• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İran 'barışçıl' nükleer programını güvence altına almak üzere!

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, Norveç Başbakanı Stoere ile telefonda son gelişmeleri görüşürken İran'ın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada, Tahran'ın nükleer silah üretimine ilişkin endişelerin giderilmesi halinde ABD ile müzakereleri değerlendireceği belirtildi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İhsan

İran devletine hiç güvenmiyorum.
  • 8 Ay Önce

Şemsi Tebrizi

İran Eski Cumhurbaşkanı Rafsancani'nin kızı “Suriye'de ölü sayısı 500 bin, bunda bizim de rolümüz var. 7 yıldır iç savaşın sürdüğü Yemen'de de rolümüz var. Müslümanlara yönelik katliamlar başlattık. İran, İsrail'den daha fazla Müslüman öldürdü” ifadelerini kullandı.
  • 8 Ay Önce

Ali Rıza Minti

İran'ın eski Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin eşi Cemile Alemülhüda; 2023'te Latin Amerika ziyaretinde Venezuela'da verdiği bir röportajda 'İran'ın, Türkleri tarih boyunca bir düşman olarak gördüğünü' söylüyor ve kimsenin duymayacağını zannederek salyalarını ağzından akıtmış oluyor. İran'daki Azerbaycan Türklerine sesleniyorum. Kırın zincirlerinizi. Kurtulun farslardan, perslerden, pisliklerden ve onların eklemeli inanışlarından. Yeriniz Türkiye'nin yanı olmalı. Eklemeli fars inanışı şiizmi bırakmanızı ve yanımıza katılarak eklemesiz orjinal Ehl-i Sünnet Müslüman yolunda ilerleminizi bekliyoruz. Türkiye-Azerbaycan özü kardeştir, Ermenistan-İran-Fars-Pers özü kalleştir.
  • 8 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23