzluk operasyonunda tutuklanan Ekrem İmamoğlu’nun kasası Hüseyin Köksal’ın şoförü Servet Yıldırım, avukatların tehditlerine rağmen itirafçı oldu. Olay TV’nin Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla Köksal’ın üzerinden satın alınması için 2.5 milyon euro’ya (112 milyon 250 bin lira) anlaşıldığını söyleyen Yıldırım, tüm süreçte finansmanın İmamoğlu’nun talimatı ile Fatih Keleş’in, İBB üzerinden sağladığını söyledi. Olay TV’nin merkezi için İstanbul'un Kağıthane ilçesinde bir plazanın 1’inci katının 1 milyon 200 bin euro’ya alındığını anlatan Yıldırım, “Teçhizatlara da 2.5 milyon euro harcandı. Satış iptal olunca plazadaki yer Tarih TV’ye 4.5 milyon euro’ya (202 milyon lira) devredildi." ifadelerini kullandı.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Salih

Hırsızı savunan soysuzulari Allah CC lânet eylesin
  • 6 Ay Önce

Yener

Cok Dogru. Evdekileri SIFIRLAYANLARINDA!

Ammar

Önce Türkiye sonra İstanbul gör. Yalancı dolandırıcılara hırsızlara tecavuzculere asla oy yok. Güzel İstanbul'um bunların hesabını soracak bu haydutlara
  • 6 Ay Önce

Mehmet soylu

Hırsızlık rüşvrt irtikap suç olmaktan çıkarılsın, diploma sahtekarları cumhurbaşkanı olabilsin , millet öyle istiyor, engel olursanız mağdur edersiniz, millet mağduru tutar
  • 6 Ay Önce

Doğruya Doğru

Daha Yurt dışına kaçırılan Dolarlar Eurolar bilinmiyor. Emekliler neden düşük maaş aldığınızı şimdi anladınız mı bu kadar büyük Soyguna Almanya bile batardı. Hadi şimdi gidin oylarınızı gene CHP ye verin Ekremi Ülkenin başına getirin.
  • 6 Ay Önce

Koparan

Hesap yıllar önce kurgulanmış.Sahte üniversite.Sahte diploma.Beylikdüzü Belediye başkanlığı.CHP' Üç kağıt oyun larla başkan değişimi.Chp' Başkanı nın C.B.Lığı seçimlerine 3 yıl olmasına rağ men ısrarla Seçim istemesi. İmamogluna CHP Başkanlığını devretme planı ve Tutuklanmasıyla planın batması. Silahşör ler'in paniklemesi,etrafa saldırma ve tehditler ,Siyonist İngiliz, alman ve Yunan dan hiç değilse boykot yapılmasının istenmesi Ortaya açıkça şu gerçeği getiriyor Bir düşünce örgütünden Türkiye için parlak girişimlerin düzenlediği..!
  • 6 Ay Önce

Koparan

Avukat; şahitlik yapma diye tehdit ediyorsa neden tutuklanmıyor..!
  • 6 Ay Önce

Bana 10 milyon avro verin

7 bölgeye ayrı fabrika üretimde 700 kişi üretim sattıgım malları satan montaj eden en. Az 110bin kişi caliştıracak fabrika kuracam söz. Bu ne paralar cerez gibi harcanmış yok olmuş ve kaynak İBB üzerinden
  • 6 Ay Önce

YILMAZ DURMUŞ

Soyguncular Çetesi elebaşısı Ekrem Hırsızoğlunun ta Beylikdüzü belediye başkanlığı döneminde oluşturduğu ekosistem ile İstanbul'u soyup soğana çevirdikleri gün gibi AŞİKAR olduğu halde, adı Özgür ancak esasında özgür olmayan chpkknın emanetçi genel başkanı yargıyı, bir başsavcıyı tehdit edecek kadar can havliyle can hıraş şekilde meydan meydan gezerek savunmasının altında yatan gerçek sebep nedir anlayamıyoruz.
  • 6 Ay Önce

nurettin

özgür özelin ortağı veli nimeti
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23