• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem’e Mansur Yavaş soruldu, verdiği cevap olay oldu

CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ön seçim tuzağına çeken ve daha sonra adaylığını ilan ederek, Türkiye turnesine başlayan Ekrem İmamoğlu, Yavaş’ın Cumhurbaşkanı adaylığına dair adım atacağına dair kritik soruya yanıt verdi. İmamoğlu, “Yüz yüze konuştuğumuz ve ortak karar aldığımız üçlü masa beni ilgilendiriyor” dedi.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Behlül Cemali

EKO : " Mansur'un diploması var. Ankaraca bilir, ama konuşmaz."
  • 8 Ay Önce

acizliğe bakın !

koskoca partide ! başka adam yok aday olacak ! ,,,başkanları dahi korkudan aday olamıyor...
  • 8 Ay Önce

HİZİPSAVAR

mansur la hiç birbirlerini sevmezler zaten eko evlat olsa sevilmez çok itici bir tip :) mansur şimdi aday olmayacakta 10 sene sonrammı olacak ekoya bırakmaz. başka partiden aday olur zaten alacakalrı oyda %20 şer seviyesinden olur bu millet başkanı yerel seçimde uyardı enflasyon iner market kasap pazar ucuzlar maaşlara zam yapılır başkan yine seçilir. çünkü o olmazsa emekili biliyor ki bunlar zırnık koklatmaz. ülkeyi yönetemiyoruz diye acem oğlu denen ermöeniye teslim ederler o da imf çağırırı çalışan ile emekli alır 3 ün 5 inin :)
  • 8 Ay Önce

Gültekin

Ekrem İmamoğlu'nun c. adaylığı dayatma ile alınan bir karardı, böyle bir aday bütün CHP'lileri temsil edemez, seçilse bile devlet temsil noktasında çok ayıp bir durum ortaya çıkar bu durum da çok sıkıntıların oluşmasına sebep olur, CHP genel başkanı bu konularda çok yetersiz kalıyor, partiyi maceralara sürüklüyorlar.
  • 8 Ay Önce

Ömer

Güzelim İstanbul u mahvettiler, bir şehri yönetemeyen koskoca Ülkeyi yönetmeye adaymış, pöhhh
  • 8 Ay Önce

Venizelos heykeli

Ekrem dava arkadaşlığı diyor... Ekremin davası ne olabilir ?
  • 8 Ay Önce

seçim vaadleri

rakı fiyatları ucuzlayacakmış...

Ahmet

Mansur gıkını dahi çıkaramaz.Hele bir çıkarmaya kalksın tüm pislikleri ortaya saçılır. Bu yüzden Ekrem abisini destekleyecek.
  • 8 Ay Önce

suç duyurusu bir yorum yazmışsın ? savcılara anlat pislikleri !

pislikleri biliyormuş gibi yazmışsın !

Hafi Gürses

Sanki ortak karar varmış gibi. Olsa olsa erkenden konuşmayalım denmiş olabilir. Türkiyenin ekrem gibi küçük bir gündemi yok. Diploma yüzünden aday olamayınca daha yüksek sesle yabancı basına ağlamak için bu şovları.
  • 8 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23