• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Taciz olayının ardından yine Atatürkçü çıktı: Kemalistler her zamanki gibi sessiz!

Gaziosmanpaşa'da okul müdürlüğü yapan Yektacan Özçift, 15 erkek öğrencisine 8 yıl boyunca cinsel istismarda bulunmuş. Öğrencilere LGBT teşviği yapan Özçift, İslam düşmanı, Kemalist (ÇYDD) ile okulda Atatürk köşesi açmış. Kemalistler yine taciz vakası Atatürkçü'den çıkınca kafasını kuma gömdü. Her türlü yüz kızartıcı suçun altı oyulduğunda faillerin Kemalist olması, kimlerin karikatürize edilmesi gerektiğini göstermiyor mu?

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

YILMAZ DURMUŞ

Chpkklıların ve onlarla yakın çevrelerin göz bebeği konumuna gelen LGBT liler işin içine girince onları rencide edici toplara girmezler. Burada bizim ceneha daha çok iş düşüyor. Onların suskun kaldıkları böylesi durumlarda daha fazla yayın yapmalısınız.
  • 7 Ay Önce

Leyl....

Tipini z...... Kim yapiyor bunlari müdür?
  • 7 Ay Önce

Leyl....

Ögretmenlere kiyafet yonetmeligi yok mu? Kulagina piercing var galiba, sakali da sakal degil.. Hem de müdür, vay sapik vay!!
  • 7 Ay Önce

EMEKLİ

ATEŞİ BOOLL OLSUN,,TÜRKAN SAYLAN'IN yetiştirdiği tipler hep...
  • 7 Ay Önce

İstismar mış!

15 oğlanı düzene kadar düzen uyudu mu?
  • 7 Ay Önce

Abdullah

Atatürkçülükte taciz, tecavüz yok ama Muhammedin Ayşe ile olan evliliği sahih hadislerde. Ayşenin yaşını sahih hadislerden okuyun ve islamın gerçek yüzünü görün.
  • 7 Ay Önce

dfg

bademin ağacını bulmuşlar....
  • 7 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23