• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ali Karahasanoğlu'ndan dikkat çeken yazı! "Teröristbaşı bile ifade hürriyeti var diyor, Ekrem gibiler ise..."

Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, köşe yazısında ifade özgürlüğü tartışmalarına değindi. Karahasanoğlu, hukuk ve etik çerçevesinde yapılan eleştirilerin nasıl karşılandığını sorgularken, bazı siyasilerin bu konuda tutumlarını eleştirdi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Chp li seçmenler

Ekrem İmamoğlu artık siyaseten bitmiştir. Mansur yavaşın dediği gibi chp masadaki diğer seçenekleri değerlendirmeli.
  • 10 Ay Önce

Helamanyak

Hani penum ifade özgürlüğüm; yorumlarım yayımlanmıyor! 102 yıldır ülke genelinde umumi WC-Hela Tuvaletler paralı hele camiiler de. Anayasa da mı kanun var yoksa Kur'an-ı Kerim de mi âyet var? Bari dini gün ve bayramlarında camiiler de tuvaletler ücretsiz hizmete sunulsun Allah aşkına.
  • 10 Ay Önce

ziya

Ekrem beyden ne kadar korktuklarinin belirtileri bunlar. adamlarin yirtmadiklari yerleri kalmadi. Artik anormal hareketler yapmaya basladilar. adeta cilgina dönduler. Tum Turkiye Ekrem beyi istiyor. Eger merseler hadi secime.
  • 10 Ay Önce

yiğit

onların hürriyet özgürlük den kasıtlsrı.Cumhurbsşksnına hakaret.hskim davcıya hakaret küfür.vali bürokrat kim varsa hskaret.çalıp çırpmak,sahte belge almak,teröristleri belediyelere doldurmak lakin bunlara karşı işlem yapmamak.
  • 10 Ay Önce

Dagci solcu futbolcu asust komunidt muhafazahar turk kurt vs TOKTIR SADECR AHLAKLI NAMUSLU DURUST OLAN VE OLMAYAN FARKI VARDIR

Namussuz ahjaksiz sahtehardan kinseye hayir gelmez
  • 10 Ay Önce

Türkoğlu

BUNLAR İÇİMİZDEKİ SİYASİ SİLAHSIZ PKK ÖRGÜTÜNGRN DAHADA TEHLİKELİ,,
  • 10 Ay Önce

can

Pkk yla isbirligi yapmis gibisin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23