• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Geri gönderin Türk Halkı yer! Konya'dan İsviçre’ye ihraç edilen baharatlarda 15 kat etilen oksit bulundu!

Türkiye'deki gıda skandalları her gün başka bir yerden patlak veriyor. İsviçre makamları, ülkeye ihraç edilen öğütülmüş kakule ürünlerinde sağlık riski oluşturabilecek etilen oksit kimyasalının yüksek oranda bulunduğunu açıkladı.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İsmail

Yurt dişina çıkan ürünlerden numine alıp kontrol etmiyomu her yurt dışına çıkan ürün geri geliyor ki. Sorumluysa hesap sorulmalı.
  • 1 Yıl Önce

Neco

Sürekli yurt dışına giden ürünler geri gelneye başladı.tarim bakanlığı uyuyormu.gumrukler uyuyormu.rusvetkerini alıp yatıyorlar.kikseye hesap sorulmuyor.yurt dışına gidenlerde bunlar çıkıyorsa yurt içindekiler de kim bilir ne kimyasallar var ama ama devlet yok.
  • 1 Yıl Önce

ata

boşuna demiyoruz, bir türk dünyaya bedel. güçlüyüz nabalım.....
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23