• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Demokrasinin olmadığı yıllarda ülkeyi o parti yönetiyordu! İşte siz o partiye oy veriyorsunuz!

28 şubatta okullara başörtülü kızların alınmadığı, özgürce yaşayamadığı, joplandığı günleri hatırlatan Mehmet Poyraz CHP’nin ne olduğunu CHP’ye oy veren gençlere seslenerek anlattı.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

CHP, GEÇMİŞ DÖNEMLERDE, HALKIMIZIN YERLİ, MİLLİ OLAN NE VARSA YASAKLADIĞINI BUGÜNÜN GENÇLERİNE ÇOK İYİ ÖRNEKLERİYLE, BELGELERİYLE ANLATILMALIDIR, MANDACILIĞI İSTEYENLERİN HEPSİ CHP GİBİ BULANIK PARTİDE YUVANLANDIĞINI KENDİLERİ İNGİLİZLERDEN YARDIM İSTEYEREK DEŞİFRE ETTİ.
  • 1 Yıl Önce

KEMALİST

BAK SEN GİT SİYASAL BİR TARİH KİTABI AL OKU AMA DOĞRU KAYNAKLARDAN OKU! OKU! VE SONRADA İNSANLARA DOĞRULARI ANLAT! OKU GEÇMİŞİ YANLIŞ BİLİYORSUN VE SAPTIRIYORSUN 28 ŞUBAT DÖNEMİ HANGİ Parti Baştaydı? Yine Türbanı Merve Kavakçıyı meclisten Çıkaran ve Kovan DSP YANİ SİZİN İTTİFAK PARTİSİ DEĞİLMİ YİNE OY ATTINIZ VEKİLLER ÇIKIRILAN ? sen…Bir defa boşsun ikide bir Taliban Kız çocukları …YALANI PAZAR YERLERİNDE KAFESLİ BURKALARI GİYYDİRMEK ADINA YÜZÜNE KEZZAP ATIP KIZ ÇOCUKLARINA BUNU BİZ GİYDİRMEDİĞİMİZİ BİLİYORMUYSUN EVET ATATÜRK döneminde KARAÇARŞAF YASAKLANMADI AMA ADALET PARTİLİ DEMOKRAT PARTİ (DP) DÖNEMİNDE ÇARŞAFIN YASAKLANMASI İÇİN DP'Lİ KADIN MİLLETVEKİLLERİ KANUN TEKLİFİ VEREN ONLAR DEĞİLMİ?AYNI DÖNEMDE TÜRK KADINLAR "İRTİCA VE KARA ÇARŞAFLA MÜCADELE" İÇİN MANTOLAR YAPTIRILIP KÖYLÜ KADINLARA BEDAVA DAĞITILMASINI TEKLİF EDEN KÖYLERE BUNLARI DAĞITAN? KİMLER EĞER HUKUKU OKURSAN DAHA OSMANLI DÖNEMİNDEN KALAN FRANSİZ YASALARIN GÜĞNÜMÜZE KADAR GELDİĞİNDEN HABARIN VARMI:::: PEKİ 2. DÜNYA SAVAŞI İLAN EDİLDİĞİNDE İSMET PAŞANIN 28 TİREN VAGONLARINCA TOPKAPIDAKİ KUTSAL EMANETLERKİ BUNLARIN ARASINDA HZ MUHAMMEDİN HIRKA-İ ŞERİFİDE MEVCUT HIRKASI VE İSLAM ESERLERİ KORUNMAK İÇİN NE YAPILDI BİLİYORMUSUN? SHP ÜYELERİ MUAMMER AKSOY VE BAHRİYE ÜÇ OK ÖLDÜRÜLMESİ VE KENAN EVREN TÜRBAN YASASINI ANAYASAYA GETİRMESİ TÜM BUNLARIN SONUCU BAŞLAYAN DİĞER CİNAYETLERİN SORUMLUSU CHP’Mİ OLDU YANİ SON OLARAK DÖNEMİN YÖK BAŞKANI TV YAPTIĞI AÇIKLAMAYLA TÜRBANI SERBESTİSİNİ TALEP EDEN KILIÇDAROĞLU DEĞİLM İ2012 İ? YİNE BOYKOTLARI CHP KALDIRMADIMI ONCA ÖLEN YAZAR ÇİZERİNE RAĞMEN O NOKTALARA NASIL GELİNDİ SEN DÜNKÜ KARDEŞSİN BUNDAN HABERİN VARMI?SON OLARAK;PATATES ,SOĞAN PAHALLANMIŞ YALANMI İLE GERÇEKTE KİRAYI DAHİ ÖDEMEYECEK HALDE OLAN BU HALK, BÜTÜN HERŞEY ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞKEN İÇ VE DIŞ BORÇLANMA 900 MİLYAR DOLARA VARMIŞSA SORUMLUSU CHP'Mİ?SEN BUNLARA CEVAP ARAYA DOĞRUYU BULUCAN OZAMN..!
  • 1 Yıl Önce

CUMHURIYET KADINI

TEK PARTI CJP DÒNEMÌ 1923 - 1950 ARASI YOKLUK SAVSLARDAN CIKILMIS YENI ULKE KURULMUS MILLET PERISAN ANADOLUDA ERKEK KALMAMIS NUFUS 12 MILYON ...AYRICA DUNYANIN EN KANLI SAVASI 2.DUNYA SAVASI 80 MILYON KISI ÒLDÙ 200 MILYON KAYIP YARALI.1929 DUNYANIN EN BUYUK EKONOMIK BUHRANI YASANDI BUTUN DUNYA FAKIRLIK CEKTI SIZ NE ANLATIYORSUNUZ ?
  • 1 Yıl Önce

Ahmet

Bravo genç kardeşim. Mevlam sayınızı arttırsın.
  • 1 Yıl Önce

İsmet ÖZTÜRK

Çok güzel tespit etmişsin, teşekkürler
  • 1 Yıl Önce

okur

hadi oradan
  • 1 Yıl Önce

Musti

Sanane soyundan solundan zoruna mı gitti gerçekler tamda gaz verip milleti hipnoz ettiğinizi zannederken nerden çıktı bu demi bekleyin ortada gaz maz kalmayınca millet neler edecek seyredin bak Allahın planı nasıl tıkır tıkır işliyor Elhamdülillâh
  • 1 Yıl Önce

Ali

Güzel olmuş Kutluyorum genç arkadaşı Gerçeklerin çıkması gerekir artık Mecliste dâhi bu olmalı CHP zamanca. vekileri. Adice verdiği önergeleri dökün ortaya.
  • 1 Yıl Önce

Hırsız chp eko

CHP İslam dininin düşmanı dır
  • 1 Yıl Önce

Vatan sever

Ağzınıza yüreğinize gönlünüze emeğinize fikrinize bin kere teşekkürler delikanlı
  • 1 Yıl Önce

herkes ne kadar biliyor

merak ettim bu beyefendi aslı ne kim soy kütüğünü koyabilirmi Eski Bir Atatürkçü Yeni Bir Antikemalist Nasıl Müslüman Oldum serisinin ikinci bölümünde çektiği sansasyonel videolarla gündem olan Mehmed Poyraz'la güne göre oynayan bir beyefendimi ::))
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23