• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail'de yolsuzluk skandalı

İsrail, Başbakan Netanyahu'nun danışmanlarının karıştığı yolsuzluk ve Netanyahu'nun da Anayasa Mahkemesini tanımamasıyla çalkalanıyor. Netanyahu'nun iki üst düzey danışmanı, Katar'a bilgi sızdırdıkları suçlamasıyla tutuklandı. Ülkedeki bir başka tartışma ise İç İstihbarat Başkanı’nın yüksek mahkemenin itirazına rağmen görevden alınması.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

NETANYAHU, CİDDİ VE BÜYÜK YALSUZLUKLARI OLMASAYDI, ASLA BU MASUMANE ORANTISIZ, İNSANLIK AYIBI SAVAŞI ASLA DEVAM ETTİRMEZDİ, AYNI BİZDEKİ YOLSUZLUKLARIN MUHATAPLARIN PİSLİKLERİNİ ÖRTBAS ETMEK İÇİN DEVLETE VE TEMSİLCİLERİNE SALDIRMASININ TEK BİR AMACI, YAPTIKLARI YOLSUZLUKLARI ÖRTMEKTİR.
  • 7 Ay Önce

OMUT

VE BÜYLE LANETLİ BİR KAVİMİ SAVONAN BİR ZİHNİYET SAHİP GEREK ÜLKEMİZDE GEREK ENPERYALİST ÜLKELER SAVUNANLAR VAR, GAZZE KAHRAMANLARI HAMASI TERÖRİST DİYENLER VAR .
  • 8 Ay Önce

diyarbakırlı

İsrail'i yıkabilecek en güçlü unsur İsrail'in iç siyaset dengesi ve yolsuzluk politikasıdır. Mesela İsrail'e yapılan ABD yardımları gerçekten de İsrail'e birinci elden ulaşıyor mu? Veya ABD senato üyeleri bu yardımlardan rüşvet paylarını alıyorlar mı vb gibi. Ayrıntılar yakalanırsa bu çalkantı hem ABD'yi hem de Siyonist İsrail'i sarsar. Yani watergate skandalı gibi bir skandal boyutu ile karşılaşılır.
  • 8 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23