• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakanlık ifşaladı: Tereyağ diye bakın ne yemişiz!

Tarım ve Orman Bakanlığı, "Taklit veya Tağşiş Yapılan Gıdalar" listesine iki yeni marka ekledi. 8 Ocak tarihinde yayınlanan güncel listede, tereyağı kategorisindeki uygunsuzluklar dikkat çekti.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Turan Tosun

Hangi ürün,nerede satılıyor teşhir edinki bizde bilelim.Gerci marketlerde satılan ürünlerin alayı çakma,hem para veriyoruz hem sağlığımızı ve hayatımızı.
  • 11 Ay Önce

hasel

Bu tip zararlı yiyecekleri üretenlere;bir daha bellerini doğrultamayacakları ceza verilsin.Üretim yerleri tamamen kapatılsın.
  • 11 Ay Önce

Böyle Gitmez

Kesinlikle hapis cezası gelmeli.
  • 11 Ay Önce

Gürsel Türköz

Cezalar yetersiz. Hatta komik düzeyde.
  • 11 Ay Önce

Cemalettin

Bu alçaklar teşhir edilse ne olur ceza kesilse ne olur. Bunların ticari hayatları bitirilmediği taktirde teşhirmiş para cezasıymış hepsi boş. Artık caydırı bir şey yapılması gerekiyor. İnsanlar sonucu olmayan bu haberlerden tiksinmeye başladı.
  • 11 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23