• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

O görüntüleri başkan Özlü paylaştı! Ekrem İstanbul’a bu suyu içiriyor

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, İstanbul'a içme suyu olarak giden Melen Deresi'ne kanalizasyon atıklarının boşaldığı noktada incelemelerde bulunup, CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı İSKİ’nin planladığı yatırımları tamamlamadığını belirterek, "Kanalizasyon hattından gelen kanalizasyon atıkları dereye boşalıyor. Bu dereye boşalan atıklar da İstanbul’a içme ham olarak gidiyor. Düzce’nin Kaynaşlı, Cumayeri, Gümüşova, Yığılca gibi ilçelerin de kanalizasyonları Melen Deresi’ne boşalıyor" dedi.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Koparan

IBB'nin otobüs ve metrobüs lerinin ;Koclar gibi carpis malari,tokus masi.Cayir cayir Yanmasi.Catilara kus gibi konmasi,Halicin serin sularina dalmasi.insanlari ezmezi, Balkondan eve cay icmaye girmesi, trene Bindirmesi, gibi anormal seferleri sonucu.Ayrica; IBB'lerinde:Rusved, taciz tecavuz, ihaleye fesatlik, isci kiyimi, teroriste maddi manevi destek faaliyetleri sonucu. Istan bula sormak gerek.IBB'Ye Devlet:Kayyum atasinmi? Yoksa ;Tertemiz sular durur ken kanalizasyon sularinin sebekelere, Ulkenin göz bebegi Bogazin sularina aki tilmasina devam edilsin'mi?
  • 10 Ay Önce

HİZİPSAVAR

istanbul ihanetin bir bedeli olacak ama belanızı size seçtirdi Allah c.c.. ağlamya sızlamaya gerek yok bundan tek kurtuluş yolu nasıl getirdiyseniz öyle yollayacaksınız.
  • 10 Ay Önce

Smmm

Terbiyesiz seviyesiz herifler.sayın imamoglu diyeceksiniz
  • 10 Ay Önce

Ziya

Sayını hak edene denir alooooo

Önce

Önce siz terbiyeli olacaksınız sayın cumhurbaşkanımız diyeceksiniz sayın hükümet üyeleri diyeceksin ağzınız açıldımı gözünüz de dilinizinde ayarı olmuyor tamam ne ekerseniz onu biçersiniz

Egeli

Ha ha saydırıyoruz zaten...

Normaal

Hükümet küflü, aflotoksinli, pestisitli sebze- meyve yedirmeyi layık görünce onlarda bu suyu layık görmüşler. Ne hükümet, ne diyerleri bu millete layık değiller. Ballı sütlü vaatlerle koltuğa oturup, çer çöp servis ediyorlar.
  • 10 Ay Önce

Isparta 32 32

Bu pis lağım suyunu içmek İstanbulluya yakışır buna layıklar Seçmeselerdi, muhtar bile olamıyacak herifi seçersen olacağı bu az bile.
  • 10 Ay Önce

Egeli

İstanbullu memnun eko dan bırakın kolibasili olsunlar
  • 10 Ay Önce

Lkj

Oyunu ekoya verenler müstahak, vermeyenlere yazık oluyor
  • 10 Ay Önce

Hayro

Papazın oğlu İstanbulluya memba suyu içirecek değil ya ! Canınız isterse layığınız bu : Harbi renkli Hamidiye ! Afiyet olsun!
  • 10 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23