• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'yi ayağa kaldıran iddia: Ölen vatandaş taburcu edildi

Türkiye'yi ayağa kaldıran iddia Aydın’daki bir özel hastanede yaşandı. Sağlık Bakanlığı "ölmüş bir vatandaşın taburcu edildiği" iddialarıyla ilgili jet hızında açıklama yaptı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Koparan

Bunda ne varki ortalığı allak bullak edercesine yangina gsz yagi dokuyorsunuz Bumu haberci lik? Gidin? Otobant yola kac Taksi,kac Minibüs gecti diye sayin haber olsun.Yaş 94.Allah herkesi bu yaşa gelmesi nasip etsin.Lakin;Bu yaş;Turkiye şartlarında %2.Hastane gereken tedaviyi yapmis. Yakinlarina gelin hastanizı alin demis. Hazırlamış islemler sirasunfa hayatini kaybetmis. Normal degilmi? Ölümüne hastanede olmayacagina dair bir garantimi var..?
  • 10 Ay Önce

resat

bu durum bilinmeyen bir durum değilki ,çok kişinin başına gelmiştir ,özel hastaneler, duru kötüye giden hastalarını ,devlet hastanesine sevk ederler, bizim hastanemizde öldü denmesin diye ,yaparlar ,
  • 10 Ay Önce

Recep karasu

94 yaşında bir hasta ve muhtemelen birçok sağlık problemi mevcut takipleri yapılıp 2.basamak yoğun bakım ihtiyacı ortadan kalkınca desteğe gerek olmadığı düşünülüp taburculuk planlanmış bu hastanın hiç bir hastalığı olmasa bile sırf yaştan dolayı her zaman hayati riski mevcut kaldıki sağlam insan bile basit ameliyatlar sonrası hastaneden taburcu edildikten sonra pıhtı atması ve benzeri risklere karşılaşabilip hayati tehlike yaşayabiliyor .Bu tür toplumu kışkırtıcı yorum ve haberlerin yanlış olduğunu düşünüyorum.
  • 10 Ay Önce

Sürekli skandal

Geçen aylarda aydın da belediye halka salyangoz ikramı yapmıştı.
  • 10 Ay Önce

Böyle bir açıklamayı bakanlık yapabilir ama

"Sağlık Bakanlığı’nın "Sağlıklı Çözüm" adlı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nün konuyla ilgili olağan dışı bir denetim başlattığı vurgulandı."...ama devamında hastanın geçirdiği süreçle iligili bilgiyi hastanenin yapmadı gerekmez mi? Birinci öncelik ve sorumluluk hastanenin sorumluluğunda... bütün bilgiler hastanede... hastane neden susuyor?
  • 10 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23