• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu'nu böyle harcamışlar! Oy vermemiz için para teklif edildi

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun kaybettiği 'şaibeli' kurultayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, bir parti delegesi ile iki partili ifade verdi. Tanık delege, “Bana ve 8 delege arkadaşıma oylarımızı Özgür Özel'e vermemiz karşılığında para teklif edildi. İki CHP üyesi de bu olaya şahit oldu” ifadelerini kullandı. Tanıklardan birisi de 'şaibeli' kurultay iptali için dava açtı.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

resat

bu başkanlığa oynayan siyasetçilerin bu paraları dağıttıkları halde villalarının ,paralarının artmasının sırrı nedir acaba?!!! !,
  • 10 Ay Önce

KEMALİST

BU AKP NE KILIÇDAROĞLU SEVERMİŞ?GÜZELDE SEÇİM KAYBEDİYORDU DEĞİLMİ? EKURİ İŞLER... BAKSANIZA ,KONGREDE ,ORDA BUDA ZENGİN KILIÇDAROĞLU DÜŞMANLARI VARMIŞŞŞ?:)) OKADARKİ VİLLALAR,SPOR ARALAR ,LÜX DAİRELER ,YATLAR ,KATLAR BÜYÜK MİKTARDA PARALAR:)) ARKADAŞ MADEM BÖYLE BİR ŞEY VARSA BUNU NEDEN ÇIKIP OGÜN İFŞA ETMEDİN ,İHBAR ETMEDİNDE KALKIP BUGÜN SAVCILIK VSS BU OLAY RESMEN TERTİPLER SİSİLESİ AKIL ALIR ALMAZ DEĞİL...:)) YANİ CHP BİRİLERİ BUNLARI TEKLİF EDECEK HADİ KARDEŞİM ,HADİ...DERLERKİ ADAMA BAŞKA İŞİN YOKMU?KILIÇDARĞLU HEYECANLANMAYIN O PARTİNİN NE BAŞINA NEDE SONUNA GELEBİLİR ARTIK...ÇÜNKÜ BÖYLE BİR DURUM SEÇMEN CHP YAN HATLARA ALINMIŞ TİREN GİBİ MUAMELE YAPAR İŞİNİ BİTİR PEKİ OZAMN KONGRE KARARLARI ADAM BELİRLEMELER ,UYDURUKTAN DAVALAR ,ADAM SATIN ALMALAR .....AKÇELİ İŞLER ÖYLEMİ:)) BULA BULA BUNU BULDUNUZ...?ŞAŞIRDI BİRİLERİ HERHALDE....?
  • 10 Ay Önce

Nur

Yerel seçimlerde de aynı söylentiler vardı oy karşılığı dernekler muhtarlar chp tarafından maaşa bağlandı diye ikinci ve ekrem yine seçildi günahları boyunlarına para ile oy vermek parayla oy satın almak çok çirkin ,ve günahtır ayıptır etik değildir iki tarafada hayır getirmez
  • 10 Ay Önce

Zekeriya gökçe

Bu paralar hangi ihaleden geldi hangi tüsiat üyeleri para yağdırdı? Ne karşılığında?
  • 10 Ay Önce

Mesut Sarp

İşimiz gücümüz korkutmak değil, hedefimiz Tam aksine diğerleriyle dost geçirmek güçlü ekonomiye sahip olmak insanlarımızı refaha ulaştırmaktır. ekonomik refahımızın 1. sırada olması gerekir, sürünmeye layık bir millet değiliz aksine üretim ve eğitim seviyesi yüksek bir ülke olma mecburiyetimiz var.
  • 10 Ay Önce

Mesut Sarp

Neyse öyle böyle değişmesi gerekiyordu artık aynı şahısları göre göre bıktık yani.
  • 10 Ay Önce

meleknur

CHP NİN CUMHURBAŞKAN ADAYLARI İMAMOĞLU OLURSA YİNE KAYBEDERLER
  • 10 Ay Önce

meleknur

GÜÇLÜ NESİL, GÜÇLÜ DURUŞ DİYORUZ YA İŞTE BUNUN İÇİN DİYORUZKİ , ÖNÜNÜZE BİR YAPI PARADA ÇIKSA DÖNÜP BAKMAYIN. SADECE DOĞRU OLANI YAPALIM. ÜÇ YAPI PARADA ÇIKSA ONUNLA BİZ ZENGİN OLMAYIZ. BİLHASSA HUZURUMUZ, KEYFİMİZ, BEREKETİMİZ, AİLE SAADETİMİZ KAÇAR, İFLAS EDERİZ, HEM DÜNYADA HEM AHİRETTE KAYBEDERİZ.
  • 10 Ay Önce

meleknur

YAZIK OLAN ŞUDUR Kİ: DURUŞUMUZU PARA KARŞISINDA KAYBETMEK. ÇOK ÜZÜCÜ. PARA NE Kİ? BENİM DURUŞUMU ZEDELESİN! KARARI KİŞİ KENDİ VERMELİ, ARTISINI EKSİSİNİ KENDİ DÜŞÜNMELİ, DÜŞÜNEMİYORSA YARDIM ALMALI, AMA ASLA DURUŞUNU PARAYLA DEĞİŞMEMELİDİR! İŞTE VİJDANI RAHAT DEĞİLMİŞ VE DÖKÜLDÜ.
  • 10 Ay Önce

ABudllah

Peki bu iddialarının kanıtı var mı? Mesaj kaydı, görüşme kaydı var mı? Yok. Kılıçdaroğlunun kaybeden ekibinin attığı yalanlar bunlar.
  • 10 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23